. Grosir 3/2C-THR Rubber Slurry Pump, Konsesi kualitas lan rega Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

Pompa Lumpur Karet 3/2C-THR, Konsesi Kualitas lan rega

katrangan singkat:

Ukuran: 3" x 2"
Kapasitas: 36-75,6m3 / h
Sirah: 13-46m
Kacepetan: 1300-2300rpm
NPSHr: 2-4m
Eff.: 60%
Daya: Max.30kw
Nangani barang padhet: 21mm


Detail Produk

Bahan

Tag produk

3/2C-AHR Karet Diantrekake Pump Slurrydirancang kanggo pumping terus-terusan saka abrasive dhuwur, dhuwur Kapadhetan slurries karo minimal pangopènan requirements.It bakal njaga efficiency dhuwur liwat gesang nyandhang sawijining component.The karet diantrekake slurry Pumps fitur casings kang radially dipérang dadi loro halves.Minimum casing bolt nyuda pangopènan lan nyilikake downtime.

Fitur Desain:

√ Desain efisiensi dhuwur kanthi biaya tenaga sing sithik

√ Hidraulik sing wis kabukten kanggo layanan slurry, Bagian sing luwih dawa nyandhang liner bolt-in tebal

√ Déwan positif ing casing kanggo umur dawa

√Liner gedhe sing dikuatake nganggo cangkang fiberglass Tahan ambruk liner ing kahanan sing ala

√ Impeller tertutup kanthi diameter gedhe Kacepetan luwih murah lan umur nyandhang luwih dawa

√Piring nyandhang nyedhot sing bisa diganti kasedhiya ing 6 inci (150 mm) lan pompa slurry karet sing luwih gedhe, Nyedhiyakake wektu suda lan biaya panggantos sing luwih murah

√ Déwan bantalan sing bisa diatur kanthi aksial Njaga efisiensi lan umur operasi puncak

√Short, poros kaku lan bantalan heavy-tugas Deflections Low deflections lan layanan dipercaya

√Pilihan kelenjar sing dikempalken utawa segel mekanik Standar, kurang utawa ora ana pengaturan pengenceran

√ Rangka wesi cor mesin presisi Kokoh, dhukungan tanpa getaran

√Lima posisi discharge kasedhiya Cocog kanggo paling pengaturan pipa

Parameter Kinerja Pompa Lumpur Berlapis Karet 3/2 C THR:

Model

Maks.daya

(kw)

Bahan

Kinerja banyu bening

Impeller

Wangun No.

Liner

Impeller

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(rpm)

Eff.η

(%)

NPSH

(m)

3/2C-AHR

30

karet

karet

36-75.6

13-39

1300-2100

55

2-4

5

Pompa Lumpur Dilapisi Karet Pengaturan Sealing:

Packing Seal

Minangka salah siji saka segel sing paling umum digunakake kanggo shafts puteran, segel packing bisa teka karo kurang-flush utawa lengkap flush noto kang nggunakake flushing banyu kanggo nyegah media saka uwal house pump.Seal jenis iki cocok kanggo nggunakake ing kabeh pumping kahanan. .Ing kahanan ing ngendi padhet korosif utawa suhu dhuwur bisa ditemoni, Teflon utawa serat aramid digunakake minangka bahan pengepakan kanggo kelenjar. Kanggo kahanan abrasi dhuwur, lengen poros keramik kasedhiya.

Centrifugal Seal-Expeller

Kombinasi impeller lan expeller nggawe tekanan sing dibutuhake kanggo nutup bocor. Bebarengan karo segel kelenjar utawa segel lambe sing digunakake minangka segel mati, segel jinis iki bisa nangani syarat sealing kanggo aplikasi ing ngendi segel kelenjar lengkap. ora praktis amarga kurang banyu ing situs kasebut, utawa banyu sealing diidini mlebu ing kamar pompa kanggo ngencerake slurry.

Seal Mekanik

Seri MA pump slurry tugas abot ngompliti desain segel mechanical bocor-bukti sing ngidini instalasi gampang lan replacement.Other jinis mechanical segel ana ing antarane pilihan kanggo cocog pump slurry kanggo macem-macem aplikasi pumping.

Kita uga nggunakke keramik khusus lan wesi saka kekuatan dhuwur lan atose ing bagean sing ngalami friction.Desain unik saka lan rapi pas antarane mechanical segel lan kamar segel menehi resistance banget kanggo abrasion lan kejut sing njamin efektifitas ing kahanan toughest.

Aplikasi Pompa Lumpur Berlapis Karet:

Tailing

Pertambangan abot

Penanganan Ash

Feed Siklon

Pulp lan Kertas

Slurries korosif

Persiapan Batubara

Pangolahan Mineral

Pangolahan Agregat

Ngilangi Penolakan Heavy

Cathetan:

3/2 C THR karet diantrekake pumps slurry lan bagean mung bisa diijolke karo Warman®3/2 C AHR pump slurry diantrekake lan bagean.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan