. Grosir efisiensi dhuwur, nyandhang TQ submersible slurry pump Produsèn lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

Efisiensi dhuwur, pompa slurry submersible TQ sing tahan nyandhang

katrangan singkat:

Dhiameter: 50mm-200mm
Daya: 0-1700kw
Laju aliran: 0-3780㎥/h
Sirah: 0-128m
Kacepetan: 300-2900 (r/min)
Material: alloy krom dhuwur utawa karet


Detail Produk

Bahan

Tag produk

Katrangan

RT TQ Submersible Slurry Pumpsyaiku pompa slurry submersible agitator tugas abot, Pompa dredge, Pompa pasir, lan Pompa sludge ing Industri, sing bisa nangani slurry, pasir, kerikil, barang padhet lan kabeh jinis sludge ing macem-macem aplikasi sing ana gandhengane karo industri pengerukan, konstruksi, minyak lan pertambangan uga sektor kelautan, energi, lan industri.TQ Submersible Slurry Pumps ngasilake produksi barang padhet kanthi biaya operasional sing murah banget.Hydroman nawakake pompa submersible kepala paling dhuwur, kapasitas paling gedhe, pompa slurry tugas abot sing kasedhiya ing pasar.

gambar5
gambar4
gambar33

Fitur Desain

√ HIGH-EFISIENSI HIGH CHROME REVERSIBLE AGITATOR
Tikel ping pindho uripe agitator.Tumindak penggalian digawe kanthi agul-agul agitator krom dhuwur.Dheweke nggawe arus sing ngangkat endapan sing mapan lan ngirimake menyang nyedhot impeller sing ngirim aliran padhet sing terus-terusan menyang discharge pompa.
√ RPM OPERASI RENDAH
RPM operasi sing sithik ningkatake tingkat nyandhang sing murah lan umur komponen sing luwih dawa.Yen dibandhingake karo pompa liyane kanthi kapasitas sing padha, Hydroman nduweni kacepetan operasi sing luwih murah.
√ MOTOR LUWIH
Kabeh motor listrik Hydroman kegedhen lan dirancang kanggo slurries nganti 1,6 SG.Versi drive Hydraulic uga kasedhiya nyedhiyakake output sing luwih dhuwur.RT hydraulic augers THY bisa ditempelake langsung menyang pump nggawe sistem excavating poto-sing kanggo hard compacted wedhi ngendi excavator mechanical digunakake bakal dibutuhake.
√ KONSTRUKSI KUAT
Urip dawa lan linuwih dijamin dening construction heavy-tugas kuat.Komponen nyandhang sing luwih kuat nyedhiyakake umur dawa antarane owah-owahan spare part.Kabeh bagean sing katon utawa kena pengaruh abrasif diprodhuksi ing GS 500 utawa wesi Hi Chrome.
√ THRUST BEARING
Kabeh model Hydroman wis dirancang karo bantalan tikaman dual kanggo nyuda geter lan counter beban tikaman ing loro arah.
√ KARAKTERISTIK PENANGANAN PADAT
Pump slurry RT wis dirancang lan dibentuk khusus kanggo nyedhiyakake kinerja sing luar biasa, nyedhiyakake kemampuan nangani barang padhet sing paling apik nanging kanthi ukuran sing sithik lan ukuran sing padhet nganti 5 inci (120 mm).
√ KARAKTERISTIK STRUKTURAL
Sisih nyedhot Hi-Chrome Wear Plate luwes njaga kinerja maksimal kanggo wektu sing luwih dawa kanthi gampang nyetel celah antarane piring nyandhang lan impeller.
Service Bolt: Bolts iki ngidini gampang disassembly pump, alat layanan dibangun ing.
Bagean nyandhang sing bisa diganti: casing, impeller, piring nyandhang kabeh bisa diganti kanthi mandiri
Port inspeksi lenga pelumas: Port sudhut amba ing njaba pompa njamin gampang mriksa tingkat minyak segel poros uga nyedhiyakake akses gampang kanggo panggantos lenga.
√ RANGE PUMPS SUBMERSIBLE paling gedhe
Saka 5 HP nganti 400 HP lan diameter discharge saka 3 "nganti 16"
√ POMPA Dhuwur ing pasar
Nangani slurries nganti 1,6 SG.
√ SISTEM SEAL MEKANIKAL, LIP SEAL UTAWA SISTEM HYBRID SEAL
Miturut aplikasi.
√ KEPALA POTONGAN BISA
Hydraulic lan Electric, kanggo lemah hard compacted.
√ PILIHAN kanggo sawetara APLIKASI
Casing krom dhuwur, Jaket Pendingin, Paket Anti korosi, Paket Anti abrasi, Proteksi membran ngisor, Pisau pemotong, Sensor suhu lan kelembapan, pigura khusus kanggo ndandani pompa ing boom mesin excavator.

Aplikasi Pompa Lumpur Submersible RT TQ:

Industri:Pompa limbah industri, ekstraksi terak, skala tempa, cal-cines, sludge, setting sludge, petroleum lan residu tar, Pembangkit Listrik Tenaga Panas - Lubang abu, Konstruksi lan karya umum, IneRT wash sludge, Debu marmer, Kabeh jinis efluen karo padhet ing penundaan, Sewage, De-watering etc
Pengerukan, Pasir & Kerikil:Ekstraksi lan transportasi pasir, Penambangan pasir lan kerikil, Pelabuhan pengerukan lan marina, Perawatan Port, Pengerukan kanal lan pelabuhan, Pembersihan kali, tlaga lan laguna, Pengerukan bendungan, Reklamasi pantai, Lemah abot lsp
pertambangan:Reklamasi tambang lan tailing, Pembersihan tangki pengaturan, Ekstraksi batu bara, mineral lan pasir dll.
Tengah segoro:Karya ing jero banyu, Pemulihan ekologis, Ngresiki kunci, Ngosongake caissons lan bulkheads, Transfer tongkang lsp

gambar6

Parameter Kinerja Pompa Lumpur Submersible RT TQ:

Ora.

Model

Ukuran

(mm)

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Daya P

(kw)

Eff.η

(%)

Kacepetan n

(r/min)

Maks.bagean icles

(mm)

Bobot

(kg)

1

50TQ10-20-3

50

10

20

3

37

1460

8

110

2

50TQ15-18-3

50

15

18

3

46

1460

8

110

3

50TQ20-15-3

50

20

15

3

52

1460

8

110

4

50TQ25-12-3

50

25

12

3

58

1460

8

110

5

65TQ30-12-3

65

30

12

3

60

1460

8

110

6

65TQ35-10-3

65

35

10

3

64

1460

8

110

7

65TQ40-8-3

65

40

8

3

66

1460

8

110

8

50TQ15-22-4

50

15

22

4

43

1460

10

113

9

50TQ18-20-4

50

18

20

4

46

1460

10

113

10

50TQ20-18-4

50

20

18

4

50

1460

10

113

11

50TQ25-20-4

50

25

20

4

52

1460

10

113

12

65TQ30-16-4

65

30

16

4

52

1460

10

113

13

65TQ35-15-4

65

35

15

4

60

1460

10

113

14

65TQ40-12-4

65

40

12

4

63

1460

10

113

15

65TQ45-10-4

65

45

10

4

66

1460

10

113

16

80TQ20-30-5.5

80

20

30

5.5

42

1460

13

205

17

80TQ30-20-5.5

80

30

20

5.5

54

1460

13

205

18

80TQ45-15-5.5

80

45

15

5.5

41

1460

13

205

19

80TQ15-20-5.5

80

15

20

5.5

33

1460

13

205

20

80TQ50-10-5.5

80

50

10

5.5

44

1460

13

205

21

80TQ15-20-7.5

80

15

20

7.5

34

1460

13

210

22

80TQ20-25-7.5

80

20

25

7.5

35

1460

13

210

23

80TQ25-20-7.5

80

25

20

7.5

36

1460

13

210

24

80TQ25-30-7.5

80

25

30

7.5

36

1460

13

210

25

80TQ30-30-7.5

80

30

30

7.5

37

1460

13

210

26

80TQ32-20-7.5

80

32

20

7.5

37

1460

13

210

27

80TQ45-15-7.5

80

45

15

7.5

41

1460

13

210

28

100TQ100-10-7.5

100

100

10

7.5

48

1460

21

220

29

80TQ25-40-11

80

25

40

11

36

1460

13

300

30

80TQ40-25-11

80

40

25

11

38

1460

13

240

31

80TQ50-21-11

80

50

21

11

40

1460

13

240

32

80TQ50-26-11

80

50

26

11

40

1460

13

240

33

80TQ70-20-11

80

70

20

11

43

1460

13

240

34

100TQ100-18-11

100

100

18

11

48

1460

21

240

35

80TQ25-40-15

80

25

40

15

37

1460

13

330

36

80TQ50-26-15

80

50

26

15

40

1460

13

260

37

80TQ50-28-15

80

50

28

15

40

1460

13

260

38

100TQ60-30-15

100

60

30

15

41

1460

13

265

39

80TQ70-24-15

80

70

24

15

42

1460

13

260

40

100TQ75-25-15

100

75

25

15

43

1460

13

260

41

100TQ100-18-15

100

100

18

15

49

1460

21

270

42

100TQ150-15-15

100

150

15

15

51

1460

21

270

43

150TQ150-18-18.5

150

150

18

18.5

49

980

32

550

44

150TQ200-12-18.5

150

200

12

18.5

53

980

45

550

45

150TQ150-22-22

150

150

22

22

47

980

32

600

46

150TQ200-15-22

150

200

15

22

50

980

45

600

47

150TQ60-46-30

150

60

46

30

41

980

14

550

48

150TQ70-38-30

150

70

38

30

42

980

21

710

49

150TQ100-35-30

150

100

35

30

44

980

21

710

50

150TQ108-30-30

150

108

30

30

44

980

21

710

51

150TQ150-30-30

150

150

30

30

46

980

21

710

52

150TQ150-35-30

150

150

35

30

46

980

21

710

53

150TQ200-20-30

150

200

20

30

52

980

21

710

54

150TQ240-20-30

150

240

20

30

55

980

21

710

55

200TQ300-15-30

200

300

15

30

56

980

28

700

56

150TQ100-50-37

150

100

50

37

44

980

21

850

57

200TQ300-20-37

200

300

20

37

56

980

28

775

58

200TQ400-15-37

200

400

15

37

58

980

28

775

59

150TQ150-35-45

150

150

35

45

47

980

36

1000

60

150TQ200-30-45

150

200

30

45

49

980

36

1110

61

200TQ500-15-45

200

500

15

45

59

980

46

1100

62

150TQ150-45-55

150

150

45

55

46

980

21

1140

63

150TQ250-35-55

150

250

35

55

51

980

36

1140

64

250TQ600-15-55

250

600

15

55

60

980

46

1220

65

150TQ200-45-75

150

200

45

75

49

980

21

1540

66

150TQ200-50-75

150

200

50

75

48

980

14

1550

67

200TQ350-35-75

200

350

35

75

53

980

28

1550

68

200TQ400-25-75

200

400

25

75

58

980

25

1550

69

200TQ500-20-75

200

500

20

75

59

980

25

1550

70

150TQ200-60-90

150

200

60

90

48

980

14

1550

71

200TQ400-40-90

200

400

40

90

54

980

28

1550

72

200TQ500-25-90

200

500

25

90

60

980

25

1550

73

200TQ400-50-110

200

400

50

110

53

980

28

1970

74

250TQ600-30-110

250

600

30

110

61

980

28

1970

75

300TQ780-26-110

300

780

26

110

62

980

50

1970

76

300TQ1000-18-110

300

1000

18

110

64

980

50

1970

77

200TQ400-60-132

200

400

60

132

53

980

28

2000

78

200TQ500-45-132

200

500

45

132

56

980

28

2000

79

200TQ500-55-132

200

500

55

132

55

980

28

2000

80

300TQ800-35-132

300

800

35

132

63

980

42

2000

81

300TQ1000-22-132

300

1000

22

132

64

980

50

2000

82

200TQ650-52-160

200

650

52

160

58

980

28

2650

83

300TQ780-50-185

300

780

50

185

60

980

38

3330

84

250TQ600-55-200

250

600

55

200

62

980

28

4080

85

300TQ800-55-220

300

800

55

220

60

980

38

3400

86

350TQ1250-35-220

350

1250

35

220

65

980

45

3400

87

350TQ1750-30-250

350

1750

30

250

70

980

55

3750

88

350TQ1500-35-250

350

1500

35

250

70

980

50

3750

89

350TQ1750-40-315

350

1750

40

315

70

980

55

4200

90

400TQ2000-35-315

400

2000

35

315

72

980

60

3800


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan