. Grosir 150SV-TSP Vertikal Slurry Pump Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

Pompa Lumpur Vertikal 150SV-TSP

katrangan singkat:

Ukuran: 150 mm
Kapasitas: 108-576m3 / h
Sirah: 8,5-40m
Daya maksimum: 110 kw
Handing solids: 45mm
Kacepetan: 500-1000rpm
Dawane submerged: 1500-3600mm


Detail Produk

Bahan

Tag produk

Pompa Lumpur Vertikal 150SV-TSPkasedhiya ing sawetara saka sudhut ukuran populer kanggo cocog paling aplikasi pumping.Ewonan pompa iki mbuktekake linuwih lan efisiensi ing saindenging jagad ing pangolahan Mineral, Persiapan Batubara, Proses Kimia, Penanganan Efluen, Pasir lan kerikil lan meh kabeh kahanan penanganan slurry, pit utawa bolongan ing lemah liyane.

We nyedhiyani macem-macem solusi pumping ing China.Pompa slurry sump dirancang kanggo jinis cantilever vertikal kanthi casing tunggal, nyedhot ganda lan desain impeller semi-mbukak.Impeller digawe saka paduan krom dhuwur utawa karet.Jurang antarane impeller lan liner bisa diatur, kanggo njamin operasi sing efisien.Seri pompa slurry sump iki ora mbutuhake segel poros, lan bagean pompa sing teles digawe saka karet lan bagean sing kontak karo slurry dilapisi karet.Pompa bah vertikal bisa digunakake kanggo ngirim slurries korosif.Pompa bisa didorong kanthi sabuk utawa kopling langsung.Iku kudu muter clockwise ndeleng saka mburi drive.

Fitur desain

• Kanthi Cantilevered - Ngilangi bantalan submerged, packing, lip segel, lan mechanical segel sing Pumps slurry vertikal liyane biasane mbutuhake.

• Impeller - Impeller nyedhot dobel unik;aliran fluida lumebu ndhuwur uga ngisor.Desain iki ngilangi segel poros lan nyuda beban dorong ing bantalan.

• Partikel Gedhe - Impeller partikel gedhe uga kasedhiya lan bisa nglewati barang padhet sing ora biasa.

• Majelis Bearing - Déwan bantalan sing ramah pangopènan nduweni bantalan roller tugas abot, omah sing kuat, lan poros sing gedhe banget.

• Casing - Pumps logam duwe tembok abot abrasive tahan Cr27Mo chrome alloy casing.Pompa karet duwe casing karet cetakan sing dipasang ing struktur logam sing kuat.

• Column lan Discharge Pipe - Kolom pompa logam lan pipa discharge yaiku baja, lan kolom karet lan pipa discharge ditutupi karet.

• Strainers Upper - Snap ing strainers elastomer pas ing bukaan kolom kanggo nyegah partikel kebacut gedhe lan nolak bayangan saka ngetik casing saka pump.

• Strainers Lower - Bolt-on cast strainers ing pump logam lan nyetak sworo seru elastomer strainers ing Pumps karet nglindhungi pump saka partikel oversize.

150SV-TSP Vertikal Slurry Pumps Parameter Kinerja

Model

Daya sing cocog P

(kw)

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(r/min)

Eff.η

(%)

Impeller dia.

(mm)

maks. partikel

(mm)

Bobot

(kg)

150SV-TSP(R)

11-110

108-576

8.5-40

500-1000

52

450

45

1737

 

150SV-TSP Vertikal Slurry Pumps Aplikasi

Pompa Sump Vertikal digunakake kanggo Pertambangan, Pengolahan Mineral, Pasir lan Kerikil, Persiapan Batubara, Layanan Slurry Kimia, Feed Siklon, Pengolahan Agregat, Penghancur Basah, Discharge pabrik SAG, Penggilingan Pabrik Primer, Tailing, Penggilingan Sekunder, slurries abu/bawah. , Pulp lan Kertas, Pangolahan Panganan, Operasi Retak, Gypsum slurries, Pipa Transport, High Velocity Hydraulic Transport, Food Processing, Explosive Sludge ing Metal Smelting, Kali lan Kolam Pengerukan, Heavy Refuse Removal, Partikel Luwih gedhe utawa Aplikasi NPSHA Low, Terus-terusan (Snore) ) Operasi Pompa Sump, Slurries Abrasive, Slurries Kapadhetan Dhuwur, Slurries Partikel Gedhe, Drainase Sump, Cuci, Drainase Lantai, Campuran, Bijih Wesi, Cooper, Berlian, Aluminium oksida, Emas, Kaolin, Fosfor, Baja, Palm, Suger, Kimia , Daya, FGD, Frac Sand Blending, Limbah banyu, Flotation etc.

Cathetan:

Pompa slurry vertikal 150SV-TSP lan suku cadang mung bisa diganti karo pompa lumpur vertikal Warman® 150SV-SP lan suku cadang.

RT Slurry Pumps dirancang kanggo nangani Highly abrasive, slurries Kapadhetan dhuwur karo urip nyandhang apik banget nalika njaga efisiensi sak siklus nyandhang nyedhiyakake total biaya operasi paling apik.
Saiki, Ruite duwe materi anyar MC01, MC01 spares part urip layanan 1.5-2 kaping saka materi A05.
Kemampuan produksi kita 1200ton saben sasi, Casting tahan nyandhang paling gedhe bobote bisa nganti 12 ton.Sugeng rawuh.matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan