. Hubungi Kami - Shijiazhuang Ruite Pump Co., Ltd.
list_banner

Hubungi Kita

Hubungi kita kanggo ngirit biaya pompa lan suku cadang

Kita bisa milih model pompa sing paling cocog lan bahan bagean udan (kaya MC01, paduan logam anti-abrasif, karet, keramik, bahan komposit makromolekul) adhedhasar kahanan kerja.Kita uga bisa nindakake layanan OEM.

Shijiazhuang Ruite Pump Co., Ltd

Kutha Nandong, Distrik Gaocheng, Kutha Shijiazhuang,

Provinsi Hebei, China

+8619933139867

+8615081111667

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita