. Grosir 250TV-TSP Vertikal Slurry Pump Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

250TV-TSP Pompa Lumpur Vertikal

katrangan singkat:

Ukuran: 250 mm
Kapasitas: 261-1089m3 / h
Sirah: 7-33.5m
Daya Max: 200kw
Handing solids: 65mm
Kacepetan: 400-750rpm
Dawane submerged: 1800-3600mm


Detail Produk

Bahan

Tag produk

250TV-TSPPompa Slurry Vertikalora ana bantalan submerged utawa segel pumps cantilevered tugas abot, kang becik kanggo macem-macem submerged nyedhot pumping aplikasi.Pompa iki bisa digunakake kanthi apik ing macem-macem kondisi bah, lan uga bisa digunakake ing dewatering ngambang utawa platform pompa ngambang liyane.

Fitur Desain

• Majelis bantalan - rasio bantalan, poros lan omah gedhe banget kanggo nyegah masalah karo operasi poros cantilever ing zona kacepetan kritis pisanan.

Komponen kasebut dilumasi nganggo pelumas lan disegel liwat labirin;Ndhuwur wis di resiki nganggo pelumas lan ngisor dilindhungi karo korek khusus.Bantalan mburi ndhuwur utawa nyopir yaiku jinis roller paralel lan bantalan ngisor yaiku roller tapered pindho kanthi floats pungkasan sing wis disetel.Konfigurasi bantalan kinerja dhuwur lan poros kasar iki ora mbutuhake bantalan jero banyu sing luwih murah.

• Majelis Column - Rampung digawe saka baja entheng.Model SPR ditutupi elastomer.

• Casing - Nduwe lampiran bolt-on sing prasaja ing dhasar kolom.Diprodhuksi saka paduan tahan nyandhang kanggo SP lan saka elastomer sing dicetak kanggo SPR.

• Impeller - Impeller nyedhot pindho (inlet ndhuwur lan ngisor) ngasilake beban bantalan aksial sing luwih murah lan duwe lading jero tugas abot kanggo resistensi nyandhang maksimum lan nangani barang padhet gedhe.Wear alloy tahan, polyurethane lan nyetak elastomer impeller bisa diijolke.Sajrone perakitan, impeller disetel kanthi aksial ing casting kanthi gasket eksternal ing sangisore kursi bantalan.Ora ana pangaturan maneh sing dibutuhake.

• Upper Strainer - Drop-in bolong logam, sworo seru elastomer utawa polyurethane kanggo SP lan SPR pumps.Saringan pas ing bukaan kolom.

• Lower Strainer - Bolted logam utawa polyurethane kanggo SP, nyetak sworo seru-ing elastomer kanggo SPR.

• Discharge Pipe - Metal kanggo SP, elastomer dijamin kanggo SPR.Kabeh bagean logam wetted rampung teyeng dilindhungi.

• Bantalan Submerged - Ora Ana

• Agitator - Opsional sambungan semprotan agitator external dipasang ing pump.Utawa, stirrer mechanical dipasang ing poros extension ndawakake saka bolongan impeller.

• Bahan - Pumps bisa diprodhuksi ing bahan tahan abrasive lan korosif.

250TV-TSP Vertikal Slurry Pumps Parameter Kinerja

Model

Daya sing cocog P

(kw)

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(r/min)

Eff.η

(%)

Impeller dia.

(mm)

maks. partikel

(mm)

Bobot

(kg)

250TV-TSP(R)

18.5-200

261-1089

7-33.5

400-750

60

575

65

3700

250 TV SP Vertical Cantilever Pump On-site Aplikasi

• Pertambangan

• pangolahan mineral

• Konstruksi

• Kimia lan Fertilisasi

• Generasi daya

• Ball mill discharge

• discharge Rod pabrik

• discharge pabrik SAG

• Tailing alus

• Flotation

• Proses media abot

• Mineral konsentrasi

• Pasir mineral

Cathetan:

250 TV-TSP pompa slurry vertikal lan suku cadang mung bisa diijolke karo Pumps slurry vertikal Warman® 250 TV-SP lan suku cadang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan