. Grosir High efficiency TSP Vertical slurry pump diijolke karo Warman Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

Pompa slurry vertikal TSP efisiensi dhuwur sing bisa diganti karo Warman

katrangan singkat:

Dhiameter: 40mm ~ 300mm
Daya: 0 ~ 200 kw
Laju aliran: 0-1267㎥/h (1500l/s)
Kepala: 0-40m
Kacepetan: 350-2200 (r/min)
Material: alloy krom dhuwur utawa karet


  • :
  • Detail Produk

    Bahan

    Tag produk

    Katrangan

    TSP Series pompa lumpur vertikalora bantalan submerged utawa segel Pumps cantilevered, kang becik kanggo macem-macem submerged nyedhot pumping aplikasi.Pompa iki bisa digunakake kanthi apik ing macem-macem kondisi bah, lan uga bisa digunakake ing dewatering ngambang utawa platform pompa ngambang liyane.

    Bagian Basah

    Liners - Liner logam atos bisa diganti kanthi elastomer cetakan tekanan.Elastomer segel ring bali kabeh joints liner.Liner sing gampang diganti diikat, ora dipasang, menyang casing kanggo lampiran positif lan ing sisih wétan pangopènan.
    Impeller - Impeller logam keras lan elastomer sing dicetak bisa diganti.Kafan ngarep lan mburi duwe pompa metu vane sing nyuda recirculation lan segel kontaminasi.
    Tenggorokan grumbulan - Logam keras lan impeller elastomer sing dicetak bisa diijolake.Nyandhang dikurangi lan pangopènan disederhanakaké kanthi nggunakake pasuryan kawin tapered kanggo ngidini keselarasan akurat sing positif nalika ngrakit lan mbusak prasaja.

    Fitur

    1. Struktur casing tunggal kanthi kaluwihan bobot entheng, volume cilik, instalasi gampang;
    2.Bahan udan anti-abrasive digawe saka wesi krom dhuwur;
    3. Poros transmisi lan pipa nyedhot bisa dipilih miturut permukaan cairan slurry;
    4.Slurry pump agitator bisa diinstal kanggo nambah efficiency transfer;
    5. Bisa mlaku kanthi lancar ing macem-macem kecepatan.

    Parameter


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan