. Grosir THR Rubber Slurry Pump produsen saka China Produsèn lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

THR Rubber Slurry Pump produsen saka China

katrangan singkat:

SPESIFIKASI:
Ukuran: 1″ nganti 22″
Kapasitas: 3,6-5400 m3 / h
Sirah: 5-66m
Handing padatan: 0-130mm
Konsentrasi: 0%-70%
Bahan: Karet alam, Karet sintetis, Neoprene, Hypalon, NBR, Butyl, EPDM, Polyurethane dll.


Detail Produk

Bahan

Tag produk

Pompa lumpur berlapis karet THRpadha karo AH metal diantrekake slurry pump ing struktur.Bentenane utama antarane AH lan THR yaiku bahan bagean sing dibasahi, yaiku karet alam, karet sintetis utawa karet tahan nyandhang liyane.Pumps slurry sing dilapisi karet THR luwih cocok kanggo ngirim slurries korosif utawa abrasif sing ukurane partikel cilik tanpa ujung sing cetha.

Fitur Desain:

√ Konstruksi tugas abot kanthi desain bolt nyedhiyakake gampang pangopènan lan downtime minimal.

√ Casing wesi sing dilapisi kanthi lengkap nyedhiyakake daya tahan, kekuatan, safety, lan umur layanan sing dawa.

√ Dhiameter gedhe, ngowahi alon, impeller efisiensi dhuwur sing dirancang kanggo entuk umur pakai maksimal lan biaya operasi sing murah.

√ Saluran internal sing gedhe lan mbukak sing dirancang kanggo nyuda kecepatan internal, nggedhekake umur nyandhang lan nyuda biaya operasi.

√ Kandel elastomer utawa alloy bolt-in liners nyedhiyakake ketahanan karat sing unggul plus nawakake gampang ngganti liner lan bisa diganti kanggo nyuda biaya pangopènan sakabèhé lan nggedhekake umur nyandhang.

√ Poros minimal / overhang impeller nyuda defleksi poros lan nambah umur pengepakan.

√ Déwan bantalan gaya Cartridge ngidini pangopènan ing lingkungan sing resik tanpa ngilangi pompa slurry, nyebabake operasi sing dipercaya lan umur bantalan sing luwih dawa.

√ Opsi perakitan bantalan pelumas pelumas utawa pelumas nyedhiyakake gampang pangopènan lan suda downtime.

√ segel batang mlaku garing opsional nyuda utawa ngilangi syarat banyu siram.

√ Exeller sing efektif ndawakake umur pengepakan nalika nyuda utawa ngilangi kabutuhan banyu siram.

√ Interchangeability saka aransemen segel - flush lengkap, aliran kurang, centrifugal, utawa mechanical segel bisa dipasang ing sembarang ukuran pump slurry.

1440

Parameter Kinerja Pompa Lumpur Berlapis Karet THR:

Model

Maks.daya

(kw)

Bahan

Kinerja banyu bening

Impeller

Wangun No.

Liner

Impeller

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(rpm)

Eff.η

(%)

NPSH

(m)

1,5/1B-THR

15

karet

karet

10.8-25.2

7-52

1400-3400

35

2-4

3

2/1.5B-THR

15

karet

karet

25.2-54

5.5-41

1000-2600

50

3.5-8

5

3/2C-THR

30

karet

karet

36-75.6

13-39

1300-2100

55

2-4

5

4/3C-THR

30

karet

karet

79.2-180

5-34.5

800-1800

59

3-5

5

4/3D-THR

60

karet

karet

79.2-180

5-34.5

800-1800

59

3-5

5

6/4D-THR

60

karet

karet

144-324

12-45

800-1350

65

3-5

5

6/4E-THR

120

karet

karet

144-324

12-45

800-1350

65

3-5

5

8/6E-THR

120

karet

karet

324-720

7-49

400-1000

65

5-10

5

8/6R-THR

300

karet

karet

324-720

7-49

400-1000

65

5-10

5

10/8ST-THR

560

karet

karet

540-1188

12-50

400-750

75

4-12

5

10/8E-M

120

karet

karet

540-1188

10-42

500-900

79

5-9

5

12/10ST-THR

560

karet

karet

720-1620

7-45

300-650

80

2.5-7.5

5

14/12ST-THR

560

karet

karet

1152-2520

13-44

300-500

79

3-8

5

16/14ST-THR

560

karet

karet

1368-3060

11-63

250-550

79

4-10

5

18/16TU-THR

1200

karet

karet

2160-5040

8-66

200-500

80

4.5-9

5

20/18TU-THR

1200

karet

karet

2520-5400

13-57

200-400

85

5-10

5

 

 Aplikasi Pompa Lumpur Berlapis Karet THR:

Pompa slurry karet seri THR akeh digunakake ing pangolahan Mineral, Ball mill discharge, Bottom/fly ash, kapur grinding, Batu bara, Coarse sand, Coarse tailing, Dredging, FGD, Fine tailing, Cyclone feed, Flotation, Heavy media, Minerals concentrate, Pasir mineral, slurry asam Ni, pasir minyak, Tallings, asam fosfat, matriks fosfat, Kimia proses, Pulp lan kertas, Discharge pabrik rod, debit pabrik SAG, penghancur basah dll.

* Pompa slurry sing dilapisi karet THR lan suku cadang mung bisa diganti karo Warman®Pompa lumpur lan suku cadang nganggo karet THR.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan