. Grosir 6/4E-THR Rubber Slurry Pump, diijolke karo Warman pumps Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

6/4E-THR Rubber Slurry Pump, bisa diganti karo pompa Warman

katrangan singkat:

Ukuran: 6" x 4"
Kapasitas: 144-324m3 / h
Sirah: 12-45m
Kacepetan: 800-1350rpm
NPSHr: 3-5m
Eff.: 65%
Daya: Max.120kw
Bahan: R08, R26, R55, S02, S12, S21, S31, S42 etc


Detail Produk

Bahan

Tag produk

6/4E-THR Karet Diantrekake Slurry Pumpiku cantilevered,horisontal,centrifugal karo dobel casing pump slurry.Dheweke dirancang kanggo nangani High-Kapadhetan slurries Highly abrasive.Bagian udan pumps slurry 6×4 digawe saka karet alam,kang bisa replaceable bagean nyandhang-tahan. .Sisih discharge bisa oriented kanggo salah siji saka wolung beda positions.The segel poros bisa nganggo packing gland segel, expeller segel lan mechanical segel.

Fitur Desain:

√ Bearing assembly-A poros diameteripun gedhe karo overhang cendhak minimalake deflection lan nyumbang kanggo dawa prewangan life.Only papat liwat bolts dibutuhake kanggo nahan omah jinis cartridge ing pigura.

√Liners–Gampang replaceable liners sing bolted, ora glued, menyang casing kanggo lampiran positif lan ease saka pangopènan.Hard metal liners rampung diijolke karo meksa nyetak rubber.Elastomer segel rings bali kabeh joints liner.

√Casing–Casing bagian saka wesi cor utawa ulet karo tulang rusuk penguat eksternal nyedhiyakake kapabilitas tekanan operasi sing dhuwur lan ukuran safety ekstra.

√Impeller–Kafan ngarep lan mburi wis pump metu vanes sing nyuda recirculation lan segel kontaminasi.Hard logam lan nyetak karet impellers rampung diijolke.Cast ing Utas impeller ora mbutuhake sisipan utawa kacang.Efisiensi dhuwur lan desain sirah dhuwur uga kasedhiya.

√Throatbush–Wear wis suda lan pangopènan disederhanakaké kanthi nggunakake pasuryan kawin tapered kanggo ngidini keselarasan akurat sing positif nalika ngrakit lan mbusak prasaja.

√Pigura siji-Pigura siji-Piece banget kuwat cradles bantalan jinis cartridge lan perakitan poros.Sawijining mekanisme impeller imbuhan external kasedhiya ing ngisor omah prewangan kanggo gampang imbuhan reresik impeller.

Parameter Kinerja Pompa Lumpur Berlapis Karet 6/4 E THR:

Model

Maks.daya

(kw)

Bahan

Kinerja banyu bening

Impeller

Wangun No.

Liner

Impeller

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(rpm)

Eff.η

(%)

NPSH

(m)

6/4E-AHR

120

karet

karet

144-324

12-45

800-1350

65

3-5

5

Aplikasi Pompa Lumpur Berlapis Karet:

√Iron Ore Dressing Plant

√ Pabrik Konsentrasi Tembaga

√ Pabrik Konsentrasi Tambang Emas

√Molybdenum Concentration Plant

√Taman Pupuk Kalium

√ Pabrik Pengolahan Mineral Liyane

√Industri Aluminium

√ Cuci Batubara

√ Pembangkit Listrik

√Penggalian Pasir

√Industri Bahan Bangunan

√Industri Kimia

√Industri liyane

Cathetan:

6/4 E THR pumps slurry diantrekake karet lan bagean mung bisa diijolke karo Warman®6/4 E THR pumps slurry diantrekake karet lan bagean.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan