. Grosir Horizontal TZGB nyandhang-resisting pump slurry kanggo pertambangan Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

Pompa slurry sing tahan nganggo TZGB horisontal kanggo pertambangan

katrangan singkat:

Pompa slurry jinis TZGB cocok kanggo ngirim slurry abrasive utawa korosif ing metalurgi, batu bara, tenaga listrik, bahan bangunan, industri kimia lan sektor industri liyane, utamane awu tanduran tenaga.

TZGB slurry pump
Dhiameter: 65mm-300mm
Daya: 0-450 kw
Laju aliran: 0-540㎥/jam
Kepala: 0-92
Kacepetan: 400-1480 (r/min)
Material: alloy krom dhuwur utawa karet


Detail Produk

Bahan

Tag produk

Fitur

bantalan:tingkat mbukak jinis prewangan Déwan;desain bantalan kapasitas dhuwur;bantalan lenga lubrication;dilengkapi karo rong set sistem cooling bantalan;njamin operasi sing aman lan dipercaya.

Nyetel Clearance:nyetel reresik antarane impeller lan piring pigura kanggo mesthekake operasi efisien pump.

Seal poros:packing segel, stuffing, impeller sealing lan jinis wadhah mechanical segel, ditrapake kanggo kahanan apa beda.

Drive:drive langsung, drive sabuk segitiga, drive kopling hydraulic, drive reducer.

Arah stopkontak saka pompa ZGB bisa diputer ing 8 ngarepke supaya bisa ketemu kahanan instalasi beda.

Fitur liyane

1. urip dawa layanan
2.Abrasion tahan bagean udan
3.lenga lubricated bearing.scientific lubricating lan cooling sistem mesthekake yen prewangan makaryakke ing kurang suhu;
4.Kurang konsumsi daya diwujudake kanthi desain sambungan Langsung.Kapasitas pompa lan sirah bisa diatur kanthi ngganti diameter njaba impeller.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan