. Grosir 2 / 1.5B-THR Rubber Slurry Pump, Konsesi rega, jaminan kualitas Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

Pompa Lumpur Karet 2/1.5B-THR, Konsesi rega, jaminan kualitas

katrangan singkat:

Ukuran: 2" x 1.5"
Kapasitas: 25,2-54m3 / h
Sirah: 5,5-41m
Kacepetan: 1000-2600rpm
NPSHr: 2,5-5m
Efek: 50%
Daya: Max.15kw
Nangani barang padhet: 19mm


Detail Produk

Bahan

Tag produk

2 / 1.5B-THR Karet Diantrekake Pump Slurryminangka macem-macem pompa slurry centrifugal sing paling lengkap kanggo digunakake ing aplikasi pertambangan, kimia lan industri umum, Pompa slurry karet 2 / 1.5B-THR dirancang kanggo aplikasi tugas abot kayata discharge pabrik, sektor tenaga lan tailing uga aplikasi khusus. , kang digunakake kanggo terus pumping saka dhuwur abrasive, slurry Kapadhetan dhuwur.

Fitur Desain:

√Desain sing kuat-lapisan karet digawe saka bahan khusus lan nduweni toleransi karat lan abrasi sing luwih dhuwur tinimbang saingan.

√Sampurna kanggo pumping slurry-Mung pumps slurry lining karet duwe kombinasi kekuatan lan resistance karat kanggo nggawe pump slurry apik.

√Bisa didandani–Pompa slurry sing dilapisi karet bisa didandani, mung ngganti liner karet.

√Expeller, segel mekanik utawa pengepakan kasedhiya kanggo digunakake, gumantung saka syarat sampeyan dhewe.

√ Port discharge bisa dipanggonke kanthi interval 45 derajat lan orientasi nganti 8 posisi sing beda-beda gumantung saka kabutuhan sampeyan

Parameter Kinerja Pompa Lumpur Berlapis Karet 2/1,5 B THR:

Model

Maks.daya

(kw)

Bahan

Kinerja banyu bening

Impeller

Wangun No.

Liner

Impeller

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(rpm)

Eff.η

(%)

NPSH

(m)

2/1.5B-AHR

15

karet

karet

25.2-54

5.5-41

1000-2600

50

3.5-8

5

Aplikasi Pompa Lumpur Berlapis Karet:

Pompa slurry sing dilapisi karet iki bisa ngompa luwih saka mung wedhi. Padha efisien banget kanggo ngompa kabeh jinis slurry, kerikil, beton, lendhut, slush lan liya-liyane.

Cathetan:

2/1.5 B THR karet diantrekake pumps slurry lan bagean mung bisa diijolke karo Warman®2 / 1.5 AHR pump slurry diantrekake lan bagean.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan