list_banner

warta

  • Preparation work sadurunge pump slurry dianggo

    Preparation work sadurunge pump slurry dianggo

    Carane miwiti lan nangani pump slurry?Kanthi pangembangan teknologi pompa slurry, luwih akeh pabrik lan proyek pertambangan cenderung nggunakake pompa slurry.Banjur, apa sampeyan ngerti carane miwiti lan operate kanthi cara sing bener?Dadi sawetara ancang-ancang perlu kanggo miwiti lan mbukak pompa slurry....
    Waca liyane
  • Ruite Slurry pump jinis

    Ruite Slurry pump jinis

    Pompa slurry yaiku jinis pompa sing dirancang kanggo ngompa cairan sing ngemot partikel padhet.Pumps slurry owah-owahan ing desain lan konstruksi kanggo nyetel macem-macem jinis slurry sing beda-beda ing konsentrasi padatan, ukuran partikel padat, wangun partikel padat, lan komposisi solusi.Slurr...
    Waca liyane
  • Nyumbang kanggo mbantu mulang bebener

    Nyumbang kanggo mbantu mulang bebener

    perusahaan Care nyumbang kanggo ndhukung pendidikan, lan tumindak tanpa pamrih saka kebecikan anget kampus Love pendidikan ngirim anget Nyumbang kanggo mulang bebener Shijiazhuang Ruite Pump Co., Ltd.. aktif melu kegiatan sumbangan iki lan menehi katresnan kanggo nggawe kampus luwih &. ..
    Waca liyane
  • Karakteristik struktur pompa slurry submersible

    Karakteristik struktur pompa slurry submersible

    Pompa slurry submersible utamane kanggo adaptasi karo lingkungan transportasi slurry sing kompleks, saka pompa slurry tradisional wis didesain ulang.Saka sudut pandang desain, kabeh desain pompa slurry bisa diowahi minangka pompa slurry submersible, bakal pompa lan motor langsung dilebokake ing Liquid run ...
    Waca liyane
  • Kabar Safety nalika Slurry Pump digunakake

    Kabar Safety nalika Slurry Pump digunakake

    Wong kudu strictly tindakake lan nindakake kabar safety iki nalika operate ing Pumps slurry 1. Pump punika jenis meksa lan transmisi mesin, ing nginstal, operasi lan ndandani sadurunge lan nginstal operasi periode repair, kudu tindakake langkah safety peraturan.Mesin bantu (suc...
    Waca liyane
  • Alasan lan Ukuran kanggo operasi miskin saka pump slurry

    Alasan lan Ukuran kanggo operasi miskin saka pump slurry

    Alasan lan Ukuran kanggo operasi miskin saka pump slurry 1. Ana online ing pump utawa ing medium Cairan.Langkah-langkah perawatan: Bukak katup padusan guide kanggo exhaust.2. Sirah nyedhot ora cukup.Langkah-langkah perawatan: Tambah tekanan nyedhot lan bukak katup panuntun kanggo ngobong....
    Waca liyane
  • ZJQ submersible slurry pump

    ZJQ submersible slurry pump

    Seri pompa slurry submersible ZJQ dikembangake sawise screening lan perbaikan kanggo ngatasi kekurangane.Optimasi komprehensif lan desain inovatif ditindakake ing model hidrolik, teknologi sealing, struktur mekanik, kontrol proteksi lan liya-liyane.Produk ini simple...
    Waca liyane
  • Maintenance Pompa Slurry

    Maintenance Pompa Slurry

    Pompa Slurry bakal bisa digunakake kanthi suwe yen dipasang kanthi wajar lan pangopènan ing wektu 1, Pumps Slurry Pump Shaft Seal Maintenance Packing segel pumps kudu rutin mriksa banyu lan tekanan segel, lan tansah njaga aliran banyu sing resik liwat poros.Kanggo nggawe iki, sampeyan ...
    Waca liyane
  • Proses produksi bagian akhir basah pompa lumpur

    Proses produksi bagian akhir basah pompa lumpur

    Slurry pump wet end parts proses produksi 1. Tambah resin lan wedhi daya kanggo wedhi resin.Wedhi sing dilapisi pisanan kudu dibuwang.2. Pemodelan (isi pasir, sikat cat, pangatusan, setelan inti, tutup kothak) 3. Peleburan: nambah bahan mentah menyang tungku peleburan lan panas nganti leleh, lan njupuk s ...
    Waca liyane
  • Riset babagan permintaan produk industri pompa slurry - Cuci Batubara

    Riset babagan permintaan produk industri pompa slurry - Cuci Batubara

    Cuci batu bara yaiku nggunakake bedane sifat fisik lan kimia saka batu bara lan impurities (gangue) kanggo ngirit energi lan ngurangi emisi, lan kanthi efektif misahake batu bara lan impurities kanthi cara ngurutake fisik, kimia utawa mikroba.Metode persiapan batubara sing umum digunakake ing industri ...
    Waca liyane
  • Slurry pump overflow parts pilihan bahan

    Slurry pump overflow parts pilihan bahan

    Pump slurry utamane digunakake kanggo ngirim campuran padat-cair sing ngemot partikel hard, digunakake ing batu bara, metalurgi, pertambangan, daya termal, industri kimia, konservasi banyu lan industri liyane.Campuran padhet-cair sing diangkut ing kacepetan rotasi ...
    Waca liyane
  • Tipe nyopir pompa lumpur lan tekanan kerja

    Tipe nyopir pompa lumpur lan tekanan kerja

    Slurry pump driving type Slurry pump driving bisa dipérang dadi rong jinis, coupling drive lan V-belt drive.Kopling drive langsung nyopir, tansah disebut DC drive V-sabuk drive, diwakili dening CV, ZV, CR, ZR lan ZL miturut arah noto.(miturut nuduhake ngisor) ZGB, ZD ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2