list_banner

produk

  • 150ZJ-42 Motor mimpin Slurry Pump

    150ZJ-42 Motor mimpin Slurry Pump

    Kapasitas: 140-550m3 / h

    Sirah: 12.1-64m

    Kacepetan: 700-1480r / min

    Daya maksimal sing diidini: 132kw

    Partikel sing diidini: 35mm

  • 100ZJ-A50 Slurry Pump kanggo transfer tailing

    100ZJ-A50 Slurry Pump kanggo transfer tailing

    Kapasitas: 86-360m3 / h

    Sirah: 20.2-101.6m

    Kacepetan: 700-1480r / min

    Daya maksimal sing diidini: 160Kw

    Ukuran partikel sing diidini: 19mm

  • 100ZJ-A36 Ash Slurry Pump

    100ZJ-A36 Ash Slurry Pump

    Dhiameter: 100mm

    Daya maksimum sing diidini: 45Kw

    Kapasitas: 61-245m3 / h

    Sirah: 9.1-48.6m

    Kacepetan: 700-1480 r / min

  • 100-42 ZJ pump slurry kanggo coal tailing transfer

    100-42 ZJ pump slurry kanggo coal tailing transfer

    Dhiameter: 100mm

    Daya maksimum sing diidini: 90KW

    Kapasitas: 68-275m3 / h

    Kacepetan: 700-1480r / min

    Sirah: 14,6-71m

    NPSH: 3,9 m

     

  • Karet Cover Pate Liner

    Karet Cover Pate Liner

    Ruite nawakake macem-macem karet alam lan karet sintetik kanggo mayoritas bagean pompa slurry ing pompa slurry horisontal lan pompa slurry vertikal.Sampel pilihan elastomer kami: Karet Alam, Neoprene, Hypalon, EPDM, Nitrile, Butyl, Polyurethane dll.

  • Karet Frame Plate Liner

    Karet Frame Plate Liner

    Slurry Pump Rubber Frame Plate Liner minangka bagean nyandhang utama kanggo pompa slurry sing dilapisi karet.Iku mbentuk kamar pump karo tutup piring liner lan grumbulan tenggorokan kanggo kontak karo slurries, Minangka salah siji bagéan wetted utama, Frame plate liner gampang banget worn-metu komponen amarga kerjane ing impact long slurries abrasive lan corrosive ing kahanan kacepetan dhuwur, Dadi bahan kasebut penting banget kanggo umur pompa lengkap, Ruite nyedhiyakake pilihan bahan karet lengkap kanggo kabeh ...
  • Slurry Pump Karet Throatbush

    Slurry Pump Karet Throatbush

    Slurry Pump Karet Throatbushiku bagéan nyandhang utama kanggo Pumps slurry diantrekake karet.

  • Parts Pump Slurry Diantrekake Karet

    Parts Pump Slurry Diantrekake Karet

    Parts Pump Slurry Lined Karet yaiku bagean karet duwe sambungan langsung karo slurries, Padha gampang banget rusak komponen amarga padha bisa ing impact long-term slurries abrasive lan korosif ing kacepetan dhuwur, Ing bagean wetted kalebu impeller, tutup piring liner, pigura piring liner, throatbush, pigura piring liner sisipan etc, Iki bagean nyandhang banget wigati kanggo urip layanan saka Pumps slurry, Kanggo umur layanan dawa bagean pump, materi main peran penting ing kene, ...
  • Slurry Pump Shaft

    Slurry Pump Shaft

    Bahan: 40 # Baja, 40CrMo, SS316L etc

    Kode Part: 073

    Model sing cocog: AH, HH, L, M, G/GH, SP(R), AF

  • Slurry Pump Expeller Ring

    Slurry Pump Expeller Ring

    Bahan: HT250, High chrome, Karet dll
    Kode Part: 029
    Model pompa: AH(R), HH, L(R), G(H) etc

  • Slurry Pump Bearing Majelis

    Slurry Pump Bearing Majelis

    Bantalan Housing: HT250
    Bantalan: ZWZ, SKF, TIMKEN etc
    Poros: 40CrMo
    Lengan poros: SS420
    Model sing cocog: AH, HH, L, M, SP(R), G/GH, AF

  • Pompa Slurry Throatbush

    Pompa Slurry Throatbush

    Throatbush minangka salah sawijining bagean udan saka pompa lumpur.Iku ngubungake liner plate lan mbentuk kamar Pump kanggo nggarap impeller.Minangka bagéan teles, materi iku penting banget lan Ruite pump nawakake wesi Chrome dhuwur putih (%27chrome) throatbush kang banget abrasive-tahan.