. Grosir 10/8F-THR Slurry Pump nyedhiyakake total biaya operasi Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

10/8F-THR Slurry Pump nyedhiyakake total biaya operasi paling apik

katrangan singkat:

Ukuran: 10" x 8"
Kapasitas: 540-1188m3 / h
Kepala: 12-50m
Kacepetan: 400-750rpm
NPSHr: 4-12m
Ef.: 75%
Daya: Max.260kw
Bahan: R08, R26, R55, S02, S12, S21, S31, S42 etc


Detail Produk

Bahan

Tag produk

10/8F-THR Pompa Lumpur Dilapisi Karetadopts struktur pindho casing, Iku luwih gampang kanggo nggunakake lan pangopènan.Bahan wetted sing digawe saka karet alam karo awet dienggo, 10 × 8 karet diantrekake pump kasedhiya kanggo kelenjar packing segel, expeller segel utawa mechanical seal.The karet diantrekake slurry Pumps digunakake akeh ing pertambangan, ngumbah batu bara, pembangkit listrik, metalurgi, petrokimia, bahan bangunan, pengerukan, lan departemen industri liyane.

Fitur Desain:

√Horizontal, kantilever, sentrifugal, pompa lumpur berlapis karet tunggal

√Urip bantalan dawa: Déwan bantalan nganggo poros diameter gedhe lan overhang cendhak.

√Bahan udan sing tahan lan anti abrasi: R08, R26, R55, S02, S12, S21, S31, S42 bahan karet lsp.

√ Liner sing gampang diganti: Liner dipasang ing casing.

√ Pangaturan impeller sing gampang: Mekanisme pangaturan impeller diwenehake ing ngisor omah bantalan.

√ Arah discharge bisa dipanggonke kanthi interval 45 derajat.

√ Pangopènan prasaja tenggorokan grumbulan: pasuryan kawin grumbulan tenggorokan tapered, supaya nyandhang suda lan aman gampang.

√Jenis sealing: packing seal, expeller sealing lan mechanical seal.

√ Aplikasi kanthi wiyar: dirancang kanggo nangani slurries abrasive, kapadhetan dhuwur ing metalurgi, pertambangan, batu bara, tenaga, bahan bangunan lan departemen industri liyane.

10/8 F THR Parameter Kinerja Pompa Lumpur Berlapis Karet:

Model

Maks.daya

(kw)

Bahan

Kinerja banyu bening

Impeller

Wangun No.

Liner

Impeller

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(rpm)

Eff.η

(%)

NPSH

(m)

10/8F-AHR

260

karet

karet

540-1188

12-50

400-750

75

4-12

5

Aplikasi Pompa Lumpur 10/8 F AH:

Pompa slurry sing dilapisi karet bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi, kayata transportasi Pipeline, Transportasi hidrolik kecepatan tinggi, Pengolahan Mineral, Persiapan Batubara, Feed siklon, Pengolahan agregat, Penggilingan pabrik utama sing apik, Layanan slurry kimia, Tailing, penggilingan sekunder, Pangolahan industri, Pulp lan kertas, Pangolahan panganan, Operasi Cracking, Penanganan awu. Iki digunakake akeh ing pertambangan, pabrik lan pabrik kimia.

QA&QC

Sistem jaminan kualitas sing dipercaya lan komprehensif njamin kualitas produk sing apik banget. Kita wis entuk sertifikasi "Standar Internasional", diprodhuksi miturut GB, Departemen superskrip, lan standar industri, kita ngetrapake manajemen kualitas sing komprehensif sajrone kabeh proses produksi, sesuai karo proses pangolahan file kanthi ketat, lan macem-macem cara deteksi dll.

Kita wis nyukupi syarat akurasi kelas B nasional GB3216-89, ngawasi data tes komputer aplikasi stasiun pompa tes banyu.

1. Kebijakan Mutu

Kualitas panyengkuyung yaiku urip perusahaan, tekun, ngupayakake keunggulan

2. Sasaran Mutu

tingkat produk berkualitas 99%, tingkat lulus kualifikasi pabrik: 100%

3. Komitmen Mutu

1) Kita bakal terus nambah kesadaran kualitas, ngleksanakake minangka standar model jaminan kualitas GB / T19001-2000, nyukupi syarat teknis sing ditemtokake ing kontrak kasebut. , produk bantuan njaba etc.

2) Kita janji wektu pangiriman sing ditemtokake ing kontrak.

10/8 F THR pompa lumpur lan suku cadang mung bisa diijolake karo pompa lumpur lan suku cadang Warman®10/8F THR.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan