. Grosir 14/12ST-TH Slurry Pump Supplier Saka Produsen lan Supplier China |Pompa Ruit
list_banner

Produk

14/12ST-TH Slurry Pump Supplier Saka China

katrangan singkat:

Maks.Daya (kw): 560
Bahan: paduan krom dhuwur & karet
Kapasitas Q (m3 / h): 1260-2772
Kepala H (m):13-63
Kacepetan n(rpm):300-600
Eff.Η (%):77
NPSH(m):3-10
Impeller Vane No.:5


Detail Produk

Bahan

Tag produk

Katrangan

Seri TH yaiku siji-tataran, siji-nyedhot, cantilever, pindho Nihan, horisontal centrifugal slurry pumps.They digunakake digunakake ing pertambangan, metalurgi, ngumbah batu bara, pembangkit listrik, perawatan banyu limbah, dredging, lan kimia lan industri Petroleum kanggo Conveying corrosive kuwat, slurries dhuwur-konsentratif.Specially cocok kanggo macem-macem kahanan apa atos, iku pilihan pisanan kanggo transportasi mine pabrik slurry lan tailings slurry.They utamané digunakake kanggo pabrik underflow, dipakani siklon, flotation, tailings efflux, penghapusan pasir, pengerukan, FGD, media berat, penghapusan abu, lsp.

Dhiameter: 25mm ~ 450mm
Daya: 0-2000kw
Laju aliran: 0~5400㎥/jam
Kepala: 0~128m
Kacepetan: 0 ~ 3600 rpm
Material: alloy krom dhuwur utawa karet

TH(R) Slurry Pump Water Performance Curve

Aplikasi

1, Pumps slurry Centrifugal bisa duwe antarane poros bantalan-didhukung karo casing pamisah utawa casing karet- utawa logam-diantrekake.Konfigurasi kalebu horisontal, vertikal dilereni soko tugas lan submersible.

2, Sadurunge milih pump slurry cocok engineers nimbang kapasitas, sirah, ngalangi kapasitas nangani, efficiency lan daya, kacepetan lan NPSH.

Shijiazhuang Ruite Pump Co.Ltd

Abrasion Tahan Solid Nangani Centrifugal Sand Washing Slurry Pump
Seri TH Centrifugal Horizontal Heavy Duty Slurry Pumps dirancang kanggo nangani slurries kapadhetan dhuwur lan abrasif kanthi umur nyandhang sing apik nalika njaga efisiensi sajrone siklus nyandhang nyedhiyakake biaya operasi total paling apik.

Fitur

1. Struktur silinder saka prewangan Déwan: trep kanggo nyetel spasi antarane impeller lan liner ngarep lan bisa dibusak rampung;
2. Bagian udan anti-abrasion: Bagian udan bisa digawe saka karet cetakan tekanan.Padha rampung diijolke karo bagean udan logam.
3. Cabang discharge bisa diarahake menyang wolung posisi kanthi interval 45 derajat;
4. Macem-macem jinis drive: DC (sambungan langsung), V-sabuk drive, gearbox reducer, kopling hydraulic, VFD, kontrol SCR, etc;
5. Segel poros nggunakake segel pengepakan, segel expeller lan segel mekanik;

gambar8

Over view

RT High Chrome Alloy Slurry Pumps sing siji-tataran, siji-nyedhot lan cantilevered, casing pindho, horisontal, centrifugal, tugas abot desain awet

Bagean sing kontak karo medium digawe saka wesi putih wesi wesi chrome alloy 27% paling anyar kanthi kekerasan 62HRC.

kang wis Highly abrasive kanggo resistance maksimum kanggo kuwat abrasive, partikel coarse.

Padha digunakake digunakake kanggo pertambangan, batu bara, metalurgi, daya, bahan bangunan lan departemen industri liyane.Iki seri pump

cocok kanggo macem-macem kinerja liguid, yaiku produk pilihan pisanan kanggo nangani slurry pabrik tambang lan slurry tailing

Basing ing kondisi medium bisa milih bahan beda minangka A05.A07.A49 etc.

Alur Proses

gambar71

Profil Tekstur

gambar6

Rincian liyane

gambar12

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan