. Grosir ZJL Vertikal Sump Pump Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

ZJL Vertikal Sump Pump

katrangan singkat:

Ukuran: 40-150 mm
Kapasitas: 4,6-479,1m3 / h
Sirah: 2.54-74m
Maks.partikel: 50 mm
Konsentrasi: 0%-70%
Bahan: High chrome alloy, Cast iron, Stainless steel etc.


Detail Produk

Bahan

Tag produk

ZJL Vertikal Sump Pumpvertikal, suction aksial, single-state, single-suction, single casing dan struktur sentrifugal.Pumps seri iki kanthi nggabungake kaluwihan pompa bah sing padha saka China lan negara liya, Nduwe fitur efisiensi dhuwur, konservasi energi, resistensi nyandhang, getaran cilik, swara sing sithik, operasi sing dipercaya lan umur layanan sing dawa.Kinerja lengkap dadi peran utama pompa bah vertikal ing China.Pumps sump vertikal ZJL digunakake kanggo ngeterake slurries ing pertambangan, pangolahan mineral, bahan kimia, limbah, tenaga listrik, metalurgi, batu bara, bahan bangunan lan industri liyane.

Fitur Desain

√ Vertikal, submerged, cantilever, desain pompa bah.

√ Bagian nyandhang pompa digawe ing alloy krom anti-nyandhang utawa karet anti-korosif.

√ Pompa bah sambungan langsung efisiensi dhuwur.

√ Bobot entheng lan wektu urip dawa.

√ Konstruksi rasional lan operasi sing dipercaya.

√ Kurang swara lan geter.

√ Ora perlu banyu segel poros.

√ Dicelupake ing bah kanggo operasi terus-terusan.

√ Dawane batang submerged beda kanggo opsi.

ZJL Vertikal Sump Pumps Parameter Kinerja

Model

Maks.daya P
(kw)

Kinerja banyu bening

Maks.partikel

(mm)

Bobot
(kg)

Kapasitas Q
(m3/jam)

Ketua H
(m)

Kacepetan n
(r/min)

Maks.Eff.
(%)

150ZJL-B55B

110

128.5-479.1

10.0-49.3

490-980

59.8

50

2112

150ZJL-A35

37

99-364

3.0-17.9

490-980

69.0

15

800

100ZJL-A34

45

74-293

5.5-36.8

700-1480

65.8

14

630

80ZJL-A36

45

50-201

7.3-45.5

700-1480

58.2

12

650

80ZJL-A36B

45

51.1-220.5

6.4-44.9

700-1480

54.1

15

650

65ZJL-A30

18.5

18-98

5.9-34.7

700-1470

53.7

8

440

65ZJL-A30B

22

27.9-105.8

7.1-34.4

700-1470

60.9

10

440

65ZJL-B30J

15

18.9-84.2

5.8-32.3

700-1470

49.1

8

440

50ZJL-A45B

55

22.9-107.4

11.4-74.0

700-1470

39.1

25

1106

50ZJL-B40

30

15-65

8.6-58.3

700-1470

34.1

9

540

50ZJL-A35

22

19-86

7.3-47.1

700-1470

48.1

15

500

50ZJL-A35B

22

17.1-73

8.0-46.5

700-1470

45.1

20

500

50ZJL-A20

4

8-38

1.4-10.7

700-1470

38.6

10

240

50ZJL-A20J

30

18-70

5.6-46.2

1440-2950

33.8

22

570

40ZJL-A35

18.5

9.4-47.6

8.1-48.0

700-1470

38.7

7

500

40ZJL-B25

4

4.9-22.9

4.0-21.5

700-1440

37.6

8

225

40ZJL-B25B

5.5

4.9-24.2

3.5-19.1

700-1440

30.4

8

225

40ZJL-A21

4

4.6-25.9

3.3-17.0

700-1440

44.6

10

210

40ZJL-A21B

4

5.8-25.2

2.5-14.6

700-1440

36.6

10

210

ZJL Vertikal Sump Pumps Aplikasi

ZJL Vertical Sump Pumps sing kasar kasedhiya ing macem-macem ukuran populer sing cocog karo aplikasi pompa.Ewonan pompa kasebut mbuktekake linuwih lan efisiensi ing saindenging jagad ing:

• Pangolahan mineral

• Persiapan batu bara

• Pangolahan kimia

• Penanganan limbah

• Pasir lan kerikil

lan meh kabeh tank liyane, jugangan utawa bolongan ing lemah slurry kahanan nangani.Desain ZJL (R) kanthi komponen logam keras (ZJL) utawa elastomer ditutupi (ZJLR) ndadekake becik kanggo:

• slurries abrasive lan / utawa korosif

• Ukuran partikel gedhe

• slurry Kapadhetan dhuwur

• Operasi terus-terusan utawa "ngorok".

• tugas abot nuntut shafts cantilever


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan