. Grosir 6/4D-THR Rubber Slurry Pump, panggantos pompa lumpur karet warman Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

6/4D-THR Rubber Slurry Pump, penggantian pompa lumpur karet warman

katrangan singkat:

Ukuran: 6" x 4"
Kapasitas: 144-324m3 / h
Sirah: 12-45m
Kacepetan: 800-1350rpm
NPSHr: 3-5m
Eff.: 65%
Daya: Max.60kw
Bahan: R08, R26, R55, S02, S12, S21, S31, S42 etc


Detail Produk

Bahan

Tag produk

6/4D-THR Pompa Lumpur Dilapisi Karetpadha karo 6x4D-AH Metal Lined Slurry Pump ing struktur. Bentenane utama antarane AH lan THR yaiku bahan saka bagean udan, yaiku karet alam, karet sintetis utawa karet tahan nyandhang liyane. Pompa Lumpur Berlapis Karet luwih cocok ing ngirim slurries corrosive utawa abrasive kuwat saka ukuran partikel cilik tanpa sudhut cetha.

Kaluwihan

√ Struktur sing dioptimalake cocog kanggo tugas tugas abot, njamin layanan lan umur dawa.

√Desain casing ganda saka pompa slurry sing dilapisi karet tugas abot ngidini pamisah aksial. Digawe saka wesi ulet, casing pompa slurry bisa nahan tekanan utama sing diasilake ing ruang pompa. Liners karet digawe saka bahan karet tahan, lan ora kelet ing casing njaba kanggo ease saka pangopènan lan panggantos.

√Badan pompa slurry dipasang ing pangkalan pompa utawa pangkalan sing dipasang kanthi pirang-pirang bolts.Users bisa nyetel reresik antarane impeller lan liner nyedhot kanthi gampang saka ngisor dhukungan bantalan, utawa bantalan bantalan.

√Segel kelenjar packing, segel mekanis lan segel expeller kasedhiya kanggo nyegah bocor slurry nalika operasi pompa

Parameter Kinerja Pompa Lumpur Berlapis Karet 6/4 D THR:

Model

Daya Maks

(kw)

Bahan

Kinerja banyu bening

Impeller

Wangun No.

Liner

Impeller

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(rpm)

Eff.η

(%)

NPSH

(m)

6/4D-THR

60

karet

karet

144-324

12-45

800-1350

65

3-5

5

Aplikasi Pompa Lumpur Berlapis Karet:

Mining & Mineral Processing

Kacepetan mlaku alon saka pompa slurry karet tugas abot Tobee, bebarengan karo pilihan lengkap saka wesi tahan abrasion lan elastomer, nyedhiyani kinerja unrivaled lan urip layanan kanggo kabeh pertambangan abrasive lan aplikasi pangolahan mineral.

Proses Kimia

Pertukaran komponen alloy lan elastomer ing casing pompa sing padha, bebarengan karo macem-macem segel mekanik, nggawe pompa slurry sing dilapisi karet Tobee minangka pilihan sing paling fleksibel kanggo lingkungan pabrik kimia.

Pasir & Kerikil

Dirancang supaya gampang lan gampang dipasang lan dipasang maneh, pompa slurry sing dilapisi karet tugas berat Tobee nyuda downtime, dadi pilihan sing cocog ing ngendi pompa sing dipasang ora kasedhiya.

Pangolahan Gula

Keandalan premium lan umur layanan saka pompa slurry karet tugas berat Tobee ditemtokake dening akeh insinyur pabrik gula ing saindenging jagad ing ngendi operasi pompa tanpa gangguan sajrone kampanye gula minangka syarat kritis.

Flue Gas Desulfurisasi

Generasi anyar paduan tahan abrasi lan karat sing diformulasikan khusus, bebarengan karo teknologi elastomer paling anyar, posisi Tobee Pumps kanthi kuat minangka pemasok pompa utama kanggo industri FGD.

Eksplorasi Minyak & Gas

Swara sawetara taun kita wis dikembangaké desain buktiaken saka Tobee tugas abot karet diantrekake pump slurry kisaran kanggo cocog panjaluk tartamtu saka applications.We lepas pantai saiki bisa kurban solusi sisih ndhuwur paling dipercaya kanggo nyandhang erosive.

Aplikasi Industri

Ing ngendi wae barang padhet abrasif nyebabake kegagalan pompa durung wayahe, kisaran pompa slurry sing dilapisi karet tugas berat Tobee nduweni kombinasi kinerja sing tepat, umur nyandhang lan linuwih kanggo nggawa pelanggan biaya kepemilikan sing paling murah.

Cathetan:

6/4 D THR pompa slurry diantrekake karet lan bagean mung bisa diijolke karo Warman®6/4 D THR pumps slurry diantrekake karet lan bagean.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan