list_banner

Kabar

Pompa slurry submersible utamane kanggo adaptasi karo lingkungan transportasi slurry sing kompleks, saka pompa slurry tradisional wis didesain ulang.

Saka sudut pandang desain, kabeh desain pompa slurry bisa diowahi minangka pompa slurry submersible, bakal pompa lan motor langsung dilebokake ing Cairan.

Submergence ing sangisore segel iki utamané kena pengaruh dening Watesan, amarga minangka submergence tambah tekanan kanggo nambah lan bisa mimpin kanggo segel gagal.

Ing teknologi sealing industri domestik saiki, perusahaan bisa stably maintained submersible pump slurry mlaku ambane watara 25 meter.

 

Pompa slurry submersible lan ing pompa slurry cair mbedakake:

1.Pompa slurry submersible bakal pompa lan motor langsung dilebokake ing Cairan mlaku ing ngisor, ora perlu dhukungan tetep ekstra, ing pompa slurry cair umume kudu tetep, lan motor pompa slurry ing ngisor mlaku nalika tingkat Cairan ndhuwur.

2. Submersible slurry pump ambane digunakake maksimum saka desain saiki babagan 25 meters.under Cairan slurry pump ambane standar 1.8 meter, ambane desain maksimum kita nganti 10 meter.

3.Stabilitas pompa slurry submersible luwih dhuwur tinimbang sumbu dawa ing pompa slurry cair.

 4. Pompa slurry submersible nggunakake luwih penak, anggere bakal dilebokake ing cairan, ora mbutuhake digawe ing pigura ngambang utawa dhukungan

 

Kanggo informasi luwih lengkap babagan pompa slurry, pompa bah, hubungi kita kanthi bebas.

Whatsapp: +8619933139867pompa (13)

Email: rita@ruitepump.com


Wektu kirim: Sep-28-2022