. Babagan Kita - Shijiazhuang Ruite Pump Co., Ltd.
list_banner

Babagan awake dhewe

Sapa Kita

Shijiazhuang Ruite Pump Co., Ltd.minangka perusahaan teknologi dhuwur sing berorientasi produksi sing nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan pompa slurry, pompa desulfurisasi, lan pompa pengerukan. Distrik, Shijiazhuang, China.Kanthi pembangunan luwih saka 20 taun, wis dadi perusahaan modern fokus ing riset pump, produksi, dodolan lan layanan.

gambar13

Daya Produksi

We duwe baris produksi pump lengkap lan sawijining kanggo Processing jamur, casting, perawatan panas, mesin, Déwan lan testing.Produk utama kita yaiku pompa slurry, pompa desulfurisasi, lan pompa keruk.Kita wis lulus sertifikasi telung sistem.Produk kita akeh digunakake ing pertambangan, metalurgi, cuci batu bara, pembangkit listrik, perawatan banyu limbah, pengerukan, lan industri kimia lan minyak bumi.Thanks kanggo kapercayan lan pangenalan saka klien kita saka luwih saka 60 negara, kita dadi salah siji saka supplier pump slurry paling penting ing China.

gambar030

Casting

Otomatis proses casting majeng & efisien

gambar015

perawatan panas

Presisi suhu Materi kanthi rata

gambar007

Mesin

Syarat proses sing ketat

gambar014

Ngumpul

maju ajeg

Kekuwatan Perusahaan Kita

Kita duwe desain CFD sing luwih maju, sing ngidini kita dadi sing pertama nggunakake proses pengecoran pasir sing dilapisi kanggo ngasilake pompa slurry ing China, saengga casting kasebut apik, presisi dhuwur, lan efisiensi dhuwur.Kita nggunakake kabeh jinis materi, utamane bahan campuran keramik sing mentas dikembangake, sing umure 50% luwih dawa tinimbang a05, sing disetujoni dening tes nyata.Kita uga nindakake OEM lan ODM.Casting tahan nyandhang paling gedhe bobote 12 ton.Kita bisa ngasilake 40 ton paduan kromium sing dhuwur saben dina, sing bisa nganti 12 ewu ton saben taun.

Kanthi kekuatan sing kuwat, perusahaan wis nglumpukake klompok teknologi lan bakat manajemen sing bermutu, sing wis entuk pangenalan pelanggan domestik lan manca lan pujian internasional sing akeh kanggo Ruite Pumps.Kanthi sistem jaminan kualitas sing lengkap lan proses manufaktur sing ketat, kita ana ing kene kanggo nawakake produk kelas pertama kanthi kualitas super kanthi layanan sawise-sale sing sampurna.

Shijiazhuang Ruite pump Co., Ltd iku pilihan sing paling apik.Kita pengin ngresmikake masa depan karo sampeyan!

gambar031
gambar032