list_banner

produk

  • WN Dredge pump sungai pengerukan

    WN Dredge pump sungai pengerukan

    Pompa keruk seri WNminangka jinis pompa pengerukan jinis anyar sing dikembangake dening perusahaan kita nggunakake macem-macem piranti lunak desain dibantu komputer canggih, ngarahake kahanan saiki sing bobrok, pengerukan lan reklamasi kali lan tlaga.

    Dhiameter: 300mm-1000mm
    Daya: 0-450 kw
    Tingkat aliran: 1800-25000㎥ / jam
    Dhuwur: 20-80m
    Kacepetan: 180-550 (r/min)
    Material: alloy krom dhuwur utawa karet