. Grosir 4/3C-THR Rubber Slurry Pump digawe ing China Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

4/3C-THR Rubber Slurry Pump made in China

katrangan singkat:

Ukuran: 4" x 3"
Kapasitas: 79,2-180m3 / h
Sirah: 5-34.5m
Kacepetan: 800-1800rpm
NPSHr: 3-5m
Eff.: 59%
Daya: Max.30kw
Nangani barang padhet: 28mm


Detail Produk

Bahan

Tag produk

4/3C-THR Karet diantrekake Slurry Pumpdigunakake kanggo ngangkut slurry kanthi karat sing kuat lan konsentrasi dhuwur kanggo akeh industri kayata metalurgi, tambang, batu bara, tenaga listrik, bahan bangunan lan sapiturute.

Fitur Desain:

√ Majelis bantalan: poros diameter gedhe kanthi overhang cendhak nyumbang kanggo umur bantalan sing dawa.

√ Liners: Liner sing gampang diganti diikat, ora dilebokake ing casing kanggo pangopènan positif.

√Casing:Bagian casing saka wesi cor utawa ulet nyedhiyakake kemampuan tekanan operasi sing dhuwur.

√Impeller: Kafan ngarep lan mburi duwe pompa metu vane sing nyuda recirculation lan kontaminasi segel.

√ Tenggorokan: Nganggo suda lan pangopènan disederhanakaké kanthi nggunakake tapered.

Parameter Kinerja Pompa Lumpur Berlapis Karet 4/3 C THR:

Model

Maks.daya

(kw)

Bahan

Kinerja banyu bening

Impeller

Wangun No.

Liner

Impeller

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(rpm)

Eff.η

(%)

NPSH

(m)

4/3C-AHR

30

karet

karet

79.2-180

5-34.5

800-1800

59

3-5

5

Aplikasi Pompa Lumpur Berlapis Karet:

Pompa lumpur berlapis karet umume digunakake kanggo penghancur basah, pembuangan pabrik SAG, pembuangan ball mill, pembuangan pabrik rod, slurry asam Ni, pasir kasar, tailing kasar, matriks fosfat, konsentrasi mineral, media berat, pengerukan, abu/fly ash, kapur. grinding, wedhi lenga, wedhi mineral, tailing alus, asam fosfat, batu bara, flotasi, gula bit, kimia proses, pulp lan kertas, FGD, banyu limbah etc.

Cathetan:

4/3 C THR pompa slurry karo karet lan bagean mung bisa diijolke karo Warman®4/3 C THR pumps slurry diantrekake karet lan bagean.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan