. Grosir TSPR Rubber Lined Vertical Slurry Pump Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

TSPR Karet Diantrekake Pump Slurry Vertikal

katrangan singkat:

Ukuran: 40-300 mm
Kapasitas: 7,28-1300m3 / h
Sirah: 3-45m
Handing padhet: 0-79mm
Konsentrasi: 0%-70%
Dawane submerged: 500-3600mm
Bahan: Karet, Polyurethane, Stainless steel dll


Detail Produk

Bahan

Tag produk

TSPR karet dilapisiPompa Slurry Vertikalskasedhiya ing macem-macem dawa standar sing cocog karo ambane bah umum, kanggo bah sing jero banget utawa ing ngendi kecepatan poros dhuwur mbatesi dawa pompa, pipa ekstensi nyedhot bisa dipasang ing inlet ngisor kanggo ngluwihi ambane pompa nganti 2 meter.Pumping dijaga sanajan inlet ndhuwur ora tenggelam, saéngga tingkat cairan bisa diturunake langsung menyang inlet ngisor utawa ngisor pipa ekstensi nyedhot.Bagean udan pompa bah vertikal TSPR bisa diganti karo pompa bah tugas berat sing dilapisi logam keras seri SP.

Fitur Desain

√ Majelis Bearing - Bantalan, poros lan omah kanthi proporsi kanthi proporsional kanggo ngindhari masalah sing ana gandhengane karo operasi poros cantilevered ing zona kacepetan kritis pisanan.

Déwan kasebut dilumasi kanthi pelumas lan disegel kanthi labyrinths;ndhuwur iku grease purged lan ngisor dilindhungi dening flinger khusus.Bantalan mburi ndhuwur utawa drive minangka jinis roller paralel, dene bantalan ngisor yaiku roller taper dobel kanthi ngambang mburi prasetel.Penataan bantalan kinerja dhuwur lan poros sing kuat ngilangake kabutuhan bantalan submerged sing luwih murah.

√ Rakitan Kolom - Rampung digawe saka baja ringan.Model TSPR ditutupi elastomer.

√ Casing - Nduwe lampiran bolt-on sing prasaja ing dhasar kolom.Diprodhuksi saka paduan tahan nyandhang kanggo TSP lan saka elastomer cetakan kanggo TSPR.

√ Impeller - Impeller nyedhot dobel (entri ndhuwur lan ngisor) ngindhuksi beban bantalan aksial sing kurang lan duwe vane jero sing abot kanggo resistensi nyandhang maksimum lan kanggo nangani barang padhet gedhe.Wear tahan wesi, polyurethane lan nyetak elastomer impellers bisa diijolke.Impeller disetel kanthi aksial ing casting sajrone perakitan dening shims njaba ing ngisor sikil omah bantalan.Ora ana pangaturan maneh sing dibutuhake.

√ Saringan Upper - Jaring logam drop-in;sworo seru elastomer utawa polyurethane kanggo TSP lan TSPR pumps.Saringan pas ing bukaan kolom.

√ Lower Strainer - Bolted logam utawa polyurethane kanggo TSP;nyetak sworo seru elastomer kanggo TSPR.

√ Pipa Discharge - Logam kanggo TSP;elastomer dijamin kanggo TSPR.Kabeh bagean logam wetted rampung teyeng dilindhungi.

√ Bantalan Submerged - Ora Ana

√ Agitation - Pengaturan sambungan TSPRay agitator eksternal bisa dipasang ing pompa minangka pilihan.Utawa, agitator mekanis dipasang menyang poros lengkap sing metu saka mripat impeller.

√ Bahan - Pompa bisa diprodhuksi ing bahan tahan abrasif lan korosif.

TSPR Karet Diantrekake Vertikal Slurry Pumps Parameter Kinerja

Model

Daya Maks. P

(kw)

Kinerja Banyu Bening

Impeller dia.

(mm)

Kapasitas Q

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(r/min)

Maks.Eff.

(%)

m3/jam

l/s

40PV-TSPR

15

17.28-39.6

4.8-11

4–26

1000-2200

40

188

65QV-TSPR

30

22.5-105

6.25-29.15

5.5-30.5

700-1500

51

280

100RV-TSPR

75

64.8-285

18-79.2

7.5-36

600-1200

62

370

150SV-TSPR

110

108-479.16

30-133.1

8.5-40

500-1000

52

450

200SV-TSPR

110

189-891

152.5-247.5

6.5-37

400-850

64

520

250TV-TSPR

200

261-1089

72.5-302.5

7.5-33.5

400-750

60

575

300TV-TSPR

200

288-1267

80-352

6.5-33

350-700

50

610

Aplikasi Pumps Slurry Vertikal TSPR Diantrekake Karet

Desain TSPR lan SP, diprodhuksi ing ukuran metrik populer, nyedhiyakake macem-macem pompa bah sing prasaja, nanging kasar sing dikembangake khusus kanggo: slurries abrasive lan / utawa korosif, Ukuran partikel gedhe, Kapadhetan slurry dhuwur, Operasi terus-terusan utawa "ngorok", Tugas abot nuntut shafts cantilevered ing Processing mineral, preparation batu bara, Processing kimia, penanganan efluent, wedhi lan kerikil, lan meh saben tank liyane, jugangan utawa bolongan-in-the-lemah slurry kahanan nangani.

CATETAN:

TSPR karet diantrekake pump slurry vertikal lan suku cadang mung bisa diijolke karo Warman® SPR karet diantrekake pump slurry vertikal lan suku cadang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan