. Grosir 20/18TU-THR Rubber Slurry Pump, Produsen lan Supplier sing efisien lan stabil |Pompa Ruit
list_banner

Produk

20/18TU-THR Karet Slurry Pump, Highly efisien lan stabil

katrangan singkat:

Ukuran: 20" x 18"
Kapasitas: 2520-5400m3 / h
Sirah: 13-57m
Kacepetan: 200-400rpm
NPSHr: 5-10m
Efek: 85%
Daya: Max.1200kw
Bahan: R08, R26, R55, S02, S12, S21, S31, S42 etc


Detail Produk

Bahan

Tag produk

Pompa Lumpur Berlapis Karet 20/18TU-THRfitur desain pamisah-casing karo nyetak, liner karet diganti.Liner sing dicetak bisa ditemtokake ing macem-macem karet alam lan sintetik.Karet alam minangka standar.Liners nawakake kekerasan pantai-A 30-40 kanthi kekuwatan tarik minimal 2,700 psi (18n / mm2), pompa slurry 20/18 digunakake ing pertambangan, cuci batu bara, pembangkit listrik, metalurgi, petrokimia, bahan bangunan. , pengerukan, lan departemen industri liyane etc.

Fitur Desain:

√ Konstruksi tugas abot kanthi desain bolt nyedhiyakake gampang pangopènan lan downtime minimal √ Casing sing dilapisi wesi ulet nyedhiyakake daya tahan, kekuatan, safety, lan umur layanan sing dawa
√ Dhiameter gedhe, ngowahi alon, impeller efisiensi dhuwur sing dirancang kanggo entuk umur pakai maksimal lan biaya operasi sing murah
√ Saluran internal sing gedhe lan mbukak dirancang kanggo nyuda kecepatan internal, maksimalake umur nyandhang lan biaya operasi sing murah
√ Lapisan bolt-in karet utawa paduan sing kandel nyedhiyakake ketahanan korosi sing unggul plus nawakake gampang ngganti liner lan bisa diganti kanggo nyuda biaya pangopènan sakabèhé lan nggedhekake umur nyandhang.
√ Poros minimal / overhang impeller nyuda defleksi poros lan nambah umur pengepakan
√ Déwan bantalan gaya Cartridge ngidini kanggo pangopènan ing lingkungan sing resik tanpa mbusak pompa lumpur karet, nyebabake operasi sing dipercaya lan umur bantalan sing luwih dawa
√ Opsi perakitan bantalan pelumas pelumas utawa pelumas nyedhiyakake gampang pangopènan lan suda downtime
√ segel batang mlaku garing opsional nyuda utawa ngilangi syarat banyu siram
√ Exeller sing efektif ndawakake umur pengepakan nalika nyuda utawa ngilangi kabutuhan banyu siram
Parameter Kinerja Pompa Lumpur Berlapis Karet 20/18 ST THR:

20/18 STTHRParameter Kinerja Pompa Lumpur Berlapis Karet:

Model

Maks.daya

(kw)

Bahan

Kinerja banyu bening

Impeller

Wangun No.

Liner

Impeller

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(rpm)

Eff.η

(%)

NPSH

(m)

20/18 TU-THR

1200

karet

karet

2520-5400

13-57

200-400

85

5-10

5

Aplikasi Pompa Lumpur Berlapis Karet:

Pertambangan & Pengolahan Mineral
Kacepetan mlaku alon saka pompa slurry karet tugas abot Tobee, bebarengan karo pilihan lengkap saka wesi tahan abrasion lan karet, nyedhiyani kinerja unrivaled lan urip layanan kanggo kabeh pertambangan abrasive lan aplikasi pangolahan mineral.
Proses Kimia
Interchangeability saka alloy lan komponen karet ing casing pump padha, bebarengan karo sawetara saka sudhut mechanical asu laut, nggawe Tobee heavy duty karet diantrekake slurry pump pilihan paling fleksibel kanggo lingkungan tanduran kimia.
Pasir & Kerikil
Dirancang kanggo gampang lan prasaja Strip mudhun lan maneh Déwan, Tobee heavy duty karet diantrekake slurry pump nyilikake downtime, dadi pilihan becik ngendi diinstal stand by pumps ora kasedhiya.
Pangolahan Gula
Keandalan premium lan umur layanan saka pompa slurry karet tugas berat Tobee ditemtokake dening akeh insinyur pabrik gula ing saindenging jagad ing ngendi operasi pompa tanpa gangguan sajrone kampanye gula minangka syarat kritis.
Flue Gas Desulfurisasi
Generasi anyar paduan tahan abrasi lan karat sing diformulasikan khusus, bebarengan karo teknologi karet paling anyar, posisi Tobee Pumps kanthi kuwat minangka pemasok pompa utama kanggo industri FGD.
Eksplorasi Minyak & Gas
Swara sawetara taun kita wis dikembangaké desain buktiaken saka Tobee heavy duty karet diantrekake pump slurry kisaran kanggo cocog karo panjaluk tartamtu saka aplikasi lepas pantai.Saiki kita bisa menehi solusi sisih ndhuwur sing paling dipercaya kanggo nyandhang erosif.
Aplikasi Industri
Ing ngendi wae barang padhet abrasive nyebabake kegagalan pompa durung wayahe, macem-macem pompa slurry sing dilapisi karet tugas berat Tobee nduweni kombinasi kinerja sing tepat, umur nyandhang lan linuwih kanggo nggawa pelanggan biaya kepemilikan sing paling murah.

Cathetan:
20/18 TU THR pumps slurry diantrekake karet lan bagean mung bisa diijolke karo Warman® 20/18 TU THR pump slurry diantrekake lan bagean.

Pompa Lumpur Berlapis Karet 20/18TU-THRfitur desain pamisah-casing karo nyetak, liner karet diganti.Liner sing dicetak bisa ditemtokake ing macem-macem karet alam lan sintetik.Karet alam minangka standar.Liners nawakake kekerasan pantai-A 30-40 kanthi kekuwatan tarik minimal 2,700 psi (18n / mm2), pompa slurry 20/18 digunakake ing pertambangan, cuci batu bara, pembangkit listrik, metalurgi, petrokimia, bahan bangunan. , pengerukan, lan departemen industri liyane etc.

Fitur Desain:

√ Konstruksi tugas abot kanthi desain bolt nyedhiyakake gampang pangopènan lan downtime minimal √ Casing sing dilapisi wesi ulet nyedhiyakake daya tahan, kekuatan, safety, lan umur layanan sing dawa
√ Dhiameter gedhe, ngowahi alon, impeller efisiensi dhuwur sing dirancang kanggo entuk umur pakai maksimal lan biaya operasi sing murah
√ Saluran internal sing gedhe lan mbukak dirancang kanggo nyuda kecepatan internal, maksimalake umur nyandhang lan biaya operasi sing murah
√ Lapisan bolt-in karet utawa paduan sing kandel nyedhiyakake ketahanan korosi sing unggul plus nawakake gampang ngganti liner lan bisa diganti kanggo nyuda biaya pangopènan sakabèhé lan nggedhekake umur nyandhang.
√ Poros minimal / overhang impeller nyuda defleksi poros lan nambah umur pengepakan
√ Déwan bantalan gaya Cartridge ngidini kanggo pangopènan ing lingkungan sing resik tanpa mbusak pompa lumpur karet, nyebabake operasi sing dipercaya lan umur bantalan sing luwih dawa
√ Opsi perakitan bantalan pelumas pelumas utawa pelumas nyedhiyakake gampang pangopènan lan suda downtime
√ segel batang mlaku garing opsional nyuda utawa ngilangi syarat banyu siram
√ Exeller sing efektif ndawakake umur pengepakan nalika nyuda utawa ngilangi kabutuhan banyu siram
Parameter Kinerja Pompa Lumpur Berlapis Karet 20/18 ST THR:

20/18 STTHRParameter Kinerja Pompa Lumpur Berlapis Karet:

Model

Maks.daya

(kw)

Bahan

Kinerja banyu bening

Impeller

Wangun No.

Liner

Impeller

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(rpm)

Eff.η

(%)

NPSH

(m)

20/18 TU-THR

1200

karet

karet

2520-5400

13-57

200-400

85

5-10

5

Aplikasi Pompa Lumpur Berlapis Karet:

Pertambangan & Pengolahan Mineral
Kacepetan mlaku alon saka pompa slurry karet tugas abot Tobee, bebarengan karo pilihan lengkap saka wesi tahan abrasion lan karet, nyedhiyani kinerja unrivaled lan urip layanan kanggo kabeh pertambangan abrasive lan aplikasi pangolahan mineral.
Proses Kimia
Interchangeability saka alloy lan komponen karet ing casing pump padha, bebarengan karo sawetara saka sudhut mechanical asu laut, nggawe Tobee heavy duty karet diantrekake slurry pump pilihan paling fleksibel kanggo lingkungan tanduran kimia.
Pasir & Kerikil
Dirancang kanggo gampang lan prasaja Strip mudhun lan maneh Déwan, Tobee heavy duty karet diantrekake slurry pump nyilikake downtime, dadi pilihan becik ngendi diinstal stand by pumps ora kasedhiya.
Pangolahan Gula
Keandalan premium lan umur layanan saka pompa slurry karet tugas berat Tobee ditemtokake dening akeh insinyur pabrik gula ing saindenging jagad ing ngendi operasi pompa tanpa gangguan sajrone kampanye gula minangka syarat kritis.
Flue Gas Desulfurisasi
Generasi anyar paduan tahan abrasi lan karat sing diformulasikan khusus, bebarengan karo teknologi karet paling anyar, posisi Tobee Pumps kanthi kuwat minangka pemasok pompa utama kanggo industri FGD.
Eksplorasi Minyak & Gas
Swara sawetara taun kita wis dikembangaké desain buktiaken saka Tobee heavy duty karet diantrekake pump slurry kisaran kanggo cocog karo panjaluk tartamtu saka aplikasi lepas pantai.Saiki kita bisa menehi solusi sisih ndhuwur sing paling dipercaya kanggo nyandhang erosif.
Aplikasi Industri
Ing ngendi wae barang padhet abrasive nyebabake kegagalan pompa durung wayahe, macem-macem pompa slurry sing dilapisi karet tugas berat Tobee nduweni kombinasi kinerja sing tepat, umur nyandhang lan linuwih kanggo nggawa pelanggan biaya kepemilikan sing paling murah.

Cathetan:
20/18 TU THR pumps slurry diantrekake karet lan bagean mung bisa diijolke karo Warman® 20/18 TU THR pump slurry diantrekake lan bagean.

Pompa Lumpur Berlapis Karet 20/18TU-THRfitur desain pamisah-casing karo nyetak, liner karet diganti.Liner sing dicetak bisa ditemtokake ing macem-macem karet alam lan sintetik.Karet alam minangka standar.Liners nawakake kekerasan pantai-A 30-40 kanthi kekuwatan tarik minimal 2,700 psi (18n / mm2), pompa slurry 20/18 digunakake ing pertambangan, cuci batu bara, pembangkit listrik, metalurgi, petrokimia, bahan bangunan. , pengerukan, lan departemen industri liyane etc.

Fitur Desain:

√ Konstruksi tugas abot kanthi desain bolt nyedhiyakake gampang pangopènan lan downtime minimal √ Casing sing dilapisi wesi ulet nyedhiyakake daya tahan, kekuatan, safety, lan umur layanan sing dawa
√ Dhiameter gedhe, ngowahi alon, impeller efisiensi dhuwur sing dirancang kanggo entuk umur pakai maksimal lan biaya operasi sing murah
√ Saluran internal sing gedhe lan mbukak dirancang kanggo nyuda kecepatan internal, maksimalake umur nyandhang lan biaya operasi sing murah
√ Lapisan bolt-in karet utawa paduan sing kandel nyedhiyakake ketahanan korosi sing unggul plus nawakake gampang ngganti liner lan bisa diganti kanggo nyuda biaya pangopènan sakabèhé lan nggedhekake umur nyandhang.
√ Poros minimal / overhang impeller nyuda defleksi poros lan nambah umur pengepakan
√ Déwan bantalan gaya Cartridge ngidini kanggo pangopènan ing lingkungan sing resik tanpa mbusak pompa lumpur karet, nyebabake operasi sing dipercaya lan umur bantalan sing luwih dawa
√ Opsi perakitan bantalan pelumas pelumas utawa pelumas nyedhiyakake gampang pangopènan lan suda downtime
√ segel batang mlaku garing opsional nyuda utawa ngilangi syarat banyu siram
√ Exeller sing efektif ndawakake umur pengepakan nalika nyuda utawa ngilangi kabutuhan banyu siram
Parameter Kinerja Pompa Lumpur Berlapis Karet 20/18 ST THR:

20/18 STTHRParameter Kinerja Pompa Lumpur Berlapis Karet:

Model

Maks.daya

(kw)

Bahan

Kinerja banyu bening

Impeller

Wangun No.

Liner

Impeller

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(rpm)

Eff.η

(%)

NPSH

(m)

20/18 TU-THR

1200

karet

karet

2520-5400

13-57

200-400

85

5-10

5

Aplikasi Pompa Lumpur Berlapis Karet:

Pertambangan & Pengolahan Mineral
Kacepetan mlaku alon saka pompa slurry karet tugas abot Tobee, bebarengan karo pilihan lengkap saka wesi tahan abrasion lan karet, nyedhiyani kinerja unrivaled lan urip layanan kanggo kabeh pertambangan abrasive lan aplikasi pangolahan mineral.
Proses Kimia
Interchangeability saka alloy lan komponen karet ing casing pump padha, bebarengan karo sawetara saka sudhut mechanical asu laut, nggawe Tobee heavy duty karet diantrekake slurry pump pilihan paling fleksibel kanggo lingkungan tanduran kimia.
Pasir & Kerikil
Dirancang kanggo gampang lan prasaja Strip mudhun lan maneh Déwan, Tobee heavy duty karet diantrekake slurry pump nyilikake downtime, dadi pilihan becik ngendi diinstal stand by pumps ora kasedhiya.
Pangolahan Gula
Keandalan premium lan umur layanan saka pompa slurry karet tugas berat Tobee ditemtokake dening akeh insinyur pabrik gula ing saindenging jagad ing ngendi operasi pompa tanpa gangguan sajrone kampanye gula minangka syarat kritis.
Flue Gas Desulfurisasi
Generasi anyar paduan tahan abrasi lan karat sing diformulasikan khusus, bebarengan karo teknologi karet paling anyar, posisi Tobee Pumps kanthi kuwat minangka pemasok pompa utama kanggo industri FGD.
Eksplorasi Minyak & Gas
Swara sawetara taun kita wis dikembangaké desain buktiaken saka Tobee heavy duty karet diantrekake pump slurry kisaran kanggo cocog karo panjaluk tartamtu saka aplikasi lepas pantai.Saiki kita bisa menehi solusi sisih ndhuwur sing paling dipercaya kanggo nyandhang erosif.
Aplikasi Industri
Ing ngendi wae barang padhet abrasive nyebabake kegagalan pompa durung wayahe, macem-macem pompa slurry sing dilapisi karet tugas berat Tobee nduweni kombinasi kinerja sing tepat, umur nyandhang lan linuwih kanggo nggawa pelanggan biaya kepemilikan sing paling murah.

Cathetan:
20/18 TU THR pumps slurry diantrekake karet lan bagean mung bisa diijolke karo Warman® 20/18 TU THR pump slurry diantrekake lan bagean.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan