. Grosir 100-42 ZJ slurry pump kanggo coal tailing transfer Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

100-42 ZJ pump slurry kanggo coal tailing transfer

katrangan singkat:

Dhiameter: 100mm

Daya maksimum sing diidini: 90KW

Kapasitas: 68-275m3 / h

Kacepetan: 700-1480r / min

Sirah: 14,6-71m

NPSH: 3,9 m

 


Detail Produk

Bahan

Tag produk

ZJ SLURRY PUMP DETAILS

ZJ

 

1. Bagean udan kanggo pompa slurry digawe saka paduan kromium dhuwur utawa karet tahan nyandhang, disesuaikan miturut syarat panuku.

2. Déwan bantalan pompa slurry nggunakake struktur silinder, nyetel spasi ing antarane impeller lan liner ngarep kanthi gampang.Padha bisa dibusak rampung nalika lagi didandani.Panggunaan perakitan bantalanpelumasan pelumas.

3. Segel batang bisa nggunakakepacking seal, expeller seal lan mechanical seal.

4. Cabang discharge bisa dipanggonke kanthi interval 45 derajat kanthi panyuwunan lan orientasi menyang wolung posisi sing cocog karo instalasi lan aplikasi.

5. Ana jinis drive, kayata drive sabuk V, drive reducer gear, drive kopling cairan, lan piranti drive konversi frekuensi kanggo pompa slurry.

6. kinerja Wide, NPSH apik lan efficiency dhuwur.Pompa slurry bisa dipasang ingseri multistagekanggo ketemu pangiriman kanggo jarak adoh.

 

DRIVE
1

Data Teknis Pompa Slurry ZJ

Ukuran Kapasitas(m3/jam) sirah(m) Maks.Daya (KW) Kacepetan(r/min) NPSH(m)
40 ZJ 5.0-20 6.0-29 4 1390-2890 2.5
50ZJ 12-39 2.6-10.2 4 940-1440  
65ZJ 20-80 7.0-33.6 15 700-1480 3
80ZJ 41-260 8.4-70.6 75 700-1480 3.5
100ZJ 57-360 7.7-101.6 160 700-1480 4.1
150ZJ 93-600 9.1-78.5 200 500-980 3.9
200ZJ 215-900 215-900 355 500-980 4.4
250ZJ 281-1504 13.1-110.5 800 500-980 5.3
300ZJ 403-2166 10.0-78.0 630 400-590 4.8

Aplikasi pompa slurry ZJ

Pompa kasebut bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi, kayata transportasi Pipeline, Transportasi hidrolik kecepatan tinggi, Pangolahan Mineral, Persiapan Batubara, Pakan Siklon, Pangolahan agregat, Penggilingan pabrik utama sing apik, Layanan slurry kimia, Tailing, penggilingan sekunder, Pangolahan industri, Pulp lan kertas, Pangolahan pangan, operasi Cracking, penanganan abu.

pompa transfer pulp bijih tengah

ZJ Slurry Pump Paket lan Pengiriman

pompa (15)

Pompa slurry utawa bagean pompa slurry bakal dikemas ing kasus kayu.

Kita bakal nempel tandha pengiriman ing paket miturut syarat panuku.

 

For more information about our pumps, please send email to: rita@ruitepump.com


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan