. Grosir Slurry Pump Volute Liner Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

Slurry Pump Volute Liner

katrangan singkat:

Dasar: U-baja
Bantalan: ZWZ, SKF, NSK, TIMKEN
Poros: 40CrMo, SS316L
Seal mekanik: Burgmann
Packing seal: serat asbes + mika, PTFE
Casing: HT250, QT500, Stanless Steel, paduan Chrome dll
Bagéan sing dibasahi: krom dhuwur, Karet, Poliuretan, Keramik lsp


Detail Produk

Bahan

Tag produk

Slurry Pump Partsbisa diijolake karo bagean pompa slurry AH / HH / L / M lan dirancang kanthi struktur spasial CFD lan impeller casting CAE, Precision casting lan proses perawatan panas profesional nggawe bagean nganti kekerasan sing luwih dhuwur, Mesin presisi lan teknologi lukisan mesthekake bagean kasebut luwih cocog. kanthi fluidics, Kanthi kontrol kualitas sing ketat, bagean nyandhang krom dhuwur Ruite nyedhiyakake pangguna kanthi umur 30% -60% luwih dawa lan efisiensi sing luwih dhuwur amarga proses manufaktur sing luwih maju. Nambah pangguna seneng pas lan rampung kanggo nyuda beban kerja instalasi.

Slurry Pumps bagean sing bisa diganti

√Bisa diganti karo AH, AHR, HH, M, L pompa lumpur horisontal, SP, SPR pompa lumpur vertikal, G, GH pompa pasir kerikil, pompa lumpur buih AF dll
√Kode bahan logam:A03,A04,A05,A06,A07,A12,A14,A25,A33,A49,A51,A61
√Kode bahan karet alam:R08,R24,R26,R33,R38,R55,R66
√Kode bahan karet sintetis:S01,S10,S12,S21,S31,S42,S44,S50
√Kode bahan poliuretan:U01,U05
√Bahan poros: 45 #, 40CrMo, SS304, SS316
√Bahan lengan poros: SS410, SS420 SS304, SS316
√Bahan ring lampion:304,316,PTFE
√Bahan tutup bantalan / bantalan mburi: G01,D21
√Expeller, Expeller ring:A05
√Packing: Q05

Katrangan Bahan Standar

logam:

• KmTBCr27 punika nyandhang wesi matak putih tahan sing nawakake kinerja banget ing kondisi erosive.Alloy bisa èfèktif digunakake ing sawetara saka sudhut jinis slurry.The resistance nyandhang dhuwur saka KmTBCr27 alloy diwenehake dening ngarsane karbida hard ing microstructure. KmTBCr27 Alloy utamané cocog kanggo tugas asam entheng ngendi resistance erosi dibutuhake.
•KmTBCr28 minangka wesi putih martensit kanthi resistensi erosi moderat. Nduwe unsur utama Chrome 28%, Karbon rendah kanthi kekerasan 430 ing Brinell, KmTBCr28 minangka wesi putih tahan karat sing cocog kanggo tugas karat PH sing kurang, ing ngendi nyandhang erosif uga masalah.
•KmTBCr35 punika premium erosi / alloy karat, Unsur utama Chrome punika 35-45%, Karbon kurang karo atose 450 ing Brinell.KmTBCr35 Alloy cocok kanggo tugas asam fosfat, tugas FGD, asam sulfat, lan aplikasi moderately corrosive liyane. .

Bahan sing disesuaikan:

Pompa tansah nggawe optimalisasi bahan kaya Cast steel, EPDM, Hypalon, Hastelloy, CD4MCu, Viton, Fluoroplastic, Keramik, Bronze, Titanium, Aluminium lan bahan anti-abrasif & korosif liyane kanggo macem-macem aplikasi.

Spare Parts Pump SlurryAplikasi

Pertambangan Heavy|Pengolahan Mineral|Prep Batubara|Umpan Siklon|Pengolahan Agregat|Penggilingan Pabrik Utama Halus|Layanan Lumpur Kimia|Tailing|Penggilingan Sekunder|Pengolahan Industri|Bubur Kertas lan Pangolahan|Operasi Retak|Penanganan Abu|Transportasi Pipa|Kacepetan Dhuwur Transportasi Hidraulik|Pengolahan Pangan|Endapan mbledhos Ing Peleburan Logam|Pengerukan Kali lan Kolam|Penghapusan Tolak Heavy|Aplikasi Partikel Luwih Ageng Utawa NPSHA Kurang|Operasi Pompa Sumuran (Ngorok)|Slurries Abrasive|Slurries Kapadhetan Dhuwur|Slurries Partikel Gedhe|Drainage Sump Washdown|Drainage Floor|Mixing
Cathetan:
* spare parts pump slurry mung bisa diijolke karo suku cadang pompa slurry Warman®.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan