. Grosir 4/3D-THR Rubber Slurry Pump Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

Pompa Lumpur Karet 4/3D-THR

katrangan singkat:

Ukuran: 4" x 3"
Kapasitas: 79,2-180m3 / h
Sirah: 5-34.5m
Kacepetan: 800-1800rpm
NPSHr: 3-5m
Eff.: 59%
Daya: Max.60kw
Nangani barang padhet: 28mm


Detail Produk

Bahan

Tag produk

Pompa Lumpur Berlapis Karet 4x3D-THRyaiku pompa slurry tugas abot sing nangani tugas sing angel lan abrasif. Pumps slurry karet digunakake kanggo ngompa terus-terusan slurries abrasive / kandhel ing proses saka feed siklon kanggo regrind, discharge pabrik, flotasi, drainase tambang, pengerukan laguna penyelesaian lan mompa pengeboran. lendhut lan tailing ing tanduran mineral lan aplikasi industri liyane.

Fitur Desain:

√ Desain casing ganda pompa slurry berlapis karet sentrifugal, jalur lebar kanggo barang padhet

√ Bearing perakitan & pigura: Loro-lorone standar & kapasitas dhuwur jinis kasedhiya.

√A poros diameteripun gedhe karo overhang cendhak minimalake deflection lan geter.

√Bantalan rol tugas abot disimpen ing kartrid bantalan sing bisa dicopot.

√Badan pompa slurry karet diikat nganggo pigura kanthi baut minimal.

√Slurry pump impeller imbuhan kasedhiya ing posisi trep ngisor Déwan prewangan.

√Slurry pump Impeller & liner bahan: karet alam etc

√ Impeller efisiensi dhuwur kasedhiya: nganti 86,5% kanggo jinis tartamtu.

√Bahan bagean udan sing bisa diganti: Logam paduan krom dhuwur: PH: 5-12; karet alam: PH: 4-12.

√Shaft seal: Packing seal, centrifugal seal, mechanical seal.

√ Cabang discharge: 8 posisi ing saben 45 °.

√ Tipe penggerak: V-belt, kopling fleksibel, gearbox, penggandeng hidrolik dll.

Parameter Kinerja Pompa Lumpur Berlapis Karet 4/3 D THR:

Model

Maks.daya

(kw)

Bahan

Kinerja banyu bening

Impeller

Wangun No.

Liner

Impeller

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(rpm)

Eff.η

(%)

NPSH

(m)

4/3D-AHR

60

karet

karet

79.2-180

5-34.5

800-1800

59

3-5

5

Aplikasi Pompa Lumpur Berlapis Karet:

Pompa lumpur sing dilapisi karet akeh digunakake kanggo pembuangan Mill, slurry asam Ni, pasir kasar, tailing kasar, matriks fosfat, konsentrasi Mineral, media berat, Gula bit, Pengerukan, Bottom/Fly ash, Penggilingan jeruk, Pasir Minyak, Pasir Mineral, Halus tailing, granulasi Slag, Asam Fosfat, Batubara, Flotasi, Kimia Proses, Asam Fosfat dll.

Cathetan:

* 4/3 D THR pompa slurry diantrekake karet lan bagean mung bisa diijolke karo Warman®4/3 D THR pump slurry diantrekake lan bagean.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan