. Grosir 65QV-TSP Vertikal Slurry Pump Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

65QV-TSP Pompa Lumpur Vertikal

katrangan singkat:

Ukuran: 65 mm
Kapasitas: 18-113m3 / h
Sirah: 5-31.5m
Daya maksimal: 15 kw
Handing solids: 15mm
TSpeed: 700-1500rpm
Dawane submerged: 900-2800mm


Detail Produk

Bahan

Tag produk

65QV-TSPPompa Slurry Vertikaldirancang kanggo nangani macem-macem nggunakake kalebu kabeh pertambangan kasar lan aplikasi industri, tansah njamin kinerja dipercaya lan toleransi nyandhang banget.Pompa bah vertikal 65QV-TSP kasedhiya ing macem-macem dawa standar sing cocog karo ambane bah umum, nawakake macem-macem konfigurasi sing ngidini pompa bisa disesuaikan karo aplikasi tartamtu.Komponen wetted kasedhiya ing macem-macem wesi lan elastomer.Padha saenipun cocog kanggo nangani cairan abrasive lan korosif lan slurries nalika submerged ing sumps utawa jugangan.

Desain Deatures

• Dibandhingake pumps bah tradisional, TSP seri pumps bah duwe kinerja paling apik ing kapasitas, sirah lan efficiency.

• Desain cantilevered unik ndadekake seri EV bisa normal sanajan volume nyedhot ora cukup.

• Various model pump kasedhiya kalebu Pumps single-casing tradisional uga pionir pindho casing.

• Ora perlu banyu segel lan segel.

65QV-TSPPompa Slurry Vertikals Parameter Kinerja

Model

Daya sing cocog P

(kw)

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

TSPeed n

(r/min)

Eff.η

(%)

Impeller dia.

(mm)

maks. partikel

(mm)

Bobot

(kg)

65QV-TSP(R)

3-30

18-113

5-31.5

700-1500

60

280

15

500

 

65QV TSP Vertikal Slurry Pumps Aplikasi

Pompa slurry verical TSP / TSPR kasedhiya ing macem-macem ukuran populer sing cocog karo aplikasi pompa.Pompa bah TSP/TSPR mbuktekake linuwih lan efisiensi ing saindenging jagad ing: pangolahan mineral, persiapan batu bara, pangolahan kimia, penanganan efluen, pasir lan kerikil lan meh kabeh kahanan penanganan slurry tank liyane, jugangan utawa bolongan ing lemah.Desain pompa TSP/TSPR karo komponen hard metal (TSP) utawa elastomer covered (TSPR) ndadekake becik kanggo slurries abrasive lan/utawa korosif, ukuran partikel gedhe, slurries kapadhetan dhuwur, operasi terus-terusan utawa "ngorok", tugas abot nuntut cantilever shafts.

Cathetan:

65 QV-TSP pompa slurry vertikal lan suku cadang mung bisa diijolke karo Warman® 65 QV-SP pompa slurry vertikal lan suku cadang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan