. Grosir High efficiency TZJ slurry pump kanggo batu bara, Quality lan rega konsesi Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

High efficiency TZJ pump slurry kanggo coal, Quality lan kalonggaran rega

katrangan singkat:

TZJ pump slurry utamané digunakake ing Metallurgy, batu bara, daya listrik, bahan bangunan lan industri liyane kanggo transportasi tailings, wedhi olahan, awu, slime, wedhi lan media liyane.

Dhiameter: 40mm-300mm
Daya: 0-560 kw
Laju aliran: 0-2333㎥/jam
Sirah: 0-129m
Kacepetan: 400-2900 (r/min)
Material: alloy krom dhuwur utawa karet


Detail Produk

Bahan

Tag produk

Fitur

- pompa sentrifugal horizontal
- Bagean udan tahan abrasi
- gampang kanggo njaga
- Packing utawa mechanical seal
- Cangkang protèktif ngubengi casing sing cocog kanggo tugas abot
- Desain optimasi hidrolik, efisien dhuwur, hemat energi lan operasi stabil
- Desain CAM adhedhasar teori hidromekanika lan mekanika modern
- Bagean udan nganggo bahan campuran anti-abrasif lan anti-korosif sing bisa diganti
- Bantalan metrik dilumasi nganggo lenga;lubricating ilmiah lan sistem cooling mesthekake yen prewangan makaryakke ing kurang suhu
- Model pompa lengkap bisa nyukupi macem-macem syarat lan kahanan kerja situs

Aplikasi

- Mesin cuci batu bara, pabrik persiapan batubara
- Karya metalurgi dressing
- Pabrik alumina, pabrik alumina
- Pompa resirkulasi ball mill
- Pompa pakan hidro siklon
- Sistem penanganan abu pembangkit listrik
- Kondisi abrasion khusus

gambar6
gambar5
gambar4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan