. Grosir 16/14TU-TH heavy duty Pump Slurry kanggo pertambangan Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

16/14TU-TH heavy duty Pump Slurry kanggo pertambangan

katrangan singkat:

Maks.Daya (kw): 1200
Bahan: paduan krom dhuwur & karet
Kapasitas Q (m3 / h): 1368-3060
Kepala H (m):11-63
Kacepetan n(rpm):250-550
Eff.Η (%):79
NPSH(m):4-10
Impeller Vane No.:5


Detail Produk

Bahan

Tag produk

Katrangan

Seri TH yaiku siji-tataran, siji-nyedhot, cantilever, pindho Nihan, horisontal centrifugal slurry pumps.They digunakake digunakake ing pertambangan, metalurgi, ngumbah batu bara, pembangkit listrik, perawatan banyu limbah, dredging, lan kimia lan industri Petroleum kanggo Conveying corrosive kuwat, slurries dhuwur-konsentratif.Specially cocok kanggo macem-macem kahanan apa atos, iku pilihan pisanan kanggo transportasi mine pabrik slurry lan tailings slurry.They utamané digunakake kanggo pabrik underflow, dipakani siklon, flotation, tailings efflux, penghapusan pasir, pengerukan, FGD, media berat, penghapusan abu, lsp.

Dhiameter: 25mm ~ 450mm
Daya: 0-2000kw
Laju aliran: 0~5400㎥/jam
Kepala: 0~128m
Kacepetan: 0 ~ 3600 rpm
Material: alloy krom dhuwur utawa karet

TH(R) Slurry Pump Water Performance Curve

Aplikasi

1, Slurry biasane diklasifikasikake miturut konsentrasi padatan.Klasifikasi teknik slurry luwih rumit lan kalebu konsentrasi, ukuran partikel, wangun lan bobot kanggo nemtokake keruwetan abrasi.Kanggo pilihan teknik pompa slurry, slurry diklasifikasikake minangka kelas 1, kelas 2, kelas 3 lan kelas 4.
2. Pamilihan pompa slurry luwih angel tinimbang pilihan pompa kanggo banyu lan cairan.Akeh faktor lan koreksi kanggo titik tugas mengaruhi daya kuda brake lan nyandhang.Kacepetan periferal impeller minangka salah sawijining fitur utama lan klasifikasi pompa slurry.Kacepetan kudu selaras karo klasifikasi jinis slurry (klasifikasi abrasion) supaya bisa njaga urip sing cukup ing layanan amarga abrasi barang padhet sing dhuwur.

Shijiazhuang Ruite Pump Co.Ltd

Abrasion Tahan Solid Nangani Centrifugal Sand Washing Slurry Pump
Seri TH Centrifugal Horizontal Heavy Duty Slurry Pumps dirancang kanggo nangani slurries kapadhetan dhuwur lan abrasif kanthi umur nyandhang sing apik nalika njaga efisiensi sajrone siklus nyandhang nyedhiyakake biaya operasi total paling apik.

Aplikasi

The RT centrifugal heavy duty alloy liner mine taling slurry pump punika pump kanggo Highly abrasive / Kapadhetan slurries ing pangolahan saka feed siklon kanggo regrind, discharge pabrik, flotation, mine got lan tailing ing tanduran mineral plus aplikasi industri liyane, Kadhangkala.bisa uga digunakake kanggo pengerukan laqoons lan mompa lumpur drlling lsp.

·Pangolahan mineral ·Penanganan awu ·Feed siklon ·Layanan slurry kimia
·Persiapan batu bara ·Penanganan efluen ·Penghancur basah ·Pangolahan agregat
·Ball mill discharge ·debit pabrik SAG ·Penggilingan rod ·Prima sing apiky gilingangrinding
·Tailing ·Penggilingan sekunder ·Sludge sampah ·Asam fosfat
·Pulp lan kertas ·Pangolahan panganan ·Operasi cracking ·Pangolahan industri

Fitur

1. Struktur silinder saka prewangan Déwan: trep kanggo nyetel spasi antarane impeller lan liner ngarep lan bisa dibusak rampung;
2. Bagian udan anti-abrasion: Bagian udan bisa digawe saka karet cetakan tekanan.Padha rampung diijolke karo bagean udan logam.
3. Cabang discharge bisa diarahake menyang wolung posisi kanthi interval 45 derajat;
4. Macem-macem jinis drive: DC (sambungan langsung), V-sabuk drive, gearbox reducer, kopling hydraulic, VFD, kontrol SCR, etc;
5. Segel poros nggunakake segel pengepakan, segel expeller lan segel mekanik;

gambar8

Alur Proses

gambar71

Profil Tekstur

gambar6

Rincian liyane

gambar12

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan