. Grosir 4/3C-TH Slurry Pump & spare parts Factory outlet saka Produsen lan Supplier China |Pompa Ruit
list_banner

Produk

4/3C-TH Slurry Pump & suku cadang stopkontak Pabrik saka China

katrangan singkat:

Maks.Daya (kw):30
Bahan: Paduan kromium utawa karet sing dhuwur
Kapasitas Q (m3/h):86.4~198
Kepala H (m):9~52
Kacepetan n(rpm):1000~2200
Eff.Η (%):71
NPSH(m):4~6
Impeller Vane No.:5


Detail Produk

Bahan

Tag produk

Katrangan

Seri TH yaiku siji-tataran, siji-nyedhot, cantilever, pindho Nihan, horisontal centrifugal slurry pumps.They digunakake digunakake ing pertambangan, metalurgi, ngumbah batu bara, pembangkit listrik, perawatan banyu limbah, dredging, lan kimia lan industri Petroleum kanggo Conveying corrosive kuwat, slurries dhuwur-konsentratif.Specially cocok kanggo macem-macem kahanan apa atos, iku pilihan pisanan kanggo transportasi mine pabrik slurry lan tailings slurry.They utamané digunakake kanggo pabrik underflow, dipakani siklon, flotation, tailings efflux, penghapusan pasir, pengerukan, FGD, media berat, penghapusan abu, lsp.

Dhiameter: 25mm ~ 450mm
Daya: 0-2000kw
Laju aliran: 0~5400㎥/jam
Kepala: 0~128m
Kacepetan: 0 ~ 3600 rpm
Material: alloy krom dhuwur utawa karet

TH(R) Slurry Pump Water Performance Curve

Shijiazhuang Ruite Pump Co.Ltd

Abrasion Tahan Solid Nangani Centrifugal Sand Washing Slurry Pump
Seri TH Centrifugal Horizontal Heavy Duty Slurry Pumps dirancang kanggo nangani slurries kapadhetan dhuwur lan abrasif kanthi umur nyandhang sing apik nalika njaga efisiensi sajrone siklus nyandhang nyedhiyakake biaya operasi total paling apik.

Fitur

1. Struktur silinder saka prewangan Déwan: trep kanggo nyetel spasi antarane impeller lan liner ngarep lan bisa dibusak rampung;
2. Bagian udan anti-abrasion: Bagian udan bisa digawe saka karet cetakan tekanan.Padha rampung diijolke karo bagean udan logam.
3. Cabang discharge bisa diarahake menyang wolung posisi kanthi interval 45 derajat;
4. Macem-macem jinis drive: DC (sambungan langsung), V-sabuk drive, gearbox reducer, kopling hydraulic, VFD, kontrol SCR, etc;
5. Segel poros nggunakake segel pengepakan, segel expeller lan segel mekanik;

gambar8

Alur Proses

gambar71

Profil Tekstur

gambar6

Rincian liyane

gambar12

Babagan RT

Shijiazhuang Ruite pump punika pabrik modern ngarahke ing riset pump slurry, produksi, dodolan lan layanan.Nduwe desain CFD sing canggih, sing dadi sing pertama nggunakake proses pengecoran pasir sing dilapisi kanggo ngasilake pompa slurry ing China.

Kita bisa gawé 12000 ton saka dhuwur kromium alloy saben taun.OEM lan ODM ditrima.Kita wis lulus sertifikasi telung sistem, produk kasebut didol kanthi apik ing saindenging jagad.Sugeng rawuh, matur nuwun.

Shijiazhuang Ruite Pump Co., Ltd iku salah siji saka Enterprises dhuwur-tech kang wis riset & deyelopment, desain, produksi lan sistem sales.Kualitas pisanan, kredit ngadeg paramountcy minangka prinsip layanan kita.Inovasi, apa panyengkuyung ngelmu-teknologi gol pembangunan kita, supplythe kualitas paling apik lan layanan punika filosofi bisnis kita.Shijiazhuang ruite pump Co..Ltd dumunung ing kutha shijiazhuang hi-tech zona industri, didegaké ing 2003, lan wis liwati ISO9001: Sertifikasi sistem manajemen kualitas 2008, ibukutha kadhaptar 15 yuta RMB, luwih saka 300 karyawan, kanthi area konstruksi 30000 meter persegi, mungguh casting, perawatan panas, mesin, bengkel perakitan produk, baris produksi maju lan lengkap, kekuatan produksi, pangolahan peralatan.Produk utama yaiku pompa slurry, pompa keruk, pompa kerikil, pompa desulfurisasi, pompa kimia, pompa limbah, pompa banyu resik lan liya-liyane luwih saka 30 seri produk pompa industri. tenaga listrik, minyak bumi, industri kimia.bahan bangunan, kertas, farmasi, lan industri liyane.Penjualan produk perusahaan ing saindenging China lan diekspor menyang Rusia, Afrika Kidul, Filipina, Australia, India, lan negara lan wilayah liyane.Profesional wis adol, sale lan layanan sawise-sale, produk kualitas dhuwur kanggo Ruite Pump kanggo menang pujian customer.Ruite Pump, kualitas paling apik, pilihan tengen.We yakin sing kita bisa kurban pelanggan marem produk lan layanan karo terus kita efforts ing riset produk lan dandan.We look nerusake kanggo nggarap pelanggan kanggo mbangun mangsa janjeni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan