. Grosir China 6/4D-TH Slurry Pump lan Spare Parts Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

China 6/4D-TH Slurry Pump lan Spare Parts

katrangan singkat:

Maks.Daya (kw): 60
Bahan: Paduan kromium utawa karet sing dhuwur
Kapasitas Q (m3/h):162~360
Kepala H (m):12~56
Kacepetan n(rpm):800~1550
Eff.Η (%):65
NPSH(m):5~8
Impeller Vane No.:5


  • :
  • Detail Produk

    Bahan

    Tag produk

    Katrangan

    Seri TH yaiku siji-tataran, siji-nyedhot, cantilever, pindho Nihan, horisontal centrifugal slurry pumps.They digunakake digunakake ing pertambangan, metalurgi, ngumbah batu bara, pembangkit listrik, perawatan banyu limbah, dredging, lan kimia lan industri Petroleum kanggo Conveying corrosive kuwat, slurries dhuwur-konsentratif.Specially cocok kanggo macem-macem kahanan apa atos, iku pilihan pisanan kanggo transportasi mine pabrik slurry lan tailings slurry.They utamané digunakake kanggo pabrik underflow, dipakani siklon, flotation, tailings efflux, penghapusan pasir, pengerukan, FGD, media berat, penghapusan abu, lsp.

    Dhiameter: 25mm ~ 450mm
    Daya: 0-2000kw
    Laju aliran: 0~5400㎥/jam
    Kepala: 0~128m
    Kacepetan: 0 ~ 3600 rpm
    Material: alloy krom dhuwur utawa karet

    TH(R) Slurry Pump Water Performance Curve

    Tembung Pemasaran

    1, Ruite minangka produsen pompa Cina sing misuwur lan nyedhiyakake solusi pompa slurry profesional kanggo sampeyan.Kita wis sukses nindakake akeh proyek ing luwih saka 40 negara.Departemen R&D sing inovatif lan teknologi canggih minangka basis produk kualitas unggul.Pilihan model ilmiah lan solusi transportasi slurry mbantu nyuda biaya tuku lan pangopènan.Sing paling penting, kabeh layanan bakal ngirit akeh gaweyan lan bakal dadi pengalaman sing nyenengake.
    2. Lini produksi Ruite kalebu papat prosedur utama sing diawasi kanthi ketat dening personel kontrol kualitas, kalebu pengecoran, mesin, assembling lan testing.

    Shijiazhuang Ruite Pump Co.Ltd

    Abrasion Tahan Solid Nangani Centrifugal Sand Washing Slurry Pump
    Seri TH Centrifugal Horizontal Heavy Duty Slurry Pumps dirancang kanggo nangani slurries kapadhetan dhuwur lan abrasif kanthi umur nyandhang sing apik nalika njaga efisiensi sajrone siklus nyandhang nyedhiyakake biaya operasi total paling apik.

    Fitur

    1. Struktur silinder saka prewangan Déwan: trep kanggo nyetel spasi antarane impeller lan liner ngarep lan bisa dibusak rampung;
    2. Bagian udan anti-abrasion: Bagian udan bisa digawe saka karet cetakan tekanan.Padha rampung diijolke karo bagean udan logam.
    3. Cabang discharge bisa diarahake menyang wolung posisi kanthi interval 45 derajat;
    4. Macem-macem jinis drive: DC (sambungan langsung), V-sabuk drive, gearbox reducer, kopling hydraulic, VFD, kontrol SCR, etc;
    5. Segel poros nggunakake segel pengepakan, segel expeller lan segel mekanik;

    gambar8

    Babagan RT

    RT Slurry Pumps dirancang kanggo nangani Highly abrasive, slurries Kapadhetan dhuwur karo urip nyandhang apik banget nalika njaga efisiensi sak siklus nyandhang nyedhiyakake total biaya operasi paling apik.

    Saiki, Ruite duwe materi anyar MC01, MC01 spares part urip layanan 1.5-2 kaping saka materi A05.

    Kemampuan produksi kita 1200ton saben sasi, Casting tahan nyandhang paling gedhe bobote bisa nganti 12 ton.Sugeng rawuh.matur nuwun

    Alur Proses

    gambar71

    Profil Tekstur

    gambar6

    Rincian liyane

    gambar12

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan