. Grosir Pompa Desulfurisasi TL kanggo Pabrik Desulfurisasi Pembangkit Listrik lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

Pompa Desulfurisasi TL kanggo desulfurisasi pembangkit listrik

katrangan singkat:

Dhiameter: 350mm-900mm
Daya: 0-450 kw
Laju aliran: 0-9360㎥/h
Sirah: 25-28m
Kacepetan: 485-725 (r/min)
Material: alloy krom dhuwur utawa karet


Detail Produk

Bahan

Tag produk

Katrangan

Pompa Desulfurisasi TL minangka produk hemat energi efisiensi tinggi generasi anyar sing diteliti lan dikembangake dening perusahaan kita kanthi nyerep spesifikasi teknis proyek desulfurisasi gas buang, ngarahake karakteristik sistem FGD transportasi medium liwat pompa ing pembangkit listrik termal.
Produk kasebut digawe saka lapisan paduan hard sing bisa diganti utawa struktur casing ganda sing dilapisi karet.Wis resistance nyandhang apik, resistance karat lan linuwih dhuwur.Sawise disassembling, impeller lan segel mechanical bisa gampang dicenthang utawa diganti tanpa dismantling pipeline inlet lan outlet.

iamges3

Fitur

TL seri flue gas desulphurization pump bagean aliran nganggo teknologi simulasi aliran majeng kanggo njamin desain dipercaya lan efficiency operasi dhuwur.
1) Karat tahan lan nyandhang bahan logam utawa karet tahan karo umur layanan dawa
2) Entuk efisiensi paling dhuwur kabeh wektu kanthi nyetel komponen bantalan kanggo ngganti posisi impeller ing kamar pompa
3) Gampang kanggo njaga: bisa disassembled tanpa dismantling nyedhot utawa discharge pipo
4) Bantalan roller tapered lan bantalan roller silinder loro kanthi pelumasan minyak, sing ningkatake urip layanan.

Aplikasi

1) Industri pupuk fosfat asam sulfat: asam transportasi, omben-omben, limbah, banyu, asam fluorida sing ngemot silika, slurry fosfat lan media liyane.
2) Industri peleburan logam non-ferrous: utamané cocok kanggo timbal, seng, emas, salaka, tembaga, manganese, kobalt, rare earth lan macem-macem asam hydrometallurgical liyane, corrosive pulp slurry (filter press dilengkapi) elektrolit, limbah lan pangiriman media liyane .
3) Kimia lan perusahaan liyane: macem-macem asam sulfat, asam klorida, alkalin, Cairan cetha utawa kiriman lenga slurry.Titanium dioksida, produksi wesi Pink, macem-macem pewarna, produksi pigmen, industri pangolahan mineral non-logam.
4) Industri klor-alkali: asam klorida, elektrolit kaustik lan liya-liyane.
5) Perawatan: banyu murni, banyu murni sing dhuwur, banyu limbah (kulit limbah, banyu limbah elektroplating, limbah elektronik, limbah kertas, limbah tekstil, banyu limbah panganan, limbah, industri farmasi limbah, lsp).
6) Perusahaan wesi lan baja: sistem asam sulfat, posisi asam hidroklorat, kanthi limbah impurities.
7) Wet semidry desulfurization circulation pump: kanggo aplikasi dhasar, ngandhut asam, corrosive posisi bebarengan.
8) Industri batubara, cairan korosif batubara, transportasi slurry batubara


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan

    produkkategori