. Grosir 8/6E-THR Slurry Pump, Produsen lan Supplier nyandhang apik |Pompa Ruit
list_banner

Produk

8/6E-THR Slurry Pump, Sifat nyandhang apik

katrangan singkat:

Ukuran: 8" x 6"
Kapasitas: 324-720m3 / h
Sirah: 7-49m
Kacepetan: 400-1000rpm
NPSHr: 5-10m
Eff.: 65%
Daya: Max.120kw
Susunan segel: Packing seal, Expeller seal, Mechanical seal


Detail Produk

Bahan

Tag produk

8/6E-THR Pompa Lumpur Berlapis Karetpunika Pumps slurry tugas abot standar kang dirancang kanggo pumping terus-terusan Highly abrasive, Kapadhetan dhuwur slurries karo syarat pangopènan minimal, Iku njogo efisiensi dhuwur liwat umur nyandhang sawijining komponen.Pompa slurry 8/6 biasane digunakake ing transfer pabrik proses, pangolahan sampah udan, pabrik daur ulang-cuci, tugas tanduran pasir, pangolahan mineral abot, pemulihan mineral lan pabrik proses kimia.

Fitur Desain:

Konstruksi tugas abot kanthi desain bolt nyedhiyakake gampang pangopènan lan downtime minimal

Casing wesi sing dilapisi kanthi lengkap nyedhiyakake daya tahan, kekuatan, safety, lan umur layanan sing dawa

Dhiameter gedhe, ngowahi alon, impeller efisiensi dhuwur sing dirancang kanggo entuk umur pakai maksimal lan biaya operasi sing murah

Dalan internal sing gedhe lan mbukak dirancang kanggo nyuda kecepatan internal, nggedhekake umur nyandhang lan nyuda biaya operasi

Karet sing kandel utawa paduan bolt-in liner nyedhiyakake ketahanan korosi sing unggul plus nawakake gampang ngganti liner lan interchangeability kanggo nyuda biaya pangopènan sakabèhé lan nggedhekake umur nyandhang.

Poros minimal / overhang impeller nyuda defleksi poros lan nambah umur pengepakan

Déwan bantalan gaya kartrid ngidini pangopènan ing lingkungan sing resik tanpa ngilangi pompa, nyebabake operasi sing dipercaya lan umur bantalan sing luwih dawa.

Opsi perakitan bantalan pelumas utawa pelumasan menehi gampang pangopènan lan suda downtime

Pilihan segel batang mlaku garing nyuda utawa ngilangake syarat banyu siram

Exeller sing efektif ndawakake umur pengepakan nalika nyuda utawa ngilangi kabutuhan banyu siram

8/6 ETHR Parameter Kinerja Pompa Lumpur Berlapis Karet:

Model

Maks.daya

(kw)

Bahan

Kinerja banyu bening

Impeller

Wangun No.

Liner

Impeller

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(rpm)

Eff.η

(%)

NPSH

(m)

8/6E-THR

120

karet

karet

324-720

7-49

400-1000

65

5-10

5

Cathetan:

8/6 ETHR Pompa lan bagean slurry sing dilapisi karet mung bisa diijolake karo Warman® 8/6 ETHR karet diantrekake Pumps slurry lan bagean.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan