. Grosir 200SV-TSP Vertikal Slurry Pump Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

Pompa Lumpur Vertikal 200SV-TSP

katrangan singkat:

Ukuran: 200 mm
Kapasitas: 189-891m3 / h
Sirah: 6,5-37m
Daya maksimum: 110 kw
Handing solids: 65mm
Kacepetan: 400-850rpm
Dawane submerged: 1500-3600mm


Detail Produk

Bahan

Tag produk

200SV-TSPPompa Slurry Vertikaldirancang kanggo aplikasi sing mbutuhake linuwih lan kekiatan luwih saka pumps proses vertikal conventional bisa kurban.Kanthi elastomer diantrekake utawa logam hard dipasang.Ora ana bantalan submerged utawa packing.Desain nyedhot pindho kapasitas dhuwur.Impeller recessed opsional lan agitator nyedhot kasedhiya.

Fitur Desain

Kurang nyandhang, kurang karat

Komponen wetted kasedhiya ing macem-macem wesi lan elastomer.Tobee milih kombinasi bahan sing paling luweh kanggo tahan maksimum kanggo nyandhang ing meh kabeh aplikasi industri, kalebu sing nuntut loro abrasion lan resistance karat, lan ngendi partikel luwih gedhe utawa slurries Kapadhetan dhuwur ditemoni.

• paduan Ultrachrome® A05 tahan abrasi.

• Alloy Hyperchrome® A49 tahan abrasi/karat.

• Baja tahan karat tahan karat.

• elastomer alam lan sintetik.

Ora ana kegagalan bantalan submerged

Poros cantilever sing kuat ngindhari prelu bantalan submerged ngisor sing asring dadi sumber kegagalan bantalan prematur.

• bantalan roller tugas abot, ndhuwur piring soyo tambah.

• Ora ana bantalan submerged.

• Labyrinth / pangayoman bantalan flinger.

• Kaku, gedhe diameteripun poros.

Ora ana masalah sealing poros

Desain cantilever vertikal ora mbutuhake segel poros.

Ora perlu priming.

Desain inlet ndhuwur lan ngisor cocok kanggo kondisi "ngorok".

Kurang risiko pamblokiran

Inlet sing disaring lan saluran impeller gedhe nyuda risiko penyumbatan.

Biaya banyu tambahan nol

Desain cantilever vertikal tanpa kelenjar utawa bantalan submerged ngindhari perlu kanggo kelenjar larang utawa prewangan banyu flushing.

200SV-TSPPompa Slurry Vertikals Parameter Kinerja

Model

Daya sing cocog P

(kw)

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(r/min)

Eff.η

(%)

Impeller dia.

(mm)

maks. partikel

(mm)

Bobot

(kg)

200SV-TSP(R)

15-110

180-890

6.5-37

400-850

64

520

65

2800

200 SV SP Vertikal Slurry Pumps Aplikasi

• Pertambangan

• Saluran banyu

• Persiapan batu bara

• pangolahan mineral

• Mill sumps

• Trowongan

• Tailing

• slurry kimia

• Penyerahan awu

• Kertas lan Pulp

• Sludge sampah

• Pasir kasar

• Lendhut jeruk

• Asam fosfat

• Sump Dredging

• Mill mecah

• Industri alumina

• Pembangkit Listrik

• Tanduran Pupuk Potash

• industri liyane

Cathetan:

200 SV-TSP pump slurry vertikal lan spare mung bisa diijolke karo Warman® 200 SV-SP pump slurry vertikal lan spare.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan