. Grosir 40PV-TSP Vertikal Slurry Pump Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

Pompa Lumpur Vertikal 40PV-TSP

katrangan singkat:

Ukuran: 40 mm
Kapasitas: 19,44-43,2m3 / h
Sirah: 4.5-28.5m
Maks.daya: 15 kw
Handing solids: 12mm
Kacepetan: 1000-2000rpm
Dawane submerged: 900-2500mm


Detail Produk

Bahan

Tag produk

40PV-TSPPompa Slurry Vertikalbecik kanggo macem-macem aplikasi pumping nyedhot submerged.Pompa slurry vertikal bisa digunakake kanthi apik ing macem-macem kondisi sump, lan uga bisa digunakake ing dewatering ngambang utawa platform pompa ngambang liyane.Minangka pump slurry vertikal cantilevered bener, SP Series ora duwe bantalan submerged utawa asu laut, mangkono, mbusak mekanisme Gagal utami kanggo garis pump padha fielded.

Pompa vertikal 40PV-TSP ora mung nyedhiyakake properti urip sing apik, nanging uga bisa digunakake kanthi efisien kanggo nyuda biaya operasi.Pompa slurry vertikal iki bisa dilapisi kanthi elastomer utawa dipasang logam keras.Ora ana bantalan utawa kemasan sing klelep kanthi desain nyedhot ganda kapasitas dhuwur sing unik.Impeller recessed opsional lan agitator nyedhot kasedhiya.

Fitur desain

• Kanthi Cantilevered - Ngilangi bantalan submerged, packing, lip segel, lan mechanical segel sing Pumps slurry vertikal liyane biasane mbutuhake.

• Impeller - Impeller nyedhot dobel unik;aliran fluida lumebu ndhuwur uga ngisor.Desain iki ngilangi segel poros lan nyuda beban dorong ing bantalan.

• Partikel Gedhe - Impeller partikel gedhe uga kasedhiya lan bisa nglewati barang padhet sing ora biasa.

• Majelis Bearing - Déwan bantalan sing ramah pangopènan nduweni bantalan roller tugas abot, omah sing kuat, lan poros sing gedhe banget.

• Casing - Pumps logam duwe tembok abot abrasive tahan Cr27Mo chrome alloy casing.Pompa karet duwe casing karet cetakan sing dipasang ing struktur logam sing kuat.

• Column lan Discharge Pipe - Kolom pompa logam lan pipa discharge yaiku baja, lan kolom karet lan pipa discharge ditutupi karet.

• Strainers Upper - Snap ing strainers elastomer pas ing bukaan kolom kanggo nyegah partikel kebacut gedhe lan nolak bayangan saka ngetik casing saka pump.

• Strainers Lower - Bolt-on cast strainers ing pump logam lan nyetak sworo seru elastomer strainers ing Pumps karet nglindhungi pump saka partikel oversize.

40PV-TSP Vertikal Slurry Pumps Parameter Kinerja

Model

Daya sing cocog P

(kw)

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(r/min)

Eff.η

(%)

Impeller dia.

(mm)

maks. partikel

(mm)

Bobot

(kg)

40PV-TSP(R)

1.1-15

17.2-43.2

4-28.5

1000-2200

40

188

12

300

40PV-TSP Vertikal Slurry Pumps Aplikasi

• Pertambangan

• Saluran banyu

• Persiapan batu bara

• pangolahan mineral

• Mill sumps

• Trowongan

• Tailing

• slurry kimia

• Penyerahan awu

• Kertas lan Pulp

• Sludge sampah

• Pasir kasar

• Lendhut jeruk

• Asam fosfat

• Sump Dredging

• Mill mecah

• Industri alumina

• Pembangkit Listrik

• Tanduran Pupuk Potash

• industri liyane

Cathetan:

* Pompa slurry vertikal 40PV-TSP lan suku cadang mung bisa diganti karo pompa lumpur vertikal Warman® 40PV-SP lan spare.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan