list_banner

warta

  • Karakteristik struktur pompa slurry submersible

    Karakteristik struktur pompa slurry submersible

    Pompa slurry submersible utamane kanggo adaptasi karo lingkungan transportasi slurry sing kompleks, saka pompa slurry tradisional wis didesain ulang.Saka sudut pandang desain, kabeh desain pompa slurry bisa diowahi minangka pompa slurry submersible, bakal pompa lan motor langsung dilebokake ing Liquid run ...
    Waca liyane
  • Kabar Safety nalika Slurry Pump digunakake

    Kabar Safety nalika Slurry Pump digunakake

    Wong kudu strictly tindakake lan nindakake kabar safety iki nalika operate ing Pumps slurry 1. Pump punika jenis meksa lan transmisi mesin, ing nginstal, operasi lan ndandani sadurunge lan nginstal operasi periode repair, kudu tindakake langkah safety peraturan.Mesin bantu (suc...
    Waca liyane
  • Riset babagan permintaan produk industri pompa slurry - Cuci Batubara

    Riset babagan permintaan produk industri pompa slurry - Cuci Batubara

    Cuci batu bara yaiku nggunakake bedane sifat fisik lan kimia saka batu bara lan impurities (gangue) kanggo ngirit energi lan ngurangi emisi, lan kanthi efektif misahake batu bara lan impurities kanthi cara ngurutake fisik, kimia utawa mikroba.Metode persiapan batubara sing umum digunakake ing industri ...
    Waca liyane
  • Slurry pump overflow parts pilihan bahan

    Slurry pump overflow parts pilihan bahan

    Pump slurry utamane digunakake kanggo ngirim campuran padat-cair sing ngemot partikel hard, digunakake ing batu bara, metalurgi, pertambangan, daya termal, industri kimia, konservasi banyu lan industri liyane.Campuran padhet-cair sing diangkut ing kacepetan rotasi ...
    Waca liyane
  • Tipe nyopir pompa lumpur lan tekanan kerja

    Tipe nyopir pompa lumpur lan tekanan kerja

    Slurry pump driving type Slurry pump driving bisa dipérang dadi rong jinis, kopling drive lan V-belt drive.Kopling drive langsung nyopir, tansah disebut DC drive V-sabuk drive, diwakili dening CV, ZV, CR, ZR lan ZL miturut arah noto.(miturut nuduhake ngisor) ZGB, ZD...
    Waca liyane