. Grosir 100RV-TSP Vertikal Slurry Pump Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

100RV-TSP Pompa Lumpur Vertikal

katrangan singkat:

Ukuran: 100 mm
Kapasitas: 40-289m3 / h
Sirah: 5-36m
Daya maksimum: 75 kw
Handing solids: 32mm
Kacepetan: 500-1200rpm
Dawane submerged: 1200-3200mm


Detail Produk

Bahan

Tag produk

100RV-TSP Pompa Lumpur Vertikaldirancang kanggo nangani cairan abrasive lan korosif lan slurries, nalika submerged ing sumps utawa jugangan.Cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake linuwih lan daya tahan luwih saka pompa proses vertikal konvensional sing bisa ditawakake.Iki utamané dipigunakaké kanggo pumping slurries karo abrasive dhuwur, karat kuwat lan konsentrasi dhuwur Cairan ngemot partikel ngalangi dilereni soko tugas, Ing bagean nyandhang digawe saka kromium dhuwur kanggo seri TSP lan karet diantrekake kanggo seri TSPR.

Kabeh slurries nuduhake limang ciri penting:

Luwih abrasif tinimbang cairan murni.
Konsistensi luwih kenthel tinimbang cairan murni.
Bisa ngemot jumlah padhet sing akeh (diukur minangka persentase saka volume total).
Partikel-partikel padhet biasane metu saka endapan slurry sing relatif cepet nalika ora obah (gumantung saka ukuran partikel).
Slurries mbutuhake energi luwih akeh kanggo mindhah tinimbang cairan murni.

Fitur Desain

• Bearing Majelis - bantalan, poros lan omah generously proportioned supaya masalah gadhah operasi shafts cantilevered ing zona kacepetan kritis pisanan.

Déwan kasebut dilumasi kanthi pelumas lan disegel kanthi labyrinths;ndhuwur iku grease purged lan ngisor dilindhungi dening flinger khusus.Bantalan mburi ndhuwur utawa drive minangka jinis roller paralel, dene bantalan ngisor yaiku roller taper dobel kanthi ngambang mburi prasetel.Penataan bantalan kinerja dhuwur lan poros sing kuat ngilangake kabutuhan bantalan submerged sing luwih murah.

• Majelis Column - Rampung digawe saka baja entheng.Model SPR ditutupi elastomer.

• Casing - Nduwe lampiran bolt-on sing prasaja ing dasar kolom.Diprodhuksi saka paduan tahan nyandhang kanggo SP lan saka elastomer sing dicetak kanggo SPR.

• Impeller - Impeller nyedhot pindho (entri ndhuwur lan ngisor) ngindhuksi beban prewangan sumbu kurang lan duwe vanes jero abot kanggo resistance nyandhang maksimum lan kanggo nangani barang padhet gedhe.Wear tahan wesi, polyurethane lan nyetak elastomer impellers bisa diijolke.Impeller disetel kanthi aksial ing casting sajrone perakitan dening shims njaba ing ngisor sikil omah bantalan.Ora ana pangaturan maneh sing dibutuhake.

Ruite Pump Industry Co., Ltd. nyedhiyakake solusi pompa slurry paling apik ing saindenging jagad.Kanthi akumulasi lan pangembangan pirang-pirang taun, kita wis nggawe sistem lengkap produksi pompa slurry, desain, pilihan, aplikasi lan pangopènan.Produk kita akeh digunakake ing pertambangan, metalurgi, cuci batu bara, pembangkit listrik, perawatan banyu limbah, pengerukan, lan industri kimia lan minyak bumi.Thanks kanggo kapercayan lan pangenalan saka klien kita saka luwih saka 60 negara, kita dadi salah siji saka supplier pump slurry paling penting ing China.

100 RV-TSP Vertikal Slurry Pumps Parameter Kinerja

Model

Daya sing cocog P

(kw)

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(r/min)

Eff.η

(%)

Impeller dia.

(mm)

maks. partikel

(mm)

Bobot

(kg)

100RV-TSP(R)

5.5-75

40-289

5-36

500-1200

62

370

32

920

 

Pompa Spindle Vertikal 100 RV-TSP kasedhiya ing macem-macem ukuran populer sing cocog karo aplikasi pompa:

• Pangolahan mineral

• Persiapan batu bara

• Pangolahan kimia

• Penanganan limbah

• slurries abrasive lan / utawa korosif

• Ukuran partikel gedhe

• slurry Kapadhetan dhuwur

• Pasir lan kerikil

lan meh kabeh tank liyane, jugangan utawa bolongan-in-theground slurry kahanan nangani.

Cathetan:

Pompa slurry vertikal 100 RV-TSP lan suku cadang mung bisa diganti karo pompa lumpur vertikal Warman® 100 RV-SP lan spare.

♦ Pitungan data pra-sale & pilihan model: insinyur berpengalaman nyedhiyakake solusi ilmiah, sing bisa nurunake biaya input lengkap pelanggan.

♦ Layanan tuku: tim sales profesional.

♦ Layanan sawise-sales: Latihan: latihan gratis babagan cara aplikasi pompa lan pangopènan.

♦ Pandhuan ing situs: pandhuan instalasi lan bisa ngilangi masalah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan