. Grosir 14/12ST-THR Rubber Slurry Pump, Kurang konsumsi daya Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

14/12ST-THR Pompa Lumpur Karet, Kurang konsumsi daya

katrangan singkat:

Ukuran: 14" x 12"
Kapasitas: 1152-2520m3 / h
Sirah: 13-44m
Kacepetan: 300-500rpm
NPSHr: 3-8m
Eff.: 79%
Daya: Max.560kw
Bahan: R08, R26, R55, S02, S12, S21, S31, S42 etc


Detail Produk

Bahan

Tag produk

14x12ST- THR Rubber Lined Slurry Pump yaiku pompa slurry tugas berat sentrifugal horisontal lan dirancang kanggo pompa terus-terusan abrasif, slurri kapadhetan dhuwur kanthi syarat pangopènan minimal.Pompa 14 × 12 bakal njaga efisiensi dhuwur sajrone umur nyandhang komponen.Pompa sing dilapisi karet lan logam duweni casing sing dipérang dadi rong bagian.Baut casing minimal nyuda pangopènan lan nyuda downtime.Pompa slurry sing dilapisi karet bisa dipasang minangka seri multi-tataran.

Fitur Desain:

√ Lapisan logam, impeller & liner volute sing bisa diganti digawe saka logam tahan nyandhang (kayata A05, A49, lan paduan krom dhuwur utawa karet sintetis liyane).

√ Déwan bantalan nggunakake struktur silinder, nyetel spasi ing antarane impeller & liner ngarep kanthi gampang, dibusak kanthi lengkap nalika didandani.Lubrication pelumas.

√ Impeller bisa dadi 2-6 bilah, nggawe pompa luwih efektif.Lan pompa bisa entuk luwih saka 87% ing wilayah efisiensi paling apik.

√ Segel poros bisa nggunakake segel packing, segel expeller lan segel mekanik.Siji pompa uga bisa nggunakake segel packing karo segel expeller bebarengan.

√ Outlet discharge bisa dipanggonke kanthi interval 45 derajat kanthi panyuwunan lan orientasi menyang 8 posisi sing cocog karo instalasi lan aplikasi.

Parameter Kinerja Pompa Lumpur Berlapis Karet 14/12 ST THR:

Model

Maks.daya

(kw)

Bahan

Kinerja banyu bening

Impeller

Wangun No.

Liner

Impeller

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(rpm)

Eff.η

(%)

NPSH

(m)

14/12ST- THR

560

karet

karet

1152-2520

13-44

300-500

79

3-8

5

 

Pilihan Bahan Karet:

karet:

• RU08 minangka karet alam ireng, kekerasane kurang nganti medium.RU08 digunakake kanggo impeller ngendi resistance erosive unggul dibutuhake ing slurries partikel nggoleki.

• RU26 iku ireng, karet alam alus.RU26 digunakake kanggo garis ngendi resistance erosi unggul kanggo kabeh bahan liyane ing aplikasi slurry partikel nggoleki.

• RU33 punika kelas premium ireng karet alam saka atose kurang lan digunakake kanggo siklon lan pump liners lan impellers ngendi sifat fisik unggul menehi tambah resistance Cut kanggo hard, slurries cetha.

• RU55 kelas premium ireng karet alam, iku cocok kanggo slurries partikel nggoleki erosive abot.

Polyurethane:

• PU38 minangka bahan tahan erosi sing nindakake kanthi apik ing aplikasi elastomer ing ngendi 'tramp' minangka masalah.Iki digandhengake karo luh dhuwur lan kekuatan tarik PU38.Nanging, resistensi erosi umume luwih murah tinimbang karet alam.

Aplikasi tipikal:

· Pabrik Ganti Bijih Besi

· Pabrik Konsentrasi Tembaga

· Pabrik Konsentrasi Tambang Emas

· Pabrik Konsentrasi Molybdenum

· Pabrik Pupuk Potash

· Pabrik Pengolahan Mineral Liyane

· Industri Aluminium

· Cuci Batubara

· Pembangkit Listrik

· Penggalian Pasir

· Industri Bahan Bangunan

· Industri Kimia

· Industri liyane

Cathetan:

14/12 ST THR pompa slurry diantrekake karet lan spare mung bisa diijolke karo Warman® 14/12 ST THR pump slurry diantrekake lan spare.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan