spanduk2
kasus anyar
spanduk1

produk

Produk utama kita yaiku pompa slurry, pompa desulfurisasi, lan pompa keruk.

  • kabeh
  • Pompa slurry horisontal
  • Pompa slurry vertikal
  • Pompa lumpur submersible

Produsen Pompa Lumpur Profesional

Kita duwe garis produksi pompa sing lengkap lan mandiri.

Pabrik langsung, jaminan kualitas, rega paling apik.

  • Pengecoran pasir dilapisi

    Pengecoran pasir dilapisi

  • Casting

    Casting

  • Perawatan panas

    Perawatan panas

  • Mesin

    Mesin

  • bagean

    bagean

  • Tes Pompa

    Tes Pompa

  • Sapa Kita

    Sapa Kita

    Shijiazhuang Ruite Pump Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi berorientasi produksi sing nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan pompa slurry, pompa desulfurisasi, lan pompa pengerukan.

  • Bisnis Kita

    Bisnis Kita

    We duwe baris produksi pump lengkap lan sawijining kanggo Processing jamur, casting, perawatan panas, mesin, Déwan lan testing.

  • Strategi Kita

    Strategi Kita

    Shijiazhuang Ruite pump Co., Ltd iku pilihan sing paling apik.Kita pengin ngresmikake masa depan karo sampeyan!

babagan awake dhewe
gambar1
Shijiazhuang Ruite Pump Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi berorientasi produksi sing nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan pompa slurry, pompa desulfurisasi, lan pompa pengerukan. ibukutha 50 yuta, dumunung ing Distrik Gaocheng, Shijiazhuang, China.Kanthi pembangunan luwih saka 20 taun, wis dadi perusahaan modern fokus ing riset pump, produksi, dodolan lan layanan.
Ing taun 2020, perusahaan kita wis nggawe upaya tanpa wates kanggo ngembangake bahan campuran keramik (non-keramik) anyar kanggo pompa slurry, sing wis diproduksi.Miturut kahanan kerja sing beda-beda, umur layanan pompa slurry bisa ditambah 50-80%.
ndeleng liyane