. Grosir 16/14TU-THR Rubber Lined Slurry Pump, Rangkaian lengkap model pompa Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

Pompa Lumpur Berlapis Karet 16/14TU-THR, Rangkaian model pompa lengkap

katrangan singkat:

Ukuran: 16" x 14"
Kapasitas: 1368-3060m3 / h
Sirah: 11-63m
Kacepetan: 250-550rpm
NPSHr: 4-10m
Eff.: 79%
Daya: Max.1200kw
Bahan: R08, R26, R55, S02, S12, S21, S31, S42 etc


Detail Produk

Bahan

Tag produk

Pompa Lumpur Berlapis Karet 16/14TU-THRpunika end-nyedhot, pamisah-kasus, Pumps slurry centrifugal sing wis nyetel standar donya kanggo aplikasi pumping abrasive tugas abot.Kanthi diameter poros gedhe, rakitan prewangan tugas abot lan kapasitas pompa slurry sing kuat, pompa slurry 16/14 nyedhiyakake alternatif sing efektif lan cocog kanggo wektu timbal sing luwih dawa lan kesulitan sing ana gandhengane karo kerja multinasional gedhe.

Fitur Desain:

√ 16/14 TU THR Pompa bagian udan digawe saka Karet.
√ Majelis bantalan pompa THR 16/14 TU THR nggunakake struktur silinder, nyetel spasi ing antarane impeller lan front liner kanthi gampang.Padha bisa dibusak rampung nalika lagi didandani.Majelis bantalan nggunakake pelumas pelumas.
√ Segel poros bisa nggunakake segel pengepakan, segel expeller lan segel mekanik kanggo kabeh pompa slurry.
√ Cabang discharge bisa dipanggonke kanthi interval 45 derajat kanthi panyuwunan lan orientasi menyang wolung posisi sing cocog karo instalasi lan aplikasi ing situs kerja.
√ Ana jinis drive, kayata V belt drive, gear reducer drive, fluid coupling drive, lan piranti konversi frekuensi.
√ Kinerja jembar, NPSH apik lan efisiensi dhuwur.
√ Pompa slurry sing dilapisi karet bisa dipasang ing seri multistage supaya bisa dikirim kanthi jarak sing adoh.

16/14 STTHRParameter Kinerja Pompa Lumpur Berlapis Karet:

Model

Maks.daya

(kw)

Bahan

Kinerja banyu bening

Impeller

Wangun No.

Liner

Impeller

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(rpm)

Eff.η

(%)

NPSH

(m)

16/14 ST-THR

560

karet

karet

1368-3060

11-63

250-550

79

4-10

5

Pompa Lumpur Dilapisi Karet Pengaturan Sealing:

Packing Seal
Minangka salah siji saka asu laut paling umum digunakake kanggo shafts puteran, segel packing bisa teka karo kurang-flush utawa lengkap flush noto kang nggunakake flushing banyu kanggo nyegah media saka uwal omah pump.Segel jinis iki cocog kanggo digunakake ing kabeh kahanan pompa.Ing kahanan ing ngendi padhet korosif utawa suhu dhuwur bisa ditemoni, Teflon utawa serat aramid digunakake minangka bahan pengepakan kanggo kelenjar kasebut.Kanggo kondisi abrasi dhuwur, lengen poros keramik kasedhiya.

Centrifugal Seal - Expeller
Kombinasi impeller lan expeller nggawe tekanan sing dibutuhake kanggo nutup bocor.Bebarengan karo segel kelenjar utawa segel lambe sing digunakake minangka segel mati, jinis segel iki bisa nangani syarat sealing kanggo aplikasi ing ngendi segel kelenjar full-flush ora praktis amarga kurang banyu ing situs, utawa banyu sealing diijini. kanggo mlebu ing njero ruangan pompa kanggo ngencerake slurry.

Seal Mekanik
Pompa slurry tugas abot sing dilapisi karet nggunakake desain segel mekanik anti bocor sing ngidini instalasi lan panggantos gampang.Jinis segel mekanik liyane kalebu pilihan sing cocog karo pompa slurry kanggo macem-macem aplikasi pompa.

Kita uga nggunakake keramik khusus lan wesi kanthi kekuatan lan kekerasan sing dhuwur ing bagean sing kena gesekan.Desain unik saka lan rapi pas antarane mechanical segel lan kamar segel menehi resistance banget kanggo abrasion lan kejut sing njamin efektifitas ing kahanan paling angel.

Pilihan Transmisi Pompa Lumpur Berlapis Karet:

Tipe DC: Poros output motor langsung disambungake menyang poros input pompa liwat coupler pompa.Jinis sambungan iki cocok kanggo aplikasi ngendi kacepetan pump slurry padha karo
motore.
Tipe CV: Pompa didorong dening sabuk sing disambungake menyang crankshaft mesin.Cara sambungan iki ngidini kanggo ngirit papan, instalasi gampang, lan imbuhan cepet saka kacepetan pumping.Motor kasebut dipasang ing pigura dhukungan motor sing ana ing dhukungan bantalan ing ndhuwur pompa slurry.
Jinis ZV: Jinis drive sabuk liyane sing ngidini gampang nyetel kacepetan pompa.Motor kasebut langsung dipasang menyang dhukungan bantalan.Cara instalasi iki cocok kanggo motor kanthi tenaga jaran luwih gedhe tinimbang sing bisa ditindakake kanthi jinis instalasi CV.Amarga instalasi motor menyang dhukungan bantalan, cara iki mbantu ngirit ruang instalasi.
CR Type: Jinis drive sabuk iki nggampangake kanggo nyetel kacepetan pumping.Instalasi kasebut ngidini pompa motor lan slurry dipasang ing lemah.Motor dipasang ing sisih pompa.Cara instalasi iki cocok kanggo motor gedhe-daya.

Aplikasi Pompa Lumpur Berlapis Karet:

Pompa lumpur sing dilapisi karet akeh digunakake kanggo penghancur basah, pembuangan pabrik SAG, pembuangan ball mill, pembuangan pabrik rod, slurry asam Ni, pasir kasar, tailing kasar, matriks fosfat, konsentrasi mineral, media berat, pengerukan, abu dasar/fly, kapur. grinding, wedhi lenga, wedhi mineral, tailing alus, asam fosfat, batu bara, flotasi, bit gula, proses kimia, pulp lan kertas, FGD, banyu limbah etc.

Cathetan:
16/14 TU THR pompa lumpur lan suku cadang mung bisa diijolake karo pompa lumpur lan suku cadang Warman® 16/14 TU AHR.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan