list_banner

produk

  • Karet Cover Pate Liner

    Karet Cover Pate Liner

    Ruite nawakake macem-macem karet alam lan karet sintetik kanggo mayoritas bagean pompa slurry ing pompa slurry horisontal lan pompa slurry vertikal.Sampel pilihan elastomer kami: Karet Alam, Neoprene, Hypalon, EPDM, Nitrile, Butyl, Polyurethane dll.

  • Karet Frame Plate Liner

    Karet Frame Plate Liner

    Slurry Pump Rubber Frame Plate Liner minangka bagean nyandhang utama kanggo pompa slurry sing dilapisi karet.Iku mbentuk kamar pump karo tutup piring liner lan grumbulan tenggorokan kanggo kontak karo slurries, Minangka salah siji bagéan wetted utama, Frame plate liner gampang banget worn-metu komponen amarga kerjane ing impact long slurries abrasive lan corrosive ing kahanan kacepetan dhuwur, Dadi bahan kasebut penting banget kanggo umur pompa lengkap, Ruite nyedhiyakake pilihan bahan karet lengkap kanggo kabeh ...
  • Slurry Pump Karet Throatbush

    Slurry Pump Karet Throatbush

    Slurry Pump Karet Throatbushiku bagéan nyandhang utama kanggo Pumps slurry diantrekake karet.

  • Parts Pump Slurry Diantrekake Karet

    Parts Pump Slurry Diantrekake Karet

    Parts Pump Slurry Lined Karet yaiku bagean karet duwe sambungan langsung karo slurries, Padha gampang banget rusak komponen amarga padha bisa ing impact long-term slurries abrasive lan korosif ing kacepetan dhuwur, Ing bagean wetted kalebu impeller, tutup piring liner, pigura piring liner, throatbush, pigura piring liner sisipan etc, Iki bagean nyandhang banget wigati kanggo urip layanan saka Pumps slurry, Kanggo umur layanan dawa bagean pump, materi main peran penting ing kene, ...
  • Pompa Slurry Throatbush

    Pompa Slurry Throatbush

    Throatbush minangka salah sawijining bagean udan saka pompa lumpur.Iku ngubungake liner plate lan mbentuk kamar Pump kanggo nggarap impeller.Minangka bagéan teles, materi iku penting banget lan Ruite pump nawakake wesi Chrome dhuwur putih (%27chrome) throatbush kang banget abrasive-tahan.

  • Pompa lumpur Volute Liner

    Pompa lumpur Volute Liner

    Pompa slurry Volute Liner minangka bagean penting saka pompa slurry.Iku mbentuk kamar pump slurry karo grumbulan tenggorokan lan pigura plate liner insert ngendi slurry bakal mili liwat mau.

  • Slurry Pump Volute Liner

    Slurry Pump Volute Liner

    Dasar: U-baja
    Bantalan: ZWZ, SKF, NSK, TIMKEN
    Poros: 40CrMo, SS316L
    Seal mekanik: Burgmann
    Packing seal: serat asbes + mika, PTFE
    Casing: HT250, QT500, Stanless Steel, paduan Chrome dll
    Bagéan sing dibasahi: krom dhuwur, Karet, Poliuretan, Keramik lsp