. Grosir 1.5 / 1B-THR Rubber Slurry Pump layanan kualitas dhuwur Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

1.5/1B-THR Karet Slurry Pump layanan kualitas dhuwur

katrangan singkat:

Ukuran: 1.5" x 1.5"
Kapasitas: 10,8-25,2m3 / h
Sirah: 7-52m
Kacepetan: 1400-3400rpm
NPSHr: 2-4m
Eff.: 35%
Daya: Max.15kw
Nangani barang padhet: 14mm


  • :
  • Detail Produk

    Bahan

    Tag produk

    1,5 / 1B-THR Karet Diantrekake Pump Slurrypunika standar Pumps slurry tugas abot kang dirancang karo karet diantrekake.Iku luwih cocok kanggo ngirimke kuwat corrosive utawa abrasive slurries ukuran partikel cilik tanpa sudhut cetha.Karet diantrekake slurry Pumps biasane digunakake ing proses transfer tanduran, corrosive lan caustic sampah udan, pabrik daur ulang-cuci, pangolahan mineral, pemulihan mineral lan pabrik proses kimia.

    Fitur Desain:

    √Kantilever, karet sentrifugal horisontal dilapisi pompa lumpur

    √Wet end-resistance lan resistance corrosive karet diantrekake bagean nyandhang

    √tekanan kerja maksimal 3.6Mpa.

    √Expeller seal, mechanical seal lan packing seal kasedhiya.

    √Cabang discharge bisa dipanggonke kanthi interval 45 derajat kanthi panyuwunan lan orientasi menyang wolung posisi sing cocog karo instalasi lan aplikasi.

    √Kanggo adaptasi kanggo ngirim abrasion abot, dredge konsentrasi dhuwur, awak pump slurry digunakake construction pindho Nihan, ing tembung liyane, kang digawe saka njero lining lan njaba casing.

    Parameter Kinerja Pompa Lumpur Berlapis Karet 1.5/1 B THR:

    Model

    Maks.daya

    (kw)

    Bahan

    Kinerja banyu bening

    Impeller

    Wangun No.

    Liner

    Impeller

    Kapasitas Q

    (m3/jam)

    Ketua H

    (m)

    Kacepetan n

    (rpm)

    Eff.η

    (%)

    NPSH

    (m)

    1.5/1B-AHR

    15

    karet

    karet

    10.8-25.2

    7-52

    1400-3400

    35

    2-4

    3

    Pompa Lumpur Dilapisi Karet Pengaturan Sealing:

    Packing Seal

    Minangka salah siji saka segel sing paling umum digunakake kanggo shafts puteran, segel packing bisa teka karo kurang-flush utawa lengkap flush noto kang nggunakake flushing banyu kanggo nyegah media saka uwal house pump.Seal jenis iki cocok kanggo nggunakake ing kabeh pumping kahanan. .Ing kahanan ing ngendi padhet korosif utawa suhu dhuwur bisa ditemoni, Teflon utawa serat aramid digunakake minangka bahan pengepakan kanggo kelenjar. Kanggo kahanan abrasi dhuwur, lengen poros keramik kasedhiya.

    Centrifugal Seal-Expeller

    Kombinasi impeller lan expeller nggawe tekanan sing dibutuhake kanggo nutup bocor. Bebarengan karo segel kelenjar utawa segel lambe sing digunakake minangka segel mati, segel jinis iki bisa nangani syarat sealing kanggo aplikasi ing ngendi segel kelenjar lengkap. ora praktis amarga kurang banyu ing situs kasebut, utawa banyu sealing diidini mlebu ing kamar pompa kanggo ngencerake slurry.

    Seal Mekanik

    Pompa slurry tugas abot THRR nggunakake desain segel mekanis anti bocor sing ngidini instalasi lan penggantian sing gampang. Jinis segel mekanik liyane ana ing antarane pilihan sing cocog karo pompa slurry kanggo macem-macem aplikasi pompa.

    Kita uga nggunakke keramik khusus lan wesi saka kekuatan dhuwur lan atose ing bagean sing ngalami friction.Desain unik saka lan rapi pas antarane mechanical segel lan kamar segel menehi resistance banget kanggo abrasion lan kejut sing njamin efektifitas ing kahanan toughest.

    Aplikasi Pompa Lumpur Berlapis Karet:

    Mining & Mineral Processing

    Kacepetan mlaku alon saka pompa slurry karet tugas abot Tobee, bebarengan karo pilihan lengkap saka wesi tahan abrasion lan karet, nyedhiyani kinerja unrivaled lan urip layanan kanggo kabeh pertambangan abrasive lan aplikasi pangolahan mineral.

    Proses Kimia

    Pertukaran komponen campuran lan karet ing casing pompa sing padha, bebarengan karo macem-macem segel mekanik, nggawe pompa slurry karet tugas berat Tobee dadi pilihan sing paling fleksibel kanggo lingkungan pabrik kimia.

    Pasir & Kerikil

    Dirancang supaya gampang lan gampang dipasang lan dipasang maneh, pompa slurry sing dilapisi karet tugas berat Tobee nyuda downtime, dadi pilihan sing cocog ing ngendi pompa sing dipasang ora kasedhiya.

    Pangolahan Gula

    Keandalan premium lan umur layanan saka pompa slurry karet tugas berat Tobee ditemtokake dening akeh insinyur pabrik gula ing saindenging jagad ing ngendi operasi pompa tanpa gangguan sajrone kampanye gula minangka syarat kritis.

    Flue Gas Desulfurisasi

    Generasi anyar paduan tahan abrasi lan karat sing diformulasikan khusus, bebarengan karo teknologi karet paling anyar, posisi Tobee Pumps kanthi kuat minangka pemasok pompa utama kanggo industri FGD.

    Eksplorasi Minyak & Gas

    Swara sawetara taun kita wis dikembangaké desain buktiaken saka Tobee tugas abot karet diantrekake pump slurry kisaran kanggo cocog panjaluk tartamtu saka applications.We lepas pantai saiki bisa kurban solusi sisih ndhuwur paling dipercaya kanggo nyandhang erosive.

    Aplikasi Industri

    Ing ngendi wae barang padhet abrasif nyebabake kegagalan pompa durung wayahe, kisaran pompa slurry sing dilapisi karet tugas berat Tobee nduweni kombinasi kinerja sing tepat, umur nyandhang lan linuwih kanggo nggawa pelanggan biaya kepemilikan sing paling murah.

    Cathetan:

    1.5/1 B THR pumps slurry diantrekake karet lan bagean mung bisa diijolke karo Warman®1.5/1 AHR pumps slurry diantrekake lan bagean.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan