. Grosir 2 / 1.5B-TH cilik Slurry Pump Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

2 / 1.5B-TH cilik Slurry Pump Produsen

katrangan singkat:

Maks.Daya (kw):15
Bahan: Paduan kromium utawa karet sing dhuwur
Kapasitas Q (m3/h):32.4~7
Kepala H (m):6~58
Kacepetan n(rpm):1200~3200
Eff.Η (%):45
NPSH(m):3.5~8
Impeller Vane No.:5


Detail Produk

Bahan

Tag produk

Katrangan

Seri TH yaiku siji-tataran, siji-nyedhot, cantilever, pindho Nihan, horisontal centrifugal slurry pumps.They digunakake digunakake ing pertambangan, metalurgi, ngumbah batu bara, pembangkit listrik, perawatan banyu limbah, dredging, lan kimia lan industri Petroleum kanggo Conveying corrosive kuwat, slurries dhuwur-konsentratif.Specially cocok kanggo macem-macem kahanan apa atos, iku pilihan pisanan kanggo transportasi mine pabrik slurry lan tailings slurry.They utamané digunakake kanggo pabrik underflow, dipakani siklon, flotation, tailings efflux, penghapusan pasir, pengerukan, FGD, media berat, penghapusan abu, lsp.

Dhiameter: 25mm ~ 450mm
Daya: 0-2000kw
Laju aliran: 0~5400㎥/jam
Kepala: 0~128m
Kacepetan: 0 ~ 3600 rpm
Material: alloy krom dhuwur utawa karet

TH(R) Slurry Pump Water Performance Curve

Aplikasi

Pompa slurry digunakake akeh kanggo transportasi barang padhet abrasif ing industri kayata pertambangan, pengerukan, lan baja.Padha asring dirancang supaya cocok kanggo nggunakake abot lan abot-tugas.Gumantung ing proses pertambangan, sawetara slurries corrosive sing menehi tantangan amarga bahan tahan karat kaya stainless steel luwih alus tinimbang baja wesi dhuwur.Paduan logam sing paling umum digunakake kanggo mbangun pompa slurry dikenal minangka "krom dhuwur", yaiku wesi putih kanthi 25% -27% kromium ditambahake supaya kurang rapuh.Casing garis karet uga digunakake kanggo aplikasi tartamtu ing ngendi partikel padhet cilik.

Shijiazhuang Ruite Pump Co.Ltd

Abrasion Tahan Solid Nangani Centrifugal Sand Washing Slurry Pump
Seri TH Centrifugal Horizontal Heavy Duty Slurry Pumps dirancang kanggo nangani slurries kapadhetan dhuwur lan abrasif kanthi umur nyandhang sing apik nalika njaga efisiensi sajrone siklus nyandhang nyedhiyakake biaya operasi total paling apik.

Fitur

1. Struktur silinder saka prewangan Déwan: trep kanggo nyetel spasi antarane impeller lan liner ngarep lan bisa dibusak rampung;
2. Bagian udan anti-abrasion: Bagian udan bisa digawe saka karet cetakan tekanan.Padha rampung diijolke karo bagean udan logam.
3. Cabang discharge bisa diarahake menyang wolung posisi kanthi interval 45 derajat;
4. Macem-macem jinis drive: DC (sambungan langsung), V-sabuk drive, gearbox reducer, kopling hydraulic, VFD, kontrol SCR, etc;
5. Segel poros nggunakake segel pengepakan, segel expeller lan segel mekanik;

gambar8

Alur Proses

gambar71

Profil Tekstur

gambar6

Rincian liyane

gambar12

Katrangan Aksesoris

TH Slurry Pumps dirancang kanggo nangani Highly abrasive, slurries Kapadhetan dhuwur karo urip nyandhang banget nalika njaga efisiensi sak siklus nyandhang nyedhiyakake total biaya operasi paling apik.

Saiki, Ruite duwe MC materi anyar01, MC01urip layanan spares part punika 1.5-2 kaping saka materi A05.

Kemampuan produksi kita 1200ton saben sasi, Casting tahan nyandhang paling gedhe bobote bisa nganti 12 ton.Sugeng rawuh.matur nuwun

Prinsip

Pumps 1.Slurry biasane luwih gedhe tinimbang pompa standar, kanthi tenaga jaran luwih akeh, lan dibangun kanthi bantalan lan poros sing luwih kasar.Jenis pompa slurry sing paling umum yaiku pompa sentrifugal.Pompa iki nggunakake impeller puteran kanggo mindhah slurry, padha karo carane cairan kaya banyu bakal pindhah liwat pompa centrifugal standar.

2.Pumps Centrifugal optimized kanggo pumping slurry umume bakal fitur ing ngisor iki ing comparison kanggo Pumps centrifugal standar:

Impeller sing luwih gedhe digawe kanthi bahan liyane.Iki kanggo ngimbangi nyandhang sing disebabake slurries abrasive.
Luwih sithik, baling-baling sing luwih kandel ing impeller.Iki ngidini wacana padhet luwih gampang - biasane 2-5 vane, dibandhingake 5-9 vane ing pump centrifugal standar.

3.The corrosiveness saka Cairan utawa slurry dicampur: slurries liyane corrosive bakal nyandhang komponen pump luwih cepet lan bisa ndhikte pilihan saka materi saka kang pump wis dibangun.

4. Ukuran lan sifat barang padhet ing cairan: ukuran lan sifat bakal mengaruhi jumlah nyandhang fisik ing pompa lan komponene.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan