. Grosir 18/16TU-THR Rubber Slurry Pump, Produsen lan Supplier udan anti-abrasive sing bisa diganti |Pompa Ruit
list_banner

Produk

Pompa Lumpur Karet 18/16TU-THR, Bagian basah anti-abrasif yang bisa diganti

katrangan singkat:

Ukuran: 18" x 16"
Kapasitas: 2160-5040m3 / h
Sirah: 8-66m
Kacepetan: 200-500rpm
NPSHr: 4.5-9m
Efek: 80%
Daya: Max.1200kw
Bahan: R08, R26, R55, S02, S12, S21, S31, S42 etc


Detail Produk

Bahan

Tag produk

Pompa Lumpur Berlapis Karet 18/16TU-THRpunika standar Pumps slurry tugas abot kang dirancang kanggo pumping terus-terusan Highly abrasive, Kapadhetan dhuwur slurries karo minimal pangopènan syarat, 18/16 pump slurry njogo efisiensi dhuwur liwat umur nyandhang komponen sawijining. , pangolahan sampah teles, pabrik cuci daur ulang, tugas tanduran pasir, pangolahan mineral abot, pemulihan mineral lan pabrik proses kimia.

Fitur Desain:

√ Majelis bantalan - poros diameter gedhe kanthi overhang cendhak nyuda defleksi lan nyumbang kanggo umur bantalan sing dawa.Mung papat liwat bolts dibutuhake kanggo nahan omah jinis cartridge ing pigura.

√ Liners - liner gampang diganti sing bolted, ora glued, menyang casing kanggo lampiran positif lan wétan pangopènan.Liner logam atos bisa diijolake kanthi karet cetakan tekanan.
√ Elastomer segel dering bali kabeh joints liner.
√ Casing - Setengah casing saka wesi cor utawa ulet kanthi tulang rusuk penguat eksternal nyedhiyakake kemampuan tekanan operasi sing dhuwur lan ukuran safety ekstra.
√ Impeller - shrouds ngarep lan mburi duwe pump metu vane sing nyuda recirculation lan segel kontaminasi.Impeller karet logam lan cetakan bisa diijolake.
√ Cast ing benang impeller ora mbutuhake sisipan utawa kacang.Efisiensi dhuwur lan desain sirah dhuwur uga kasedhiya.
√ Throatbush - nyandhang suda lan pangopènan disederhanakaké kanthi nggunakake pasuryan kawin tapered kanggo ngidini keselarasan akurat sing positif nalika ngrakit lan mbusak prasaja.
√ Pigura siji-potongan - pigura siji-potongan sing kuat banget kanggo nyekel bantalan jinis kartrid lan rakitan poros.
√ Mekanisme pangaturan impeller eksternal diwenehake ing ngisor omah bantalan kanggo gampang nyetel reresik impeller.

Parameter Kinerja Pompa Lumpur Berlapis Karet 18/16 TU-THR:

Model

Maks.daya

(kw)

Bahan

Kinerja banyu bening

Impeller

Wangun No.

Liner

Impeller

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(rpm)

Eff.η

(%)

NPSH

(m)

18/16TU-THR

1200

karet

karet

2160-5040

8-66

200-500

80

4.5-9

5

Desain Modul Penggerak Pompa Lumpur Berlapis Karet THR:

Grease Lubricated Bearing Majelis
Déwan bantalan sing dilumuri pelumas ngemot poros diameter gedhe ing kartrij bantalan unik sing dirancang khusus kanggo tugas-tugas abot.Amarga desain sing kompak, bantalan butuh ruang sing sithik nalika nyedhiyakake getaran lan panyimpangan minimal.Pelumasan pelumas nyilikake kemungkinan bocor lenga lan ora mbutuhake gaweyan pangopènan ekstra.Rotor gampang diatur.Pangguna bisa nginstal sawetara rotor operasi ing seri.

Majelis Bearing Axially-Split Horizontal
Dilumasi nganggo lenga, rakitan bantalan axially-split nduweni poros diameter gedhe lan cantilever cendhak.Iku ngirim kaku dhuwur, lan ora kamungkinan kanggo deform utawa kedher sanajan padhet Highly abrasive ditemoni.Bantalan langsung dipasang ing dhukungan bantalan sing bisa dipérang dadi 2 bagian ing garis tengah.Cara pemasangan iki ngidini gampang disassembly, mriksa lan nyetel bantalan.Sistem cooling banyu èfèktif cools mudhun prewangan panas, nemen Ngapikake urip panggunaan.

Kartrid Tipe Oil-Lubricated Bearing Majelis
Desain kartrid sing wiyar ngidini kanggo nginstal poros puteran diameter gedhe.Dibangun khusus kanggo nangani tugas abot, bantalan ukuran metrik dilumuri lenga tipis.Pangguna bisa nginstal sawetara bantalan operasi ing seri.Desain kompak lan linuwih dhuwur 2 keuntungan utama saka prewangan iki kanggo pangguna pungkasan.

Aplikasi tipikal:

 

• Pertambangan

• pangolahan mineral

• Konstruksi

• Kimia lan Fertilisasi

• Generasi daya

• Pembuahan matriks fosfat

• Pulp lan kertas

• Sludge sampah

• Limbah pabrik kertas lan omben-omben

• Precipitated CaCO3

• Plester

• Ngisor / fly awu, mecah jeruk

• Banyu reged

• Pulp lan kertas

• Lenga lan gas

• Pengolahan banyu limbah

• Ball mill discharge

• discharge Rod pabrik

• discharge pabrik SAG

• Fine tailing

• Flotation

• Proses media abot

• Mineral konsentrasi

• Pasir mineral

• Pabrik ngumbah batu bara

• Pasir kasar

• Tailing kasar

• Pengerukan

• FGD

• Wet crushers aplikasi

• Sistem scrubber udan

• Proses kimia

• Wesi lan Baja

• slurry asam Ni

• Fracking slurry

• Lempung lan wedhi slurries

• lempung Kaolin

• slurry karbon

• Lendhut jeruk

• Pasir lenga

• Asam fosfat

Cathetan:
18/16 TU THR pompa lumpur lan suku cadang mung bisa diganti karo pompa lumpur lan suku cadang Warman® 18/16 TU AHR.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan