. Grosir 300TV-TSP Vertikal Slurry Pump Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

300TV-TSP Pompa Lumpur Vertikal

katrangan singkat:

Ukuran: 300 mm
Kapasitas: 288-1267m3 / h
Sirah: 6-33m
Daya Max: 200kw
Handing solids: 65mm
Kacepetan: 350-700rpm
Dawane submerged: 1800-3600mm


Detail Produk

Bahan

Tag produk

300TV-TSPPompa Slurry Vertikaldirancang kanggo nyemplungaken ing Cairan kanggo ngirim abrasive, partikel coarse, banyu reged lan partikel banyu ono racune.Amarga desain perakitan pompa, segel poros ora dibutuhake lan pompa bisa dioperasikake ing kahanan sing umume pompa duwe umur layanan sing sithik lan pengaturan segel ora efektif.

Fitur Desain

• Kanthi Cantilevered - Ngilangi bantalan submerged, packing, lip segel, lan mechanical asu laut sing Pumps slurry vertikal liyane biasane mbutuhake.

• Impeller - Impeller nyedhot dobel unik;aliran fluida lumebu ndhuwur uga ngisor.Desain iki ngilangi segel poros lan nyuda beban dorong ing bantalan.

• Partikel Gedhe - Impeller partikel gedhe uga kasedhiya lan ngaktifake ngliwati barang padhet sing luar biasa gedhe.

• Majelis Bearing - Déwan bantalan sing ramah pangopènan nduweni bantalan roller tugas abot, omah sing kuat, lan poros sing gedhe banget.

• Casing - Pumps logam duwe tembok abot abrasive Cr27Mo chrome alloy casing.Pompa karet duwe casing karet cetakan sing dipasang ing struktur logam sing kuat.

• Column lan Discharge Pipe - Kolom pompa logam lan pipa discharge yaiku baja, lan kolom karet lan pipa discharge ditutupi karet.

• Strainers Upper - Snap ing strainers elastomer pas ing bukaan kolom kanggo nyegah partikel kebacut gedhe lan nolak bayangan saka ngetik casing pump.

• Strainers Lower - Bolt-on cast strainers ing pump logam lan nyetak sworo seru elastomer strainers ing Pumps karet nglindhungi pump saka partikel kegedhen.

300 TV SP KabPompa Slurry Vertikals Parameter Kinerja

Model

Daya sing cocog P

(kw)

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(r/min)

Eff.η

(%)

Impeller dia.

(mm)

maks. partikel

(mm)

Bobot

(kg)

300TV-TSP(R)

22-200

288-1267

6-33

350-700

50

610

65

3940

300 TV-TSP Aplikasi Pumps Slurry Vertikal

300 TV - TSP sump slurry pump digunakake digunakake ing pertambangan, pangolahan mineral, wedhi lan kerikil, batu bara, layanan grout kimia, pangolahan, crusher udan, feed siklon, agregat lan setengah wiwit discharge pabrik, mesin grinding kanggo grinding, tailings. , penggilingan sekunder, slurry awu / fly awu ngisor, pulp lan kertas, pangolahan panganan, retak, transportasi pipa slurry gipsum, transportasi hidrolik kecepatan tinggi, pangolahan panganan, peleburan logam ing bahan peledak lan pengerukan kali lan blumbang, sampah. mbusak, aplikasi saka partikel gedhe utawa NPSHA kurang lan terus (ngorok) operasi pump sump, mecah lendhut, lendhut dhuwur Kapadhetan lendhut, partikel gedhe, sump got, irigasi, lumahing got, nyawiji, bijih wesi, tembaga, berlian, aluminium oksida , emas, kaolin,, Fosfor, wesi lan baja, sawit, gula, industri kimia, daya listrik, desulfurization gas flue, fracturing wedhi nyawiji, banyu limbah, flotation, etc.
Cathetan:

300 TV-TSP pompa slurry vertikal lan suku cadang mung bisa diijolke karo Pumps slurry vertikal Warman® 300 TV-SP lan suku cadang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan