. Grosir 12 / 10F-TG Gravel Pump kanggo transportasi Gravel Produsen lan Supplier |Pompa Ruit
list_banner

Produk

12/10F-TG Gravel Pump kanggo transportasi Gravel

katrangan singkat:

Ukuran: 12" x 10"
Kapasitas: 360-1440m3 / h
Sirah: 10-60m
Kacepetan: 350-700rpm
NPSHr: 1.5-4.5m
Eff.: 65%
Daya: Max.260kw


Detail Produk

Bahan

Tag produk

Pompa Kerikil 12x10F-TGpunika single stage, single casing, centrifugal pump horisontal mimpin dening motor listrik mesin diesel.Wacana aliran gedhe ngidini barang padhet partikel gedhe, kanthi kaluwihan efisiensi dhuwur, tahan nyandhang, saluran aliran lebar, kemampuan NPSH sing apik, kinerja stabil, perakitan gampang, Outlet discharge bisa diatur ing sembarang arah, Iku standar donya kanggo dredge, kerikil utawa aplikasi slurries partikel gedhe.

Fitur Desain

• Model hidrolik canggih, desain CAD 3D, efisiensi dhuwur lan hemat energi sing jelas.
• ambane pasir pengerukan gedhe, Kapadhetan dhuwur saka lumpur pengerukan, pompa NPSH apik lan kemampuan angkat nyedhot sing kuwat.
• Kuwat liwat-sijine, Pompa dredging bisa persistently discharge kerikil, bongkahan lemah plastik dhuwur, etc.
• Aplikasi Wide, Pompa wedhi bisa digunakake ing macem-macem kualitas lemah.
• Pompa wedhi TG bisa langsung dicocogake karo motor listrik utawa mesin diesel.
• The TG wedhi pump impeller punika 3 utawa 5 vanes kanggo partikel gedhe ngirimke.
• mundhut hydraulic sethitik, efficiency dhuwur lan kurang lenga-konsumsi.
• Operasi anteng, geter sithik, swara kurang.
• Constriction prasaja & dipercaya, gampang disassembly & Déwan, trep njaga.
• sealing dipercaya tanpa bocor.
• umur operasi dawa saka bagean nyandhang.

12/10F GPompa Kerikils Parameter Kinerja

Model

Maks.Daya P

(kw)

Kapasitas Q

(m3/jam)

Ketua H

(m)

Kacepetan n

(r/min)

Eff.η

(%)

NPSH

(m)

Impeller Dia.

(mm)

12x10F-TG

260

360-1440

10-60

350-700

65

1.5-4.5

667

Aplikasi Pompa Kerikil 12x10F-TG

• Mine: Black, non-ferrous bijih pump bahan slurry lan kabeh jinis musataken lan tailing ngaturaken.

• Metallurgy: Transport macem-macem slurry kanggo aluminium utawa baja Pabrik.

• Batubara: Penambangan batu bara, ngumbah lan macem-macem transportasi slurry batubara sing kasar lan apik.

• Listrik: Copot awu tanduran daya, awu ngumbah, macem-macem awu awu utawa transportasi slurry awu.

• Konstruksi bahan: Various lumpur wedhi slurry (kayata Semen slurry) transportasi.

• Kimia: pupuk fosfat utawa pabrik pupuk potassic macem-macem transportasi slurry abrasive.

• Conservancy banyu: Lake, kali keruk, endhepan, grit, High plastik lempung Suction line kanggo transportasi.

Cathetan:

12 × 10 F-TG kerikil Pumps lan spares mung diijolke karo Warman®Pompa kerikil 12×10 FG lan suku cadang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TH Cantilevered, Horizontal, Centrifugal Slurry Pump Bahan:

    Kode Material Katrangan materi Komponen Aplikasi
    A05 23%-30% Cr Wesi Putih Impeller, liners, expeller, expeller ring, stuffing kothak
    A07 14% -18% Cr Wesi Putih Impeller, liners
    A49 27% -29% Cr Karbon Rendah Wesi Putih Impeller, liners
    A33 33% Cr Erosi & Tahan Korosi Wesi Putih Impeller, liners
    R55 Karet alam Impeller, liners
    R33 Karet alam Impeller, liners
    R26 Karet alam Impeller, liners
    R08 Karet alam Impeller, liners
    U01 Polyurethane Impeller, liners
    G01 Wesi Grey Piring pigura, piring tutup, expeller, cincin expeller, omah bantalan, pangkalan
    D21 Besi ulet Piring pigura, piring tutup, omah bantalan, pangkalan
    E05 Baja Karbon poros
    C21 Baja tahan karat, 4Cr13 Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C22 Baja tahan karat, 304 SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    C23 Baja tahan karat, 316SS Lengan poros, cincin lentera, pembatas lentera, cincin leher, baut kelenjar
    S21 Karet Butil Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S01 Karet EPDM Kab Dering gabungan, segel gabungan
    S10 Nitrile Dering gabungan, segel gabungan
    S31 Hypalon Impeller, liners, expeller ring, expeller, joint rings, joint seal
    S44/K S42 Neoprene Impeller, liners, dering gabungan, segel sambungan
    S50 Viton Dering gabungan, segel gabungan