. Grosir TGQ Submersible Gravel Pump Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

Pompa Kerikil Submersible TGQ

katrangan singkat:

Ukuran: 100-350 mm
Kapasitas: 24-2400m3 / h
Sirah: 13,5-59m
Daya: 7.5-315kw
Maks.partikel: 60 mm
Bahan: paduan krom dhuwur


Detail Produk

Bahan

Tag produk

Awet, elektro-submersible Kerikil pump.Solusi serbaguna lan kasar kanggo transfer slurries abrasive lan kapadhetan dhuwur ing pertambangan, konstruksi sipil, inrustry lan aplikasi tugas abot liyane.

Casing pompa nduweni reresik gedhe sing ngidini gampang ngliwati barang padhet gedhe lan nyuda nyandhang lan erosi kanggo nambah umur layanan lan nyegah efisiensi.

Pompa kerikil submersible seri TGQ dirancang lan cocog kanggo ngirim cairan kanthi slurry, partikel padhet gedhe saka kerikil, cinder, tailing, lsp.

Pompa dredge submersible tugas abot iki umume digunakake ing aplikasi minangka pengerukan kali, kapal pompa pasir, pabrik pengolahan limbah, industri metalurgi, pertambangan, pembangkit listrik, lsp.

Fitur

KONSTRUKSI TUGAS abot

Casing pompa, impeller, piring mburi lan agitator digawe saka wesi putih krom 27% berkualitas tinggi.

Bahan konstruksi sing angel banget iki bisa tahan nggunakake terus-terusan ing aplikasi tugas abot lan ngidini pompa nransfer slurries abrasive lan kandhel kanthi nyandhang minimal.Pompa kasebut duwe piring mburi sing bisa diganti sing ngidini servis sing gampang lan gampang ngganti komponen sing rusak.

AGITATOR INTEGRAL

Agitator wesi putih krom 27% mbantu ngompa slur kanthi mecah partikel gedhe lan agitating, konsentrasi padhet sing dhuwur.

Bagean nyandhang udan kabeh digawe nganggo campuran kromium tahan abrasi sing kekerasane luwih saka 58HRC kanthi anti-serangan, nyandhang lan abrasi sing kuat.

Aplikasi Pompa Pasir Submersible TGQ:

Pompa Pasir Submersible TGQ akeh digunakake kanggo Pengerukan, Penambangan Pasir Samudra, Kolam, Awu / abu dhasar, Penggalian Pasir lan Kerikil, Pembersihan sampah sing mbebayani, Ngresiki tangki (ngganti truk vakum), Ngresiki akeh bah kalebu ing: Pabrik Semen , Lubang cuci pertanian (wortel, ketukan, lsp), Pipa kuburan, Coke pit, Mill scale/slag pit, Barge unloading, Silt removal, Mbusak media filer ing pabrik pengolahan sampah, Bangunan pulau lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan