. Grosir TSP/TSPR pompa slurry vertikal Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

TSP/TSPR pompa lumpur vertikal

katrangan singkat:

Ukuran: 40-300 mm
Kapasitas: 7,28-1300m3 / h
Sirah: 3-45m
Handing padhet: 0-79mm
Konsentrasi: 0%-70%
Dawane submerged: 500-3600mm
Bahan: Paduan krom dhuwur, Karet, Poliuretan, Keramik, Baja tahan karat


Detail Produk

Bahan

Tag produk

TSP/TSPR pompa lumpur vertikaldirancang kanggo aplikasi sing mbutuhake linuwih lan kekiatan luwih saka pumps proses vertikal conventional bisa kurban.Kanthi elastomer diantrekake utawa logam hard dipasang.Ora ana bantalan submerged utawa packing.Desain nyedhot pindho kapasitas dhuwur.Selaras dawa submerged lan nyedhot agitator kasedhiya.Pompa bah vertikal TSP/TSPR saenipun cocog kanggo nangani terus-terusan cairan abrasif lan korosif lan slurries nalika kecemplung ing bah utawa pit.

Fitur Desain

√ Kurang nyandhang, kurang karat

Komponen sing dibasahi kasedhiya ing macem-macem paduan lan elastomer, saka Weir Minerals milih kombinasi bahan sing paling optimal kanggo resistensi maksimal kanggo nyandhang ing meh kabeh aplikasi industri, kalebu sing nuntut tahan abrasi lan karat lan ing ngendi partikel sing luwih gedhe utawa slurri kapadhetan dhuwur. ditemoni.

• A05 Ultrachrome® alloy tahan abrasi.

• A49 Hyperchrome® alloy abrasion/tahan karat.

• Baja tahan karat tahan karat.

• elastomer alam lan sintetik.

√ Ora ana kegagalan bantalan sing tenggelam

Poros cantilever sing kuat ngindhari kabutuhan bantalan sing luwih murah - sing asring dadi sumber kegagalan bantalan prematur.

• bantalan roller tugas abot, ndhuwur mountingplate.

• Ora ana bantalan submerged.

• Labyrinth / pangayoman bantalan flinger.

• Kaku, gedhe diameteripun poros.

√ Ora ana masalah segel poros

Desain cantilever vertikal ora mbutuhake segel poros.

√ Ora perlu priming

Desain inlet ndhuwur lan ngisor cocok kanggo kondisi "ngorok".

√ Kurang risiko pamblokiran

Inlet sing disaring lan saluran impeller gedhe nyuda risiko penyumbatan.

√ Nol biaya banyu tambahan

Desain cantilever vertikal tanpa kelenjar utawa bantalan submerged ngindhari perlu kanggo kelenjar larang utawa prewangan banyu flushing.

TSP/TSPRPompa Slurry Vertikals Parameter Kinerja

Model

Daya sing cocog P

(kw)

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(r/min)

Eff.η

(%)

Impeller dia.

(mm)

maks. partikel

(mm)

Bobot

(kg)

40PV-TSP(R)

1.1-15

7.2-29

4-28.5

1000-2200

40

188

12

300

65QV-TSP(R)

3-30

18-113

5-31.5

700-1500

60

280

15

500

100RV-TSP(R)

5.5-75

40-289

5-36

500-1200

62

370

32

920

150SV-TSP(R)

11-110

108-576

8.5-40

500-1000

52

450

45

1737

200SV-TSP(R)

15-110

180-890

6.5-37

400-850

64

520

65

2800

250TV-TSP(R)

18.5-200

261-1089

7-33.5

400-750

60

575

65

3700

300TV-TSP(R)

22–200

288-1267

6-33

350-700

50

610

65

3940

TSP/TSPR Vertikal Slurry Pumps Aplikasi

Pompa slurry verical TSP / TSPR kasedhiya ing macem-macem ukuran populer sing cocog karo aplikasi pompa.Pompa bah TSP/TSPR mbuktekake linuwih lan efisiensi ing saindenging jagad ing: pangolahan mineral, persiapan batu bara, pangolahan kimia, penanganan efluen, pasir lan kerikil lan meh kabeh kahanan penanganan slurry tank liyane, jugangan utawa bolongan ing lemah.Desain pompa TSP/TSPR karo komponen hard metal (TSP) utawa elastomer covered (TSPR) ndadekake becik kanggo slurries abrasive lan/utawa korosif, ukuran partikel gedhe, slurries kapadhetan dhuwur, operasi terus-terusan utawa "ngorok", tugas abot nuntut cantilever shafts.

* Pumps slurry vertikal TSP lan suku cadang mung bisa diijolke karo pompa lumpur vertikal Warman® SP lan suku cadang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan