. Grosir 20/18TU-TH Slurry Pump, kualitas dhuwur & rega apik Produsèn lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

20/18TU-TH Slurry Pump, kualitas dhuwur & rega apik

katrangan singkat:

Maks.Daya (kw): 1200
Bahan: paduan krom dhuwur & karet
Kapasitas Q (m3 / h): 2520-5400
Kepala H (m):13-57
Kacepetan n(rpm):200-400
Eff.Η (%):85
NPSH(m):5-10
Impeller Vane No.:5


Detail Produk

Bahan

Tag produk

Katrangan

Seri TH yaiku siji-tataran, siji-nyedhot, cantilever, pindho Nihan, horisontal centrifugal slurry pumps.They digunakake digunakake ing pertambangan, metalurgi, ngumbah batu bara, pembangkit listrik, perawatan banyu limbah, dredging, lan kimia lan industri Petroleum kanggo Conveying corrosive kuwat, slurries dhuwur-konsentratif.Specially cocok kanggo macem-macem kahanan apa atos, iku pilihan pisanan kanggo transportasi mine pabrik slurry lan tailings slurry.They utamané digunakake kanggo pabrik underflow, dipakani siklon, flotation, tailings efflux, penghapusan pasir, pengerukan, FGD, media berat, penghapusan abu, lsp.

Dhiameter: 25mm ~ 450mm
Daya: 0-2000kw
Laju aliran: 0~5400㎥/jam
Kepala: 0~128m
Kacepetan: 0 ~ 3600 rpm
Material: alloy krom dhuwur utawa karet

TH(R) Slurry Pump Water Performance Curve

Jinis

Submersible
Pompa slurry submersible diselehake ing ngisor tank, laguna, blumbang, utawa lingkungan liyane sing diisi banyu, lan padatan lan cairan nyedhot langsung ing pompa kasebut.Bahan dijupuk ing intake lan liwati liwat selang sing disambungake menyang katup discharge.
Suction Banjir
Pompa slurry nyedhot banjir disambungake menyang tank utawa hopper lan nggunakake gravitasi kanggo mindhah slurry lan cairan saka pager.

Shijiazhuang Ruite Pump Co.Ltd

Abrasion Tahan Solid Nangani Centrifugal Sand Washing Slurry Pump
Seri TH Centrifugal Horizontal Heavy Duty Slurry Pumps dirancang kanggo nangani slurries kapadhetan dhuwur lan abrasif kanthi umur nyandhang sing apik nalika njaga efisiensi sajrone siklus nyandhang nyedhiyakake biaya operasi total paling apik.

Fitur

1. Struktur silinder saka prewangan Déwan: trep kanggo nyetel spasi antarane impeller lan liner ngarep lan bisa dibusak rampung;
2. Bagian udan anti-abrasion: Bagian udan bisa digawe saka karet cetakan tekanan.Padha rampung diijolke karo bagean udan logam.
3. Cabang discharge bisa diarahake menyang wolung posisi kanthi interval 45 derajat;
4. Macem-macem jinis drive: DC (sambungan langsung), V-sabuk drive, gearbox reducer, kopling hydraulic, VFD, kontrol SCR, etc;
5. Segel poros nggunakake segel pengepakan, segel expeller lan segel mekanik;

gambar8

Alur Proses

gambar71

Profil Tekstur

gambar6

Kaluwihan saka Ruite Pump Fitur

1. Desain modular, gampang kanggo njaga, kurang biaya spare amarga standarisasi dhuwur;

2. Pilihan sudhut impeller saka 5vanes standar, 4vanes efisiensi dhuwur lan 2vanes non-clogging,

3,27% Chrome allov hard metal.karet nglukis lan lining pump polvurethane kasedhiya lan bisa diganti karo saben liyane

4. Awak pompa wesi ulet standar, bisa nahan tekanan kerja sing luwih dhuwur,

5. Komponen bantalan merek terkenal bisa nambah linuwih, ndawakake umur bantalan lan nyuda biaya pelumasan

6. Segel poros sing bisa dipercaya, segel pengepakan, segel expeller, utawa segel mekanik kasedhiya.

7. Multi-tujuan desain nyuda inventorv syarat lan interchangeability:

8.Drive jinis: Cara sambungan beda (ZVZ.DC.CV.CRZ) karo motor kanggo pilihan, gawe marem reguirements ing kondisi instalasi beda lan kapasitas beda & sirah.

9.Arah discharge saka pump bisa oriented kanggo sembarang 8 posisi adhedhasar kondisi instalasi beda.

Rincian liyane

gambar12

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan