list_banner

warta

  • Sumbangan kanggo mbantu mulang bebener

    Sumbangan kanggo mbantu mulang bebener

    perusahaan Care nyumbang kanggo ndhukung pendidikan, lan tumindak tanpa pamrih saka kebecikan anget kampus Love pendidikan ngirim anget Nyumbang kanggo mulang bebener Shijiazhuang Ruite Pump Co., Ltd.. aktif melu kegiatan sumbangan iki lan menehi katresnan kanggo nggawe kampus luwih &. ..
    Waca liyane
  • Alasan lan Ukuran kanggo operasi miskin saka pump slurry

    Alasan lan Ukuran kanggo operasi miskin saka pump slurry

    Alasan lan Ukuran kanggo operasi miskin saka pump slurry 1. Ana online ing pump utawa ing medium Cairan.Langkah-langkah perawatan: Bukak katup padusan guide kanggo exhaust.2. Sirah nyedhot ora cukup.Langkah-langkah perawatan: Tambah tekanan nyedhot lan bukak katup panuntun kanggo ngobong....
    Waca liyane
  • ZJQ submersible slurry pump

    ZJQ submersible slurry pump

    Seri pompa slurry submersible ZJQ dikembangake sawise screening lan perbaikan kanggo ngatasi kekurangane.Optimasi komprehensif lan desain inovatif ditindakake ing model hidrolik, teknologi sealing, struktur mekanik, kontrol proteksi lan liya-liyane.Produk ini simple...
    Waca liyane
  • Maintenance Pompa Slurry

    Maintenance Pompa Slurry

    Pompa Slurry bakal bisa digunakake kanthi suwe yen dipasang kanthi wajar lan pangopènan ing wektu 1, Pumps Slurry Pump Shaft Seal Maintenance Packing segel pumps kudu rutin mriksa banyu lan tekanan segel, lan tansah njaga aliran banyu sing resik liwat poros.Kanggo nggawe iki, sampeyan ...
    Waca liyane
  • Proses produksi bagian akhir basah pompa lumpur

    Proses produksi bagian akhir basah pompa lumpur

    Slurry pump wet end parts proses produksi 1. Tambah resin lan wedhi daya kanggo wedhi resin.Wedhi sing dilapisi pisanan kudu dibuwang.2. Pemodelan (isi pasir, sikat cat, pangatusan, setelan inti, tutup kothak) 3. Peleburan: nambah bahan mentah menyang tungku peleburan lan panas nganti leleh, lan njupuk s ...
    Waca liyane