. Grosir 12/10ST-THR karet diantrekake Pumps slurry, dirancang kanggo nangani Highly abrasive Produsèn lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

Pompa lumpur berlapis karet 12/10ST-THR, dirancang kanggo nangani banget abrasif

katrangan singkat:

Ukuran: 12" x 10"
Kapasitas: 720-1620m3 / h
Sirah: 7-45m
Kacepetan: 300-650 rpm
NPSHr: 2.5-7.5m
Efek: 80%
Daya: Max.560kw
Bahan: R08, R26, R55, S02, S12, S21, S31, S42 etc

 


Detail Produk

Bahan

Tag produk

12/10ST-THR Pompa Lumpur Dilapisi Karetpunika cantilevered, horisontal, pumps slurry centrifugal kanggo nangani Highly abrasive, slurries Kapadhetan dhuwur lan ndhukung instalasi serial multistage.Dheweke nampilake piring pigura lan tutup sing digawe saka wesi wesi abu-abu utawa wesi cor ductile (adhedhasar syarat tekanan) kanthi liner karet tahan nyandhang sing bisa diganti, impeller karet, cabang discharge 8 posisi lan segel poros jinis kelenjar utawa expeller.Kajaba iku, kasedhiya karo sawetara jinis drive kayata DC (sambungan langsung), drive V-belt, reducer gear box, kopling hidrolik, VFD, kontrol SCR, lan liya-liyane. Biasane digunakake ing metalurgi, pertambangan, batu bara, tenaga, bahan konstruksi. lan industri sing padha.
Parameter Kinerja Pompa Lumpur Berlapis Karet 12/10 ST THR:

Model

Maks.daya

(kw)

Bahan

Kinerja banyu bening

Impeller

Wangun No.

Liner

Impeller

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(rpm)

Eff.η

(%)

NPSH

(m)

12/10ST-AHR

560

karet

karet

720-1620

7-45

300-650

80

2.5-7.5

5

Pompa Lumpur Dilapisi Karet Pengaturan Sealing:
Packing Seal
Minangka salah siji saka asu laut paling umum digunakake kanggo shafts puteran, segel packing bisa teka karo kurang-flush utawa lengkap flush noto kang nggunakake flushing banyu kanggo nyegah media saka uwal omah pump.jinis iki
saka segel cocok kanggo nggunakake ing kabeh kahanan pumping.Ing kahanan ing ngendi padhet korosif utawa suhu dhuwur bisa ditemoni, Teflon utawa serat aramid digunakake minangka bahan pengepakan kanggo kelenjar kasebut.Kanggo
kondisi abrasion dhuwur, lengen poros keramik kasedhiya.
Centrifugal Seal - Expeller
Kombinasi impeller lan expeller nggawe tekanan sing dibutuhake kanggo nutup bocor.Bebarengan karo segel kelenjar utawa segel lambe sing digunakake minangka segel mati, jinis segel iki bisa nangani syarat sealing kanggo aplikasi ing ngendi segel kelenjar full-flush ora praktis amarga kurang banyu ing situs, utawa banyu sealing diijini. kanggo mlebu ing njero ruangan pompa kanggo ngencerake slurry.
Seal Mekanik
Pompa slurry tugas abot sing dilapisi karet THR nggunakake desain segel mekanik anti bocor sing ngidini instalasi lan panggantos gampang.Jinis segel mekanik liyane kalebu pilihan sing cocog karo pompa slurry
macem-macem aplikasi pumping.
Kita uga nggunakake keramik khusus lan wesi kanthi kekuatan lan kekerasan sing dhuwur ing bagean sing kena gesekan.Desain unik saka lan rapi pas antarane mechanical segel lan kamar segel menehi resistance banget kanggo abrasion lan kejut sing njamin efektifitas ing kahanan paling angel.
Bahan Konstruksi:

BAGIAN UTAMA

LINERS

IMPELLER

CASING

BASE

EXPELLER

RING EXPELLER

LENGAN KANGGO

SEAL

Standar

Karet alam

Karet alam

SG Besi

SG Besi

Paduan Chrome

Paduan Chrome

SG Besi

karet

Pilihan

Ferralium
Hastelloy C
316 SS
W151
Polyurethane
Neoprene
Butil
Viton
Nitrile
EPDM
Hypalon

Ferralium
Hastelloy C
316 SS
W151
Polyurethane
Neoprene
Butil
Nitrile
Hypalon

SG Besi
Macem-macem sasmita

MS
Digawe
Cast Iron

NI Resist
Ferralium
Hastelloy C
Polyurethane
316 SS
W151

NI Resist
Ferralium
Hastelloy C
316 SS
karet
W151
Polyurethane
Neoprene
Butil
Nitrile

EN56C
Ferralium
Hastelloy C
titanium
316 SS
304 SS

Keramik
Stellite
Chrome Oksida
Nordel
Neoprene
Viton

Cathetan:
12/10 ST THR pompa slurry diantrekake karet lan suku cadang mung bisa diijolke karo Warman® 12/10 ST THR pumps slurry diantrekake lan suku cadang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan